- 28 Mart 2016
- 34
- 5
- 1
- Konu Sahibi yazmiram06
-
Hamilelik var mi acababende denedim soğan suyunu bekliyorum ama çok duydum soğan suyu ile hamile kalanı
Canım bn de bu ay 6 gun yaptim sogan kürü ama adet tarihim daha gelmedigi icin yorum yapamycam...bu kadar gectiyse bi doktora gtsene kan tahlili yapar yoksa adet söktürucu falan verir..bnim bildigm on ya da daha fazla gecikme olursa hamilelik de yoksa ilac veriyorlar...Kimse yok muuuuuu
Saglik ocaginda test yaptirdum ama negatif acaba gec dollenme olabilirmiCanım bn de bu ay 6 gun yaptim sogan kürü ama adet tarihim daha gelmedigi icin yorum yapamycam...bu kadar gectiyse bi doktora gtsene kan tahlili yapar yoksa adet söktürucu falan verir..bnim bildigm on ya da daha fazla gecikme olursa hamilelik de yoksa ilac veriyorlar...
Sonuc nr oldubende bu ay soğan suyu içtim 15 gün bakalım ne olacak inşallah şifam soğanda dır.
Hamilelik var mi acaba
Soğan suyunu icerken yumurtlama gunlerinde de devam edicekmiyiz kızlar bilen var mı acaba???? 15 gun diyo ama 15 gun icersek yumurtlama tarihimize illaki geliyo bilen vaylasirsa cokk sevinirimm
Sogan suyunu ya da kurunu nasil yaptiniz kizlar ??[/QUOTE
yemeklere doğradığımız orta boy soğanı 1-5 su bardagı kaynamış suyun içine dörde bölüp atıyoruz kapagı kapalı beş dakika kaynatıyoruz. Beş dakikayı geçmeyecek içebileceğimiz sıcaklığa gelene kadar da kapağını açmayın dinlensin. en dıştaki kötü kabugunu soyun üzerinde sarı kabugu kalsın birde suyun içine atacagınız zaman dörde bölün.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
uyguladim fakat dedigim gibi yitmi gun oldu hala adet olmadim sogan suyu onves gun uctim adetim gecikmesi bi hafta olunca test taptirmistim negatifti sobra da hala doktora gitmedim napcam biomiyom25 gün önce doğum yaptım darısı sizlere inşallah
Lütfen yardım25 gün önce doğum yaptım darısı sizlere inşallah
Soğan suyunu ne kadar kullandnzLütfen yardım
bayağıdır girmiyordum cevap yazamadım ben 15 gün kullandım diğer küre başlayamadım onbeş gün yaptıktan sonra bir on beş gün bekleyip tekrar başlıyorsunuz. bu kadar. Ben soğan suyu içerken bol bol da incir yemiştim incir de fayda ediyor dediler. Aslında bular bir bahane Allah vereceği zamanı biliyor stres yapmayın ve sabredin derimSoğan suyunu ne kadar kullandnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?