- 13 Şubat 2017
- 85
- 34
- 38
- 36
- Konu Sahibi umitvar olmak
-
soğani 4 e böl at kaynat... biraz soğuyunca iç.Hanımlar geçen ay soğan kürünü yaptım fakat yanlış yapmışım bu yüzden faydası olmadı. Şimdi tekrar yapsam sorun olur mu? Bunun yapma sıklığı hakkında herhangi bir uyarı mevcut mu? Bir şey daha sormak istiyorum: kaynatırken kısık ateşte mi yoksa altı açık ateşte mi yapmam gerekiyor? Teşekkürler şimdiden. Not: bekarım.
adet bitiminden 2 gun sonra baslican ac karnina adet duzensiz ise hemen baslayabilirsin . ben mesela adet bitmeden baslamistim hem kostlerim oldu hemde 1 ayda 2 defa adet olmustumHanımlar geçen ay soğan kürünü yaptım fakat yanlış yapmışım bu yüzden faydası olmadı. Şimdi tekrar yapsam sorun olur mu? Bunun yapma sıklığı hakkında herhangi bir uyarı mevcut mu? Bir şey daha sormak istiyorum: kaynatırken kısık ateşte mi yoksa altı açık ateşte mi yapmam gerekiyor? Teşekkürler şimdiden. Not: bekarım.
Kısık ateşte mi kaynattınız?adet bitiminden 2 gun sonra baslican ac karnina adet duzensiz ise hemen baslayabilirsin . ben mesela adet bitmeden baslamistim hem kostlerim oldu hemde 1 ayda 2 defa adet olmustum
ben orta ateste yapiyordum .mesela 1 bardk su koyvan diyirdu ben 2bardak koyup cok kaynatiyordumKısık ateşte mi kaynattınız?
Cok kaynatinca etkisi gidiyor zehir etkisi yapiyormus vucutta aman dikkat..Enver saracoglu aciklamisti kaynamadan ocagi kapatin sicaginda beklesin demisti...ben orta ateste yapiyordum .mesela 1 bardk su koyvan diyirdu ben 2bardak koyup cok kaynatiyordum
ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım 15 gün sabah akşam aç karna taze hazırlayıp içtim .Hanımlar geçen ay soğan kürünü yaptım fakat yanlış yapmışım bu yüzden faydası olmadı. Şimdi tekrar yapsam sorun olur mu? Bunun yapma sıklığı hakkında herhangi bir uyarı mevcut mu? Bir şey daha sormak istiyorum: kaynatırken kısık ateşte mi yoksa altı açık ateşte mi yapmam gerekiyor? Teşekkürler şimdiden. Not: bekarım.
Ben de ikinci günde yapmıştım ama kaynatmayı yanlış yaptım offben adetim bittikten 2 gün sonra başladım 15 gün sabah akşam aç karna taze hazırlayıp içtim .
ben kısık ateşte ağzı kapalı kaynattım bilgin olsunBen de ikinci günde yapmıştım ama kaynatmayı yanlış yaptım off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?