Soğan suyu ve incir kürüyle hamile kalanlar?

biumutsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
1.400
1.458
53
Aranızda yeni başlayacak ya da uygulamış güzel sonuçlar almış olan var mı?

Aranızda yeni başlayacak ya da uygulamış güzel sonuçlar almış olan var mı?
Merhaba ben daha önce incir kürüyle yumurtamın büyümesine vesile olmuştum hemde kocaman ve çok sağlıklı bi yumurtaydı ama kısmet olmadı. 2 gün sonra da soğan suyuna başlayacağım inşallah ... sen bi kür uyguluyor musun?

Aiyyy bende 2 gün sonra soğan kürüne başlıcammm.
Adetimin 5. Gününe girdim 7. Günü başlıcam inşallah.
Aslında daha önce geçtiğimiz mayıs ayında yaptım ama 10 gün kadar tatile çıktık yarıda kaldı 15 güne tamamlayamadım.Bu sefer azimliyim inşallah bitiricem.
İncir kürünü nasıl uyguladın peki?

Oooo süper birbirimize bilgi verelim Doktorum önerdi incir kürünü regli bitiminden 2 gün sonra başladım, sabah klorsuz yarım litre kaynayan suya 10 tane inciri ikiye bölüp attım kapağını kapatıp kaynattım. Yarım litre suyada 3 4 tane taze havuç koyup kaynattım, ikisini birleştirdim gün içinde içtim sonuç mükemmeldi

Ama soğan kürüyle bu incir ve havuç kürü bir arada yapılmaz ki bombastik bi şey olur patlamayalım sonraa
Nasıl yapsam sence kafam karıştı şimdi

Ama soğan kürüyle bu incir ve havuç kürü bir arada yapılmaz ki bombastik bi şey olur patlamayalım sonraa
Nasıl yapsam sence kafam karıştı şimdi
Bi arada olmaz tabi canım .. önce soğan kürüyle temizlik yapıcam sonra ki zamanlar da incir kürü yapıcam. Pko mu var ?

Yok canım çok şükür hiçbir problemim yok hormonlarım temiz yumurtalarda kasıktan bakıldı henüz onlarda iyi görünüyor.Ama kendimi bildim bileli yani ilk regl olduğumdan beri idrar yolları iltihabım var onu temizlemek için soğan kürü yapmak istiyorum.
Soğan adet zamanı yapılıyor incir de bittiktten 2 gün sonra oluyor dedin eee nasıl olucak o zamaan

İyi bari ondan kurtulursun inşallah tez vakitte ilk ay soğan suyu ikinci ay incir kürü yapıyorlar

Soğan kürü adet zamani baslanmaz fayda saglamak istiyorsaniz adetin 7 8 9 gunleri baslayin ilkte 10 gun sabah aksam diger ay adete bi hafta kala 7 gun gunde 1.
Sonrada incir. Ben yaptim ama fayda saglayamdim hamilelik anlaminda artik hicbirsey yapmiyorum insallah faydali olur.hic bi sorununuz yoksa herseyi yapmayin hormonlar şakaya gelmiyor iyi diye yapilan şey kötüde olabiliyor. Gerek yoksa yapmayin

Soğan kürünü yapmıcam zaten daha önce onu iltihabım için yapmıştım.
İncir havuç kürünü yapıcam hepimizin gönlüne göre olsun inşallan

Soğan kürünü yapmıcam zaten daha önce onu iltihabım için yapmıştım.
İncir havuç kürünü yapıcam hepimizin gönlüne göre olsun inşallan

Amin insallah incirle kesinlikle havuc yapilmali catlamasi icin iyi oluyor

Bende regliden 2 - 7 gün sonra başlanmalı diye biliyorum o kadar farklı Bilgi var ki insanın kafası almak bullak oluyor
Bende ayni seyi demek istedim aynen oyle. Zaten adeti 7 gun suruyorsa bittikten soraki gunler oluyor sakincasi olmuyor ama bittikten 5 gun sora filan olsa daha iyi tabi herkesin adet siklusu degisiyor

Ama adet bitiminde yumurtlama oluşuyor amaç zaten onu büyütüp çatlatmak yani yumurtlama haftasında başlarsak o ay için nasıl faydalanmış olucaz ayy kafam çok karıştı6. Günüme girdim regl de ne zaman başlasam ki herkesde ayrı birşey söylüyor saraçoğluda tarih vermemiş

Incir kürü farkli canim sogan kuru adet bitimi 2 gun sora baslaniyor. Inciri de klomen gibi dusun adetin 5.gunu 6.gunu baslanabiliyorsa incirde o sekilde baslar hormonlarin aktifliigi o zamanlar testi de o yuzden yapariz. Sen basla tarifi mevcut zaten 2 bucuk su br klorsuz suya 7 8 adet iki bolup suya atican soguk suda iyice yikican once 15 20 dk kaynat

Gittim aldım bu akşam başlayacaktım incir kürüne sonra burada bir arkadaş prolaktin seviyesini yükseltiyor dikkat et dedi ki benimki de sınıra yaklaşmış neredeyse araştırdım sonra diğer forumlarda gerçekten de öyleymiş çok şaşırdım iyi ki öğrendim.Seninde aklında bulunsun canım.Boşuna aldım onca inciri

Aaa evet bende bundan oturu korkmustum o yuzden yazdim gerekli gormediyseniz yapmayin diye. Bide okadar incir aşiri sekerli ya ben klomen kullanmayi bile sevmiyorum hormon hormon hepsi iste.benimde gecen ay oynadi biraz prolaktin ama stresten olduguna eminim tayine geldik alismak basta zor oldu ama alisiyorum iste. 35 ti benimde sinir 30 du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…