Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende pcos var hamile kalmak istiyorum yakinimdaki insanlar soğan suyunu önerdi 15gün sabah aksam kaynat ic dediler bunu icipte hamile kalan var mi bilgi verebilirmisiniz?
Bende pcos var hamile kalmak istiyorum yakinimdaki insanlar soğan suyunu önerdi 15gün sabah aksam kaynat ic dediler bunu icipte hamile kalan var mi bilgi verebilirmisiniz?
Ben işinin ehli bir doktora gidiyorum şuan ilk gittiğimde bana adet biter bitmez her sabah aç karnına bir bardak soğan suyu içmemi söyledi. Hazır gıdalardan uzak dur ekmeği, poğaça vs. Bunlari bile evde yap ye dedi,eşime de sigaradan uzak dur çiğ badem, çiğ sarımsak, kabak çekirdeği,yumurta, bitter çikolata bunları ye dedi. Uyguladım sonra ilaçlar verdi hepsini farklı günlerde verdi tabi Climen Femara progestan falan sonra çatlatma iğnesi verdi. İlişki günleri söyledi ilk denememizde olmadı şimdi tekrar devam ediyoruz ama şimdi soğan suyu içmiyorum bu gidişimde demedi. Bence soğan suyu iltihabı falan azaltıyor büyüklerimiz derdi ben içmezdim. Bence doktor söylediğine göre vardır birşey. 15 gün içtikten sonra bırakın ama öyle uygun görüyor doktor.