• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu kürü

nurpapatya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
36
Merhaba,
Polikistik overim olduğu için gebelik elde edebileyim diye soğan suyu kürü yapmayı düşünüyorum. Eşimle iş sebebiyle sürekli bir arada bulunamıyoruz. Bu ayı değerlendirmek istiyorum. Soğan kürünü kullandığı ay hamile kalan oldu mu yoksa o ay olmuyor mu fikri ya da bilgisi olan var mı

Merhaba,
Polikistik overim olduğu için gebelik elde edebileyim diye soğan suyu kürü yapmayı düşünüyorum. Eşimle iş sebebiyle sürekli bir arada bulunamıyoruz. Bu ayı değerlendirmek istiyorum. Soğan kürünü kullandığı ay hamile kalan oldu mu yoksa o ay olmuyor mu fikri ya da bilgisi olan var mı
Soğan kürünü bilmiyorum ama rahmi yumuşatmak için günlük beslenmenizde haşlanmış nohut,kuru incir,hurma gibi besinlere yer verebilirsiniz. İlaveten iki günde bir havuç suyu içine çok az zencefil ekleyebilirsiniz. Polistik over var demişsiniz Dr danışıp bunları bir deneyin.

Merhaba,
Bana hiç iyi gelmedi ama bilmiyorum belki de öyle denk geldi. Soğan suyu yaptığım ay hormon tahlilim çok bozuk çıkmıştı.
Zaten adet söktürüyor 15.gün gibi reglim başladı regl bitimi yapmaya başladığım halde. Hem de öyle böyle bir kanama değil fazla yoğundu.

Soğan kürü kullanırken hamile kalmayı önermiyorlar korunmak gerekiyor. Düşük riskine sebep oluyormuş

Back
X