• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu adet düzensizliği yapar mı?

Mavimavin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
54
12
8
29
Arkadaşlar ben geçen adetime 1 gün kala soğan suyu içtim ve bu ay adetim 12 gün gecikti soğan suyu adet düzensizliği yapar mı böyle bişey yaşayan var mı

Arkadaşlar ben geçen adetime 1 gün kala soğan suyu içtim ve bu ay adetim 12 gün gecikti soğan suyu adet düzensizliği yapar mı böyle bişey yaşayan var mı
Adeti söker .adeti düzenler .

Herkesin hormonları vücudu farklı kimine iyi gelirken kimine kötü geliyor

Bir kaç kişi de yine adet düzensizligi yapmış her ay adetini düzenli olan bir insandım ters tepki mi yaptı bende de anlamadım
Siz bir guncuk kullanmissiniz yanlış mı okudum ?
O yüzden soğan suyuna baglayamayiz

Doktor demeden kendi kafanıza göre yaptıysanız yapar herkesin bünyesi farklı

Doktor demeden kendi kafanıza göre yaptıysanız yapar herkesin bünyesi farklı
Evet bir kaç yerde de okudum adet düzensizliği yapıyormuş adetini düzenli olan bir insanım temizliyor diye okudum ve yaptım ondan sonra adetimde ilk defa gecikme yaşadım 🤦

Evet bir kaç yerde de okudum adet düzensizliği yapıyormuş adetini düzenli olan bir insanım temizliyor diye okudum ve yaptım ondan sonra adetimde ilk defa gecikme yaşadım 🤦
Bir bardakta böyle bişey yapmaz
Rahim kasları bı gün önce değil günler önce adete hazirlaniyor yumusuyor

Sorunu soğan suyunda değil de başka yerde arayalım bu kezlik en azından

1gün kullandıysan yine de bir doktora görün ne olur nolmaz

Herkesin hormonları vücudu farklı kimine iyi gelirken kimine kötü geliyor
Bende de ters tepki yaptı demek bu zamana kadar düzenli adet oluyordum bide adetli iken içmek iyi değilmiş yanlış yaptım galiba Tam adet olmamistim ama kahverengi akıntım başlamıştı içtim bir kaç saat içinde adetim geldi 🤦

Bende de ters tepki yaptı demek bu zamana kadar düzenli adet oluyordum bide adetli iken içmek iyi değilmiş yanlış yaptım galiba Tam adet olmamistim ama kahverengi akıntım başlamıştı içtim bir kaç saat içinde adetim geldi 🤦
Bı arkadaşım ayını değerlendirmiş adetine 1hafta varken soğan suyu içmiş ertesi gün adet olmuştu ona çok kızmıştım belki hamilelik ihtimalin vardı neden içtin dedim doktor enfeksiyon var demiş

Herşeyi içmemek lazım bana da çevrem baskı yaptı iç iç diye de yok hormonları alt üst edemem

Bı arkadaşım ayını değerlendirmiş adetine 1hafta varken soğan suyu içmiş ertesi gün adet olmuştu ona çok kızmıştım belki hamilelik ihtimalin vardı neden içtin dedim doktor enfeksiyon var demiş

Herşeyi içmemek lazım bana da çevrem baskı yaptı iç iç diye de yok hormonları alt üst edemem
Çok haklısınız her duyduğumuzu yapmamamız gerek hormonlarımi alt üst etti yumurtlama dönemim bile değişti bu ay :(

Back
X