- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi yasyasemin
-
Hayır ben bu ay eşimle çakşır kökü suyu içtim eşim ayrıca keçiboynuzu pekmezide tüketti adeti bekleyeceğim daha içmiyoruz yumurtlamaya kadar içiliyor bakalım belki çakşırdan fayda görürüzkızlar küre başlayanlar hamile kaldınızmı
Aksine söktürdüğü için sanmam gecikme yaşamazsınız muhtemelenMerhaba arkadaşlar bende bu ay kullandım soğan kürünü bugün yarın regl olmam lazım bakalım.. şuan tek gözlemim ağrım bir hafta öncesinden başlardı ama hala yok diyebilirim.. geciktirme yapmaz herhalde soğan kürü
Aksine söktürdüğü için sanmam gecikme yaşamazsınız muhtemelen
Kızlar hamile kalan var mı, bende basladım 4gün bitti, 10 gün yapıp bırakıcam. Yumurtalamaya denk gelıyor.. Zaten içmesi de zor
Yaa sonucu merak ederim, ne zaman peki kac gun varben bu ay yaptım canım şuan reglimi bekliyorum
Yaa sonucu merak ederim, ne zaman peki kac gun var
Yaa sonucu merak ederim, ne zaman peki kac gun var
benim normalde 3 gün gecikti canım şuan aslında 24 25 gündü döngüm şuan 27 gündeyim hala regl olmadım..
Benim sıkıntılarım farklı yalnız tüplerimin ikisi de tıkalı açılmadı laparoskopiyle doktor tüp bebek dedi direk.. korona girdi araya bekliyoruz o yüzden bı süreçte bir ay brokoli kürü yaptım 21 gün sürdü.. diğer regl dönemimden sonra süt maudanoz yaptım. en sonda bu ay soğan kürünü yaptım rahmim temizlensin diye..
Haber veririm ama son durumumu
benim için gebelik zor görünüyor ama Rabbim bilir tabi ki
Rabbim ol derse olurbu arada 15 gün yaptım ramazan ayına denk geldiği içinde günde 1 defa yapabildim iftarda içtim sadece
Rabbim ol derse olur ❤güzel düşünelim güzel olsun, test yapsaydınız keşke gecıkme de varmıs..
Ben sabah akşam içiyorum şimdilik 10 gün olunca bırakıcam.. Hayırlısı olsun hakkımızda..
İnşallah hayırlı haberlerle3 yıldır negatif gördüğümden ve bu ay hiç umudum olmadığından yapmıyorum aslında.. ben böyle derim yarın regl olurumcuma gününe kadar olmazsam o gün yaparım testi Allah izin verirse
İnşallah hayırlı haberlerle ❤ ben de 2 yıldır negatif görmekten yoruldum, son cırpınışlarım agustos ayından sonra tüp bebek istiyorum.. İnşallah gerek kalmaz ama pek de umudum yok, sogan suyuyla ılgılı de cok guzel yorumlar okuyorum
Görünürde yok, rahım fılmı de temiz, ultrason sperm testi, hersey guzel.. Rabbim henüz vermediherhangi bir problem var mı sizin peki?
Görünürde yok, rahım fılmı de temiz, ultrason sperm testi, hersey guzel.. Rabbim henüz vermedi
Oylee, veren de Rabbim vermeyen de, ben elimden geleni yaptım, inşallah tedavi ile olurRabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat versin inşAllahzamanı var demekki biz bilemiyoruz hayırlısını Rabbim biliyor
Oylee, veren de Rabbim vermeyen de, ben elimden geleni yaptım, inşallah tedavi ile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?