bende soyup 8 e bölüp 10 dk.kaynatıyorum.ama hem sabah hem akşam yemeklerden yarım saat önce içine biraz limon sıkıp sıcakken içiyorum.çay gibi yani.soğuk yada ılık bi faydası olmuyomuş.
tadı öhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgyk içtikten sonra çikolata yiyom tabi verdiğim gramda geri gelidir:jeyyar:
mutlaka ağzıma bişey atıyom kuscaj gibi olyuom kötü geldi bana tadı ama olsun bide limon deniyim
fatoşummmmm kız essah mı diyonnnnnn Şeniz hemen eve gider gitmez denerim ben bunuuu hihoyyyt
benim tiroit sorunum çok ilerlemiş , metabolizmam tamamen durmuş bir gr bile veremiyorum ilaca başladım , regl de olamadım henüz kötükedihüso it gibi sataşıyorum herkese kaydirigubbakcemile3
tadı nasıl katlanılır gibi oluyo mu bari sıcakken
hayatım benimde tiroid problemim var zaten.ondan veremiyom kilo.hipertiroidim vardı.ameliyat oldum.şimdi hipo oldu.metabolizmam öyle yavaşki(hipo yavaşlatır çünkü)
açıkcası ben soğanı normalde çok severim belkide bundan dolayı bana kötü gelmedi tadı.ama nette araştırırken içemedim tadı kötü diyenler olmuş.bence ağzını burnunu kapa yine iç.melek gibi oldum:teytey: nerdeyse eve gelen herkesi kovuyodum sinirden.regl olamamak,kilo verememek ve çalışmayan tiroid gerçekten kötü etkiliyo insanı bilirim
tadı öhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgyk içtikten sonra çikolata yiyom tabi verdiğim gramda geri gelidir:jeyyar:
mutlaka ağzıma bişey atıyom kuscaj gibi olyuom kötü geldi bana tadı ama olsun bide limon deniyim
selam kizlar
bende bu kürü cikolata kistim icin uygulamak istiyorum bi zarari olmaz degilmis simdiden tsk ederim
ya cnm nasıl ıcıyon ben hamıle kalmadan once zAYIflayım dıye yapmısdım sogan suyu ama aklıma geldıkce hala mıdem bulanıyor
fatoşum çakıltaşım bende de hipotroid var :çok üzgünüm: Anacım kilo vermek iyice zorlaşııoo hipotroid yüzünden...
Fatoşum sütünde bi değişiklik olmadıı demii...yavruyuda zayıflatmasın bu soğan suyu..hani sütten geçioo sonuçtaa cadıarzu
fatoşum çakıltaşım bende de hipotroid var :çok üzgünüm: anacım kilo vermek iyice zorlaşııoo hipotroid yüzünden...
fatoşum sütünde bi değişiklik olmadıı demii...yavruyuda zayıflatmasın bu soğan suyu..hani sütten geçioo sonuçtaa CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?