Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaAranızda yeni başlayacak ya da uygulamış güzel sonuçlar almış olan var mı?![]()
Ama soğan kürüyle bu incir ve havuç kürü bir arada yapılmaz ki bombastik bi şey olur patlamayalım sonraaOooo süper birbirimize bilgi verelimDoktorum önerdi incir kürünü regli bitiminden 2 gün sonra başladım, sabah klorsuz yarım litre kaynayan suya 10 tane inciri ikiye bölüp attım kapağını kapatıp kaynattım. Yarım litre suyada 3 4 tane taze havuç koyup kaynattım, ikisini birleştirdim gün içinde içtim sonuç mükemmeldi
Bi arada olmaz tabi canım .. önce soğan kürüyle temizlik yapıcam sonra ki zamanlar da incir kürü yapıcam. Pko mu var ?Ama soğan kürüyle bu incir ve havuç kürü bir arada yapılmaz ki bombastik bi şey olur patlamayalım sonraa
Nasıl yapsam sence kafam karıştı şimdi![]()
İyi bari ondan kurtulursun inşallah tez vakitte ilk ay soğan suyu ikinci ay incir kürü yapıyorlarYok canım çok şükür hiçbir problemim yok hormonlarım temiz yumurtalarda kasıktan bakıldı henüz onlarda iyi görünüyor.Ama kendimi bildim bileli yani ilk regl olduğumdan beri idrar yolları iltihabım var onu temizlemek için soğan kürü yapmak istiyorum.
Soğan adet zamanı yapılıyor incir de bittiktten 2 gün sonra oluyor dedin eee nasıl olucak o zamaan![]()
Aldım bugün incir havuçla birlikte yapıcam.Sen başladın mı soğan kürüneİyi bari ondan kurtulursun inşallah tez vakitte ilk ay soğan suyu ikinci ay incir kürü yapıyorlar
Soğan kürünü yapmıcam zaten daha önce onu iltihabım için yapmıştım.Soğan kürü adet zamani baslanmaz fayda saglamak istiyorsaniz adetin 7 8 9 gunleri baslayin ilkte 10 gun sabah aksam diger ay adete bi hafta kala 7 gun gunde 1.
Sonrada incir. Ben yaptim ama fayda saglayamdim hamilelik anlaminda artik hicbirsey yapmiyorum insallah faydali olur.hic bi sorununuz yoksa herseyi yapmayin hormonlar şakaya gelmiyor iyi diye yapilan şey kötüde olabiliyor. Gerek yoksa yapmayin
Soğan kürünü yapmıcam zaten daha önce onu iltihabım için yapmıştım.
İncir havuç kürünü yapıcam hepimizin gönlüne göre olsun inşallan
Bende regliden 2 - 7 gün sonra başlanmalı diye biliyorum o kadar farklı Bilgi var ki insanın kafası almak bullak oluyorAmin insallah incirle kesinlikle havuc yapilmali catlamasi icin iyi oluyor
Bende ayni seyi demek istedim aynen oyle. Zaten adeti 7 gun suruyorsa bittikten soraki gunler oluyor sakincasi olmuyor ama bittikten 5 gun sora filan olsa daha iyi tabi herkesin adet siklusu degisiyorBende regliden 2 - 7 gün sonra başlanmalı diye biliyorum o kadar farklı Bilgi var ki insanın kafası almak bullak oluyor