Hadi hakkinizda hayirlisi inşallah sizede şifa olur ve hamile kalmaniza sebep olurMerhabaa kızlar, evet popüler konu olan soğan kürüyle hamile kalan tüm kızların yorumlarını okudum sayılır. Kadınlar kulübünde bile 2000 sayfalık konu var bitirdim de geldim. Adetin 7.ci günü yani adet bitiminden 2 gün sonra başlayıp 15 gün sabah akşam aç karına içmek gerekiyormuş. Yaptım, adete 7 gün var, bat 2 şubat. Kürü uygulayanlar, bitirip bekleyenler, yeni başlayanlar toplaşalım❤ Belirtileriniz varmı? Hani belirtiler oldu hamişler?
Hadi hakkinizda hayirlisi inşallah sizede şifa olur ve hamile kalmaniza sebep olur
Yok değilim.var benim çok şukur bir tane çocuğum ama böyle çocuk isteyenleri,emek verenleri gorunce yazmak geliyo icimdenAMİN tüm bebek isteyen kadınların kucağını boş bırakmasın Rabbim. Hamilemisiniz?
Yaaa Allah tüm mutlu günlerini, büyümesini göstersin size hep, ne güzelYok değilim.var benim çok şukur bur tane çocuğum ama böyle çocuk isteyenleri,emek verenleri gorunce yazmak geliyo icimden
Amin Rabbim sizede nasip etsin de inşallah burdan sizin bebeginizin haylazliklarini,sizin uykusuz gecelerinizi,ek gidaya geçince ne yedireceginizi,pişik olduğunda yapmaniz gerekenleri konuşalim inşallah.Tüm kalbimle diliyorum bunu size ve sizin gibi bebek isteyen herkese
Evet bende 2 gün sonra başladım 15 gün devam ettim, sol kasıkta bendede batma ve aynen senin gibi göğüsüme dokununca acıyor hassaslar, ama regl geçiyor ufaktan sende bi kaç gü daha bekle idrarda test geç belli olur belkii hamişsinnBen de geldim.. Soğan kürü uyguladım bu ay adet bitiminin ertesi günü başladım 15 gün içtim. Normalde bugün adet günümdü yani dün ve ya bugün olmam gerekiyordu ama olmadım. Hafiften sol kasıkta batma var ama çok çok az. Bugüne kadar da göğsüme sadece dokununca çok az bi hassasiyet vardı bugün o yok. Bekliyorum adet olmayı çünkü içimde umutsuzluk var olmadı gibi hissediyorum. Geçen ay da ilk defa klomen+ovitrelle kullandım olmadı bu ay evde soğan kürü yapayım dedim ama inşallah bilmeden vücudumu daha da bozmamışımdır. Rabbim eksikliğimizi tamamlasın. Son durumlardan haberdar edelim birbirimizisabibo çünkü hemen hemen aynı durumdayız
İnşallah inşallah ne kadar sevinirim olursaEvet bende 2 gün sonra başladım 15 gün devam ettim, sol kasıkta bendede batma ve aynen senin gibi göğüsüme dokununca acıyor hassaslar, ama regl geçiyor ufaktan sende bi kaç gü daha bekle idrarda test geç belli olur belkii hamişsinn
ya İnşallah hayırlısıyla Allah kucağına minik melek gönderirİnşallah inşallah ne kadar sevinirim olursa
Ama benim adetlerim de normalde düzensiz olduğu için bu gecikme beni düşündürmüyor aslında o yüzden daha çok belirti arıyorum ama dediğin gibi bi kaç gün daha bekleyecem adet olmazsam test yaparım
Durumun ne acaba canım?İnşallah inşallah ne kadar sevinirim olursa
Ama benim adetlerim de normalde düzensiz olduğu için bu gecikme beni düşündürmüyor aslında o yüzden daha çok belirti arıyorum ama dediğin gibi bi kaç gün daha bekleyecem adet olmazsam test yaparım
Merhabalar. Sogan kuru yaptiginiz ay mi hamile kaldınız acaba?Evet bende 2 gün sonra başladım 15 gün devam ettim, sol kasıkta bendede batma ve aynen senin gibi göğüsüme dokununca acıyor hassaslar, ama regl geçiyor ufaktan sende bi kaç gü daha bekle idrarda test geç belli olur belkii hamişsinn
evet şimdi çok şükür 7 haftalık hamileyim. Ancak şöyle birşey vardı ki ocak 4te regl oldum ocak 8de bitti. ve doktor gebe tarihimi hesaplarken 9 ocakta hamilelik başladığını dedi. Yani soğan suyu içerken hamileymişim. Ama çok faydası var deneyinMerhabalar. Sogan kuru yaptiginiz ay mi hamile kaldınız acaba?
Dun 7.günümdü basladim. Aksam tok karnina ictim ama bisey olmaz herhalde. Bi de soganin boyutu ortalama bir avuc kadar. Sifa gorurum insallah.evet şimdi çok şükür 7 haftalık hamileyim. Ancak şöyle birşey vardı ki ocak 4te regl oldum ocak 8de bitti. ve doktor gebe tarihimi hesaplarken 9 ocakta hamilelik başladığını dedi. Yani soğan suyu içerken hamileymişim. Ama çok faydası var deneyin
Adet bitiyor 2 gün sonra başlıyorsun, 15 gun sabah akşam aç karnınaHerkese merhaba
Soğan kürü ile hamile kalanlar adetin kaçıncı günü başlayıp kaç gün kullandınız
Bazıları adet öncesi bazıları bitince demiş
İnternette sopanı kabuklu yazan da var kabuksuz da
Kafam çok karşıt
Nasl yapiyonusz her sabah taze mi yoksa bir şişeye yapıp dolaba koyup her sabah iciyomusunuz yani nasl olcak bilgi verirmisnzçok fazlada denemeyin kızlar bende denediğim ay hamile kalmıştım ama kimyasal gebelikmiş meğer . hormonları bozdugunu söylüyorlar
Nasl yapıyorsunuz acaba her sabah taze mi yoksa yapip dolaba koyup her sabah dolaptan alıp iciyormusnzEvet bende 2 gün sonra başladım 15 gün devam ettim, sol kasıkta bendede batma ve aynen senin gibi göğüsüme dokununca acıyor hassaslar, ama regl geçiyor ufaktan sende bi kaç gü daha bekle idrarda test geç belli olur belkii hamişsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?