Saraçoglu ilk ay yumurtlamaya kadar 10 15 gün. Ikinci ay da ayumurtlamadan sonra adete kadar 10 gün kullanim diyor. Ama ben sadece ilk ay 1 hafta kullandim.
Insallah canim sagol.
Saraçoglu ilk ay yumurtlamaya kadar 10 15 gün. Ikinci ay da ayumurtlamadan sonra adete kadar 10 gün kullanim diyor. Ama ben sadece ilk ay 1 hafta kullandim.
Insallah canim sagol.
Kızlar bende başladım soğan kürüne bugün 5. Günüm ileri derecede pko var. İlaç kullanmadan 1 yıl adet olamıyorum insülin direnci kilo tüylenme var ve 4 yıldır bebegim olmuyor . İnşallah faydasını görürüm benim gibi hastalıkla ugrasanlara umut olurum bu arada cok severim soğan sarımsagı o yüzden hiç tiksinmedim aksine tadı güzel geliyor
Merhaba soğsn suyunu nasıl kullanıyorsun nasıl tüketiyorsun önce kaynatıyor musun soğuk mu içiyorsun sabah akşam mı içiyorsun aç karnına mı Normalde benim adetim 3 gün geçti Eğer olursam ben de soğan suyuna başlamak istiyorum ne zaman başlıyoruz Kasıklarımda batma var ve bel ağrısı çekiyorum ayaklarıma kadar inen ağrım var
Allah inşallah fayda görmeni sağlar canim. Ben 15 günlük sürec boyunca soğan suyu içtim. Her gün 2 kez. Bugun öğrendim ki 5 haftalık hamileymişim. Polikistik over hastasiydim. Ama Allah nasip etti...