• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürüyle hamile kalan var mı

Doğru canım stres en büyük etken ama İnan stres hamileliği etkiliyor hamile kalamamak stresi nasıl yapmicaz ki Allah yardımcımız olsun.. hangi folik asiti kullandın her hangi bir sorunun var mıydı yardımcı olur musun
Hayır yoktu tek sorun sanırım stresti. Folik asit solgar. Bence yapma derim kürü

Doktor bana önce kan testi yaptı çocuk düşünüyorum diye polikistik overe benziyor dedi sonra aynı gün vajinal ultrason yaptı şansa yumurtlama dönemime gelmişti o gün ve yumurtam 21 mm olmuştu herşey normal polistik overli kadında yumurtlama olmaz olurdaysa düzensiz olurdu fark ederdin herşeyin normal görünüyor dedi
Bende pco var yıllardan beri gayet düzenli Bi şekilde yumurtluyorum

Hayır yoktu tek sorun sanırım stresti. Folik asit solgar. Bence yapma derim kürü
Canım ama benim gözlemlediğim ilk bi kaç ay çocuğu hemen tutmayan sonrasında kimyasal yaşıyor çevremdeki hep böyle oldu ya bi kaç ay tutmadı uğraştılar ilki kimyasal oldu yada hemen tuttu soğanla alakası gerçekten var mı kafam karıştı şu an bi umut insan herşeyden medet umuyor itşte

Kızlar 9 aylık evliyim evliliğimin ilk 6 ayı vajinamus denen illetle geçti son 3 aydır düzenli ilişkiye giriyoruz allaha şükür ama bu sefer de hamile kalmadım biliyorum erken doktor hiç bir sıkıntın yok dedi ama işte o psikoloji bir kere yıpranınca her konuda sıkıntı çekeceğini düşünüyorsun ve tahammülün kalmıyor açıkçası bilen bilir ben SOĞAN KÜRÜ nü duydum bununla hamile kalan kadın sayısıda azımsanmayacak kadar fazla üstelik aylarca olmayıp onu kullandığı ay olmuş çoğunun hemde sizin aranızdada var mı bu şekilde hamile kalan merak ediyorum
Kızlar bu kürü 2 gündür düzenli yapıyorum eşime de keçiboynuzu kaynatıp verdim bugün ama sanki o içmeyecek gibi geldi bide folik asite başladım.. eğer bu ay sonu hamile kalırsam buraya yazacağım..

Canım ama benim gözlemlediğim ilk bi kaç ay çocuğu hemen tutmayan sonrasında kimyasal yaşıyor çevremdeki hep böyle oldu ya bi kaç ay tutmadı uğraştılar ilki kimyasal oldu yada hemen tuttu soğanla alakası gerçekten var mı kafam karıştı şu an bi umut insan herşeyden medet umuyor itşte
Soğan kürü yapıp kimyasal olan çok var o daha kötü akışına bırak bence

Ben ✋ kistim vardi 4 ay olmadi 5. ay sogan kuru yaptim hem hamile kaldim hemde kistim eridi

bebegim gayet saglikli dogdu suanda 7 aylik 😊 ben daha 4 aylik evliydim doktora kistim icin kontrole gittim doktor kistimin biraz buyuk oldugunu ancak dogum yaparsan gider veya ameliyatla alalim dedi bende hamile kalmayi sectim😄 ilk ay olmadi ikinci ucuncu dorduncu ay olmadi ben iyice stres yaptim stres yaptikca olmadi. En son dedimki madem cocuk olmuyo bu kisti eritmenin yollarina bakiyim o ay sogan kuru yaptim ramazan ayiydi hemde sahurda ve iftarda ac karina ictim midem bulana bulana. o ayda hic cocugu dusunmedim kafamdan sildim tamamen baska seylerle ilgilendim iliski sirasindada hic biseye dikkat etmedim bu ayda nasilsa olmicak diye dusunuyodum supriz bi sekilde oldu valla cok sukur

Kızlar 9 aylık evliyim evliliğimin ilk 6 ayı vajinamus denen illetle geçti son 3 aydır düzenli ilişkiye giriyoruz allaha şükür ama bu sefer de hamile kalmadım biliyorum erken doktor hiç bir sıkıntın yok dedi ama işte o psikoloji bir kere yıpranınca her konuda sıkıntı çekeceğini düşünüyorsun ve tahammülün kalmıyor açıkçası bilen bilir ben SOĞAN KÜRÜ nü duydum bununla hamile kalan kadın sayısıda azımsanmayacak kadar fazla üstelik aylarca olmayıp onu kullandığı ay olmuş çoğunun hemde sizin aranızdada var mı bu şekilde hamile kalan merak ediyorum
Canım onu kullanmadım ama folik asit ve selenyum öneririm

Peki nasil yendiniz bu vajinamusu u

Kızlar bu arada ben soğan kürüyle o ay hamile kaldım denemek isteyen denesin rabbimin vesilesiyle oldu tabi ama şu an 17 haftalık hamileyim☺️

Kızlar bu arada ben soğan kürüyle o ay hamile kaldım denemek isteyen denesin rabbimin vesilesiyle oldu tabi ama şu an 17 haftalık hamileyim☺️
Konunun sonuna doğru geldim ve işte bu dedim😍Eşimde sorun yok benimde adet dönemi düzenli hormonlar normal sadece yumurtalıklar polikistikover görünümünde ama zaten her ay yumurtlama yaşıyordum bende bu ay denemeye başladımm 10.gündeyim😍 ilişki kısmını nasıl yaptınz azcık ayrıntı verir misiniz gözünüz aydın miniğinizi sağlıkla kucagınza alın inşAllah 💜

Konunun sonuna doğru geldim ve işte bu dedim😍Eşimde sorun yok benimde adet dönemi düzenli hormonlar normal sadece yumurtalıklar polikistikover görünümünde ama zaten her ay yumurtlama yaşıyordum bende bu ay denemeye başladımm 10.gündeyim😍 ilişki kısmını nasıl yaptınz azcık ayrıntı verir misiniz gözünüz aydın miniğinizi sağlıkla kucagınza alın inşAllah 💜
Öncelikle teşekkür ederim umarım sizede Allah’ın vesilesiyle birlikte şifa olur🙏🏻☺️ İlişkiyi ayıptır söylemesi ben gün aşırı yaptım ovülasyon testi vs yapmadım zaten düzenli birliktelik olduğu için gerek de kalmadı. Ama 30 günden fazla sürüyorsa adet döngünüz 10. Günden sonra özellikle 1 gün boşluk 1 gün ilişki şeklinde devam edin adete kadar malum biz pcos luların yumurtlama tarihi belli olmuyor. Birde 5 gün sonra bırakın kürü daha fazla yapmayın Allah’ın vesilesiyle birlikte inşallah sizde kalırsınız 🥰

Nasil botoksla yendiniz vajinamusu?
Lütfen bilgi verir misiniz ?
Doktorum botox tedavisi yaptı sedasyon altında oradaki kaslara botilioum toksit adında bir iğne yapıyor. 10 dk lik bir işlem 1 ay sonra oradaki kaslarda geçici felç dediğimiz bir durum oluşuyor yani normal yüze yapılan bir botox düşünün his kasamıyorsunuz kendinizi ee zaten sorun da o ya kastıpımız için olmuyor. Sonrasında doktorum kendisi parmak egzersizi yaptı bana bir nevi alttan muayene gibi inanın korkulacak hiç birşey yok ilk 1 ay ilişki yasak haftada 1 bu şekilde parmak egzersizi yaptı. Sonrasında zaten rahat bir şekilde oldu

Öncelikle teşekkür ederim umarım sizede Allah’ın vesilesiyle birlikte şifa olur🙏🏻☺️ İlişkiyi ayıptır söylemesi ben gün aşırı yaptım ovülasyon testi vs yapmadım zaten düzenli birliktelik olduğu için gerek de kalmadı. Ama 30 günden fazla sürüyorsa adet döngünüz 10. Günden sonra özellikle 1 gün boşluk 1 gün ilişki şeklinde devam edin adete kadar malum biz pcos luların yumurtlama tarihi belli olmuyor. Birde 5 gün sonra bırakın kürü daha fazla yapmayın Allah’ın vesilesiyle birlikte inşallah sizde kalırsınız 🥰
Çook teşekkür ederim 💐🙏🏻 Bugün 15.günüm ve kürü noktadım bakalım bu ay olmasa da diğer aya daha iyi olur diye düşünüyorum.Hem kür hem ilişki biraz düşündürdü beni 3kere değerlendirdim nasip artık.İnşallah diğer aya rahim ve vucüt olarak hazırlanmış oluruz .Dualarınız güzel dilekleriniz için çok sağolun❤️🌻

Back
X