Soğan suyu kürü

Merabatelevole3

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
54
10
8
30
Kızlar geçmeyen pembe akıntım vardı pazar günü soğan kürüne başladım daha o gün kesildi akıntım şok oldum. bugünde hafif hafif kasık ağrım var tuvalete gittiğimde kahverengi akıntı gelmişti sanırım temizleniyor enfeksiyon varmıştı sanırım. Soğan kürünü hamile kalamadım diye içmiştim, içtiğim o ay hamile kalmıştım. Mucize gibi gerçekten

Bende içtim ama hamile kalamadım

Lutfen dr a gidin amh fsh prolkatin lh T3T4 bakilsin ben gitmedim cocuk istemedk bu zamana kadar smdi cok pismanim butun degelerim cok kotu ckti. Ayrica her btksl kur herseye iyi gelmiyor belki size baska bir kur gereklidir
Soğan kuru yaptim 20 gündür regl olamiyorum yaptığıma çok pişmanım

Merhaba soğan kurunu kaç gün yaptınız acaba 15 gün diye duydum adetimin bittiği gun başlasam adet dongum 27 gün olduğu icin yumurtlama günümden 4 gün sonra bitmesi gerekiyor acaba gebeliğe bir engel olur mu

Aslında bişeyler söyleyip kafanızı kurcalamak istemem en doğrusunu yine doktor bilir ama bende işe yaradı açıkcası 15 gün kullanıp bırakmak gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…