Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar bu arada ben soğan kürüyle o ay hamile kaldım denemek isteyen denesin rabbimin vesilesiyle oldu tabi ama şu an 17 haftalık hamileyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar bu arada ben soğan kürüyle o ay hamile kaldım denemek isteyen denesin rabbimin vesilesiyle oldu tabi ama şu an 17 haftalık hamileyim![]()
Zaten aslında şimdiden sonra yapman lazım lütfen ilişkiye devam et zaten kürün bitmiş yani öyle düşük vs olmuyor korkma.Çook teşekkür ederimBugün 15.günüm ve kürü noktadım bakalım bu ay olmasa da diğer aya daha iyi olur diye düşünüyorum.Hem kür hem ilişki biraz düşündürdü beni 3kere değerlendirdim nasip artık.İnşallah diğer aya rahim ve vucüt olarak hazırlanmış oluruz .Dualarınız güzel dilekleriniz için çok sağolun
![]()
Allah kucağına almayı nasip etsinsoğan kürünü nasıl yaptın nasıl uyguladın ne ara içtin biraz detay verir misin ?
Çok teşekkür ederim amin inşallahAllah kucağına almayı nasip etsinsoğan kürünü nasıl yaptın nasıl uyguladın ne ara içtin biraz detay verir misin ?
Soğanın kabuğunu soymuş muydun? Aç tok fark eder miÇok teşekkür ederim amin inşallahben adetimin bittiği gün direk yapmaya başladım 15 gün boyunca sabah akşam taze olarak 1 bardak kaynamış suya 1 tane soğanı dörde bölüp attım her seferinde taze hazırladım ve ılık bir şekilde tükettim ne soğuk ne sıcak ılık olacak ve kahverengi soğan olmalı mutlaka.
Tamamdır çok teşekkür ederim sağ olun uygulayacağımZaten aslında şimdiden sonra yapman lazım lütfen ilişkiye devam et zaten kürün bitmiş yani öyle düşük vs olmuyor korkma.
Buharina mi icine miSütü kaynatın sonra içene bir demet maydanoz atın o sıcak sütun üstüne oturun ama kendiniz yakmayın iki üst üste yapın son gün ilişkiye girin ama kalktıktan hemen sonra girin Allah'ın izniyle olacak
Buhari içine girmesi lazım üstünüzde bir şey olmasın bir batneye örtün üstünüze o buhar vajinaninza gitmesi lazım kesinlikle teriniz kurumadan İlk gün banyo yapın ikinci gün yapmayın direk ilişkiye girinBuharina mi icine mi
Ben yaptım işe yaradı o yüzden bende önerdimKullandim hic bir halta yaramadi
Herkeste yaramiyro maalesef bazilarinda yariyor yarayana ne mutluBen yaptım işe yaradı o yüzden bende önerdim
Evet soydum sabah aç karnına akşam da yemekten önce içSoğanın kabuğunu soymuş muydun? Aç tok fark eder mi
Tabiki herkes de yaramaybilr Allah’ın vesilesi zaten. Biraz da sorunla alakalı yani bendeki soruna yarıyorsa başka birindeki soruna yaratmayabilir herkes de olmamasının sebebi aynı değil çünkü. Ben sadece belki birilerine de vesile olur diye paylaştımHerkeste yaramiyro maalesef bazilarinda yariyor yarayana ne mutlu