Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki nasil uyguladiniz kizlar. yardimci olur musunuz
2 hafta ara verip tekrar 15 gün uygularsınsagol tatlim..sadece 15 gun kullanip birakcam di mi. baska bisey yapmaya gerek yok mu. veya kuru tekrarlamaya
sagol canim. sen oyle mi uyguladin. ha bi de soganlarin kabugunu soyayim mi2 hafta ara verip tekrar 15 gün uygularsın
Evet o şekilde uyguladım. Kabukları soyuyorsunsagol canim. sen oyle mi uyguladin. ha bi de soganlarin kabugunu soyayim mi
sagol tatlim..peki senin sorunun neydi ki. benimki lh nin yuksek olmasindan dolayi hormon bozukluguEvet o şekilde uyguladım. Kabukları soyuyorsun
Benim yumurtalıklarım yavaş çalışıyordu ve kist oluşuyordusagol tatlim..peki senin sorunun neydi ki. benimki lh nin yuksek olmasindan dolayi hormon bozuklugu
canim sen sadece 10 gun kullanip mi hamile kaldin.bi de uyguladigin ay mi hamile kaldin.? 15 gun oldu benim kuru uyguladim. bekliyorum smdiBen de yuksek ihtimalle sogan suyuyla hamile kaldim. Yumurtam olusmuyordu ve catlamiyordu. 10 gun sogan suyu kuru kullandim hamile kaldim.
canim sen sadece 10 gun kullanip mi hamile kaldin.bi de uyguladigin ay mi hamile kaldin.? 15 gun oldu benim kuru uyguladim. bekliyorum smdi
sagol tatlim. o zaman 2.ayinda hamile kalmissin di mi. peki sorunun neydi senin. benim lh hormonu fsh nin 2 katiBu kur,fazla kullabildiginda cok zararli. Artik icmeyi birak. Evet ben 10 gun kullandim sadece. Sogan suyunu biraktim,o ay 12 gun gecikmeli adet oldum. Diger ay hamile kaldim canim.
sagol tatlim. o zaman 2.ayinda hamile kalmissin di mi. peki sorunun neydi senin. benim lh hormonu fsh nin 2 kati