merhaba yumurtlama günü hesaplamak çok kolay diyelimki ayın 8' inde adet oldun bugünden saymaya başlıyosun 8' i bir, 9'u iki , 10' u üç, 11'i dört, 12'si beş, 13'ü altı, 14'ü yedi- 15'i sekiz, 16'sı dokuz, 17' si on, 18'i on bir, 19'u on iki, 20_si onüç, 21'i on dört , 25'i on beş, 26'sı 16. örnek vererek anlatayım dedim yani olay şu kanamanın başladığı ilk günden saymaya başlıyorsun 12-14-16 günleri senin yumurtlama günün oluyor bu günlerde ilişki olmalı ve hemen kalkmamalısın poponun altına da yastık koymalısın. Bide en önemli bir nokta sen daha bir aylık evliymişsin stres senin yapman gereken en son şey bak ben 4 yıldır evliyim evliliğimin ilk ayndan beri istiyorum ama olmadı. çok üzüldüm çok stres yaptım ama herşeyde bir hayır vardır belki ilk aylarda olsaydı benim için çok zor olacaktı sonuçta bir adamla yaşamaya başlıyorsun ve inan bana ilk sene eşinle çok tartışıyorsun birbirinizin huyunu suyunu öğrenmek zaman alıyor bide düşünsene bu tartışmanın içinde birde bebek olduğunu evliliğe daha adapte olamamışken birde sorumluluk alıyorsun gece uykun kalmıyor kocanla ilgilenemiyorsun kendinle ilgilenemiyorsun. Şunuda belirteyim ben şuan çok istiyorum ama bazen ilk sene olmadığına şükür ediyorum ilk sene olsaymış kafayı yermişim çünkü görüyorum arkadaşlarım var evlenir evlenmez çocuk yaptılar sosyal hayatları kalmadı eşleriyle vakit geçiremiyorlar bir kutlama oluyor kocaları geliyor onlar evde beşik sallıyor alışverişe çıkamıyorlar. Seni bu fikirden soğutmak istemiyorum bizim burda senin gibilere teze gelin derler evliliğinin tadını çıkar eğer imkanın varsa kocanla gez dolaş ve tekrar söylüyorum stres yapma hatta şuanda yumurtlama günü hesaplamana bile ihtiyacın yok inan bana bu hesaplamalar seni mutsuz eder yatak odanda konsantrasyonunu bozar. ablamın da olmuyo demişsin bu işler genetik olmuyor onunla alkası yok. Kendini rahat bırak gün sayma adet günü bekleme eğer diyorsan ki ben stres yapmadan duramıyorum eğer çalışmıyorsan evdeysen birşeyle uğraş bir kursa git ne imkanın varsa mesela ben bir aydır tavuk aldım onlarla uğraşıyorum ve inanıyorum ki bu aylarda olacak bebeğim sende birşeylerle uğraş. çoook uzun yazdım galiba inşallah sana bir faydam olur bunu okuduğunda