Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adeti söker .adeti düzenler .Arkadaşlar ben geçen adetime 1 gün kala soğan suyu içtim ve bu ay adetim 12 gün gecikti soğan suyu adet düzensizliği yapar mı böyle bişey yaşayan var mı
Bir kaç kişi de yine adet düzensizligi yapmış her ay adetini düzenli olan bir insandım ters tepki mi yaptı bende de anlamadımAdeti söker .adeti düzenler .
Siz bir guncuk kullanmissiniz yanlış mı okudum ?Bir kaç kişi de yine adet düzensizligi yapmış her ay adetini düzenli olan bir insandım ters tepki mi yaptı bende de anlamadım
Evet bir gün kullandım ondan öncesinde hep adetim düzenli olurduSiz bir guncuk kullanmissiniz yanlış mı okudum ?
O yüzden soğan suyuna baglayamayiz
Evet bir kaç yerde de okudum adet düzensizliği yapıyormuş adetini düzenli olan bir insanım temizliyor diye okudum ve yaptım ondan sonra adetimde ilk defa gecikme yaşadımDoktor demeden kendi kafanıza göre yaptıysanız yapar herkesin bünyesi farklı
Bir bardakta böyle bişey yapmazEvet bir kaç yerde de okudum adet düzensizliği yapıyormuş adetini düzenli olan bir insanım temizliyor diye okudum ve yaptım ondan sonra adetimde ilk defa gecikme yaşadım![]()
1gün kullandıysan yine de bir doktora görün ne olur nolmazEvet bir kaç yerde de okudum adet düzensizliği yapıyormuş adetini düzenli olan bir insanım temizliyor diye okudum ve yaptım ondan sonra adetimde ilk defa gecikme yaşadım![]()
Hamilelik söz konusu değil başka da bişey aklıma gelmedi vallaBir bardakta böyle bişey yapmaz
Rahim kasları bı gün önce değil günler önce adete hazirlaniyor yumusuyor
Sorunu soğan suyunda değil de başka yerde arayalım bu kezlik en azından
Bende de ters tepki yaptı demek bu zamana kadar düzenli adet oluyordum bide adetli iken içmek iyi değilmiş yanlış yaptım galiba Tam adet olmamistim ama kahverengi akıntım başlamıştı içtim bir kaç saat içinde adetim geldiHerkesin hormonları vücudu farklı kimine iyi gelirken kimine kötü geliyor
Bı arkadaşım ayını değerlendirmiş adetine 1hafta varken soğan suyu içmiş ertesi gün adet olmuştu ona çok kızmıştım belki hamilelik ihtimalin vardı neden içtin dedim doktor enfeksiyon var demişBende de ters tepki yaptı demek bu zamana kadar düzenli adet oluyordum bide adetli iken içmek iyi değilmiş yanlış yaptım galiba Tam adet olmamistim ama kahverengi akıntım başlamıştı içtim bir kaç saat içinde adetim geldi![]()
Çok haklısınız her duyduğumuzu yapmamamız gerek hormonlarımi alt üst etti yumurtlama dönemim bile değişti bu ayBı arkadaşım ayını değerlendirmiş adetine 1hafta varken soğan suyu içmiş ertesi gün adet olmuştu ona çok kızmıştım belki hamilelik ihtimalin vardı neden içtin dedim doktor enfeksiyon var demiş
Herşeyi içmemek lazım bana da çevrem baskı yaptı iç iç diye de yok hormonları alt üst edemem
Artık ona göre kullanmayınÇok haklısınız her duyduğumuzu yapmamamız gerek hormonlarımi alt üst etti yumurtlama dönemim bile değişti bu ay![]()
Evet teşekkür ederimArtık ona göre kullanmayın