Soğan suyu kürü

Hii zaten e yuksek kucugum 5 bi dusuneyim ben eneemm

Ben kullanmıştım küçük kistlerim vardı doktora gittim tertemiz dedi bise yok ama hamile kalamadım hayırlısı artık

Hadi insallh olur canım. Benim bildigim sadece 1 ay kullaniyorsun 2. Ay incir kuru olmali
Saraçoglu ilk ay yumurtlamaya kadar 10 15 gün. Ikinci ay da ayumurtlamadan sonra adete kadar 10 gün kullanim diyor. Ama ben sadece ilk ay 1 hafta kullandim.
Insallah canim sagol.

Merhaba soğsn suyunu nasıl kullanıyorsun nasıl tüketiyorsun önce kaynatıyor musun soğuk mu içiyorsun sabah akşam mı içiyorsun aç karnına mı Normalde benim adetim 3 gün geçti Eğer olursam ben de soğan suyuna başlamak istiyorum ne zaman başlıyoruz Kasıklarımda batma var ve bel ağrısı çekiyorum ayaklarıma kadar inen ağrım var

Allah inşallah fayda görmeni sağlar canim. Ben 15 günlük sürec boyunca soğan suyu içtim. Her gün 2 kez. Bugun öğrendim ki 5 haftalık hamileymişim. Polikistik over hastasiydim. Ama Allah nasip etti...
Bende polikistik over hastasıyım adet duzensiliğim var. sogan kürü etkili mi sence. hamile kalır muıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…