soğan suyu kürüyle hamile kalanlar lütfen yardım edinn..

Arkadaslar yeniyim sogan suyu ictim duzdnli adet gubumde bes gun kahveregu akintim geldu bi kac damla ara ara duzensizdj sonra kesildi suan adet olmadim on gun oldu sizce hamilemiyimn altu gun gecince test yapyim negatif di

Kimse yok muuuuuu
Canım bn de bu ay 6 gun yaptim sogan kürü ama adet tarihim daha gelmedigi icin yorum yapamycam...bu kadar gectiyse bi doktora gtsene kan tahlili yapar yoksa adet söktürucu falan verir..bnim bildigm on ya da daha fazla gecikme olursa hamilelik de yoksa ilac veriyorlar...

Merhaba bugün rahim filmi çekildim çok şükür sorun çıkmadı eşimin de benimde bütün tetkikleri mız yapıldı sorun yok. Rahim filmi cekildkten sonra 3 ay içinde gebelik şansı yüksek diyorlar. Fakat Dr adetin 3. Günü gel bi baklm klomen başlarız iğne yaparz konusrz doğal yolladi olur dedi ama gitmeyi dusnmyorum en azından 1 2 ay sizce???tabi bu sırada soğan kuru

Saglik ocaginda test yaptirdum ama negatif acaba gec dollenme olabilirmi

Bebek için ilk doktora gittiğimde 5 cm kis çıktı ve ameliyat dedi doktor.Hemen o ay adet sonrası 15 gün düzenli soğan kürü yaptım. Bi sonraki muayenede kis falan yok dedi doktor kaybolmuş kendiliğinden Bende soğan suyu , incir kürü, çörekotu bal tarçın, yakı derken yapmadığım kalmadı ama tık yok, ama bu ay bekliyorum inşallah Ama soğan suyunu ısrarla tavsiye ediyorum.

Soğan suyunu icerken yumurtlama gunlerinde de devam edicekmiyiz kızlar bilen var mı acaba???? 15 gun diyo ama 15 gun icersek yumurtlama tarihimize illaki geliyo bilen vaylasirsa cokk sevinirimm

adetin beşinci gününde başlayın ben öyle yaptım zaten o ay değil öbür ay gebe kaldım. sadece soğan suyuna başlrken gebe olmadığınızdan emin olmanız gerekiyo zaten bunun çin de adetin 3. veya 5. günü başlıyoruz

A
[QUOsoranevhideymen, post: 45988997, member: 749231"]Lütfen yardım[/QUOTE]
cabaAcaba sogansuyunu onbeş gün yapıp sonra bide diger adetten yedi gün önce mi yaptınz

Soğan suyunu ne kadar kullandnz
bayağıdır girmiyordum cevap yazamadım ben 15 gün kullandım diğer küre başlayamadım onbeş gün yaptıktan sonra bir on beş gün bekleyip tekrar başlıyorsunuz. bu kadar. Ben soğan suyu içerken bol bol da incir yemiştim incir de fayda ediyor dediler. Aslında bular bir bahane Allah vereceği zamanı biliyor stres yapmayın ve sabredin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…