sogan suyu ile hamile kalan var miiiii

Ben de yuksek ihtimalle sogan suyuyla hamile kaldim. Yumurtam olusmuyordu ve catlamiyordu. 10 gun sogan suyu kuru kullandim hamile kaldim.

peki nasil uyguladiniz kizlar. yardimci olur musunuz

2 bardak suyu bi kapta kaynatıyosun. Kaynadıktan sonra soyup 4 e böldüğün soğanları içine atıyosun. 10 dakika daha kaynatıp ocaktan alıyosun demlenmeye bırakıyosun. Sıcağa yakın ılık olucak. Sabah akşam aç karna içiyosun. Istersen içine bir kaç dal maydanoZ koyup bi kaç damla limon sıkabilirsin. 15 gün uygulayıp ara ver. Aynı zaman bol bol su iç ve spor yap

sagol tatlim..sadece 15 gun kullanip birakcam di mi. baska bisey yapmaya gerek yok mu. veya kuru tekrarlamaya

Ben de yuksek ihtimalle sogan suyuyla hamile kaldim. Yumurtam olusmuyordu ve catlamiyordu. 10 gun sogan suyu kuru kullandim hamile kaldim.
canim sen sadece 10 gun kullanip mi hamile kaldin.bi de uyguladigin ay mi hamile kaldin.? 15 gun oldu benim kuru uyguladim. bekliyorum smdi

canim sen sadece 10 gun kullanip mi hamile kaldin.bi de uyguladigin ay mi hamile kaldin.? 15 gun oldu benim kuru uyguladim. bekliyorum smdi

Bu kur,fazla kullabildiginda cok zararli. Artik icmeyi birak. Evet ben 10 gun kullandim sadece. Sogan suyunu biraktim,o ay 12 gun gecikmeli adet oldum. Diger ay hamile kaldim canim.

Bu kur,fazla kullabildiginda cok zararli. Artik icmeyi birak. Evet ben 10 gun kullandim sadece. Sogan suyunu biraktim,o ay 12 gun gecikmeli adet oldum. Diger ay hamile kaldim canim.
sagol tatlim. o zaman 2.ayinda hamile kalmissin di mi. peki sorunun neydi senin. benim lh hormonu fsh nin 2 kati

sagol tatlim. o zaman 2.ayinda hamile kalmissin di mi. peki sorunun neydi senin. benim lh hormonu fsh nin 2 kati

Evet canim 2. Ayimda kaldim. Benim yumurtam olmuyordu. Tabi yumurta olmayinca sperm neyi dolleyecek,hamile kalamiyordum bu yuzdrn. Dr en az 1 sene tedavi gerekli cocuk icin dedi. Aogan kurunu yaptim. 2. Ayimda hamile kaldim. Valla yaparken de hic inanarak yapmamistim. Ne sacma,sogan suyu icerek mi olacak demistim. Ama yuksek ihtimal onun sayesindr oldu. Cunku olmuyodu.

arkadaşımın 2 sene bebeği olmuyordu iltihabı vardı soğan suyuyla hamile kaldı bende başlamak istiyorum ama dün antibiyotik kullanmaya başladım soğan kürünüde yapsam bi zararı olurmu acaba o_O

X