anladım canım inşallah sanada faydası olurr
çokk saol canımmm![]()
topiğ içinmi canım ne takvimi
yok canım şu gebelik takvimi kk.daki gün gün bebeğinin gelişimini öğrenirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım inşallah sanada faydası olurr
çokk saol canımmm![]()
topiğ içinmi canım ne takvimi
yok canım şu gebelik takvimi kk.daki gün gün bebeğinin gelişimini öğrenirsin
yok canım tşk.sen beni iyi aydınlattın çok sağol ben bu ay tekrar klomn ovitrelle tedavisi olacam zaten bu sefer adet bittikten 7gün sonra başlıycam allahın izniyle ne zamndan beri istiyosun sen
ben pko yum o yüzden içiyorum cnm bebek için değil
bekarmısın benim ayriyetten çikolata kistim var pcoda kilo verdinmi etkisini kaybediyor canımm
evet canım bekarım, valla 12 kilo vermiştim yinede regli olmuyodum ben yaasonra baya kilo aldım şimdi vermeye başladım bakalım.. doktorum bana sende hiçbirşey yok sadece devreye girmiyor demişti soğan suyu içtim belki olur dedim ama olmadı ilk seferde bakalım yılmıcam denicem bi 3 ay daha nasıl olsa alıştım kokusuna cnm sen de başka bugün yada yarın .. ne kadar erken başlarsan okadar iyi..
iki gün oldu içmiyorum yinemi başlıyayım kafam karıştı kız zaten jeton köşeli takılıyo şimdi reglime 11gün var daha
15 gün içtin ama demi soğan suyunu sonra 2 oldu bırakalı ozaman adetin bittikden sonra başlıcan cnm 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız. yazıyorr.
sen bebek için yapıyosun demi? inş olur cnm..
evet canım ben bebek için yapıyorum belki kistimde küçülür diye ben yine 15gün yapacam 7 gün kesmiyo beni öğrencimisin yoksa ev kızımı[/QUOTE]
inş küçülür cnm, yokk okul bitti çalışıyorum cnm ben iş yerinden yazıyorum
sen çalışıyomusun yada ev hanımımısın ?
evet canım ben bebek için yapıyorum belki kistimde küçülür diye ben yine 15gün yapacam 7 gün kesmiyo beni öğrencimisin yoksa ev kızımı[/QUOTE]
inş küçülür cnm, yokk okul bitti çalışıyorum cnm ben iş yerinden yazıyorum
sen çalışıyomusun yada ev hanımımısın ?
ben ev hanımıyım canım demk çalışıyosun evlenmeyi düşünüyomusun
ben ev hanımıyım canım demk çalışıyosun evlenmeyi düşünüyomusun
şimdilik değil ama ileride tabiki olcak şimdi sözlüyüm sonra nişan sonrada düğün 1-2 sene sonra bakalım hakkımızda hayırlısı cnm..
şimdilik değil ama ileride tabiki olcak şimdi sözlüyüm sonra nişan sonrada düğün 1-2 sene sonra bakalım hakkımızda hayırlısı cnm..
hayırlısı olsun canım birbirinizi tanıdıktan sonra fazlaa uzatmayın derim pco var sende belirtilerini taşıyomusun kıllanma falanda oluyomu kızz
hayırlısı olsun canım birbirinizi tanıdıktan sonra fazlaa uzatmayın derim pco var sende belirtilerini taşıyomusun kıllanma falanda oluyomu kızz
yanii ama bi iyileşeyim öyle düşünüyoruz cnm yaa, evet maalesef pco var bende kıllanma yok çok şükür, kilo var ama biraz diyet yaparak biraz vermeye çalışıyorumdoktorum biraz zayıflaman lazım dedi
bakalım öbür ay tahlil yaptırcam inş güzel çıkar cnm bu arada özelden msj atmışsın çok saol bende sana gönderiyordum ama posta kutun dolmuş cnm.
mevlam herkese nasip etsin kaç aylık hamilesiniz
4. aya gireceğim canım
Kızlar bu inanılmaz!! Bugün kadın doğum doktoruna gittim ve kistlerime baktırdım.Ancak doktor kist mist göremedi!! Gayet normalsin dedi.Şükürler olsun soğan suyu işe yaradı galibaMaaşallah
Ben bu ay yine de 2. kürü yapacağım inş ve tekrar doktora gideceğim.Darısı isteyen herkesin başına :)
Sağol tatlım:) Umarım yenileme gibi bir risk yoktur.Bende polikistik vardı.Seninki ne? İşe yaradı mı?senin için çok sevindim canım bende bu ay denedim senin kistinin ismi neydi
Sağol tatlım:) Umarım yenileme gibi bir risk yoktur.Bende polikistik vardı.Seninki ne? İşe yaradı mı?
benm çikolata kistim var canm daha kontrole gitmedim