soğan suyu

papatyam67

Kûn fe yekûn❤️
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
1.403
1.030
133
arkadaslar bugun soğan suyu kurune basladımm 15 gun boyunca yapıcam ıns burdan yazıcam sonucu bakalımm ısse yarıcak mıı

umarım işe yarar canım rabbim yardımcın yardımcımız olsun

Arkadaşlar mrb...
Bende bu ay ilk kez soğan kürü içiyorum... Bugün 7.günüm... Ve sağ kasığımda Aşırı bir ağrı var :( neden oluyor bilgisi olan varmı acaba...

Arkadaşlar mrb...
Bende bu ay ilk kez soğan kürü içiyorum... Bugün 7.günüm... Ve sağ kasığımda Aşırı bir ağrı var :( neden oluyor bilgisi olan varmı acaba...

benımde 2gunum canımm bende agrı olmuoo bı bılgım yokk

Ben soğan kürü sayesinde düzenli adet oldum şimdi incir kürü deniyorum ama eşim gitti :@ bakalım bu ay işe yarayacakmı

benimde 8 .günüm canım ilk günden bu yana sarı akıntı var .dün bugün yoktu.normalde kupkuruyumdur.ben yıllar önce yaptıgımda kist düşürmüştüm ama kahve leke gelşmişti.şimdi bişey gelmiyor.bende de hafiftan mide yanması yaptı dün.karın agrısı bendede var.ben adetin 7.günü başladım yumurtlama zamanına çok geçmeden bitsin diye

Arkadaşlar mrb...

yumurtalık geliştirip çatlamasını saglıyor ,ondan olabilir.eger bir sorunun yoksa .ben çocuk için yapıyorum

Arkadaşlar mrb...

valla canım ben sabah 7 gibi aç karnına içiyorum birde akşam 7-8 gibi aç karnına 10-15 dakka sonrada bişeyler yiyorum.adetimin 7.günü başladım normalde kupkuruyumdur.ama 2.günü ıslalık olmaya başladı.daha sonra sağ ve sol yumurtalıklarım genlde büyüdüğünü görürüm zayıf oldugumdan şişiyor farkediyorum agrı hep olurdu .biz bide 2 aydır çocuk için deniyoruz.ama sogan ilk ayım daha.isal olacakmışım gibi karnım agrıyor 2-3 gündür ama kabızım .rahim mi denir karın alt bölgesimi denir bilmiyorum sızlıyor batıyor.gecen ay yoktu hamilede değildim :D dünden beri sanırım az midem yanıyor ama kürü tamamlıycam.agızda kuruluk başladı bende.cumartesi yumurtam çatlama günümdü diye hesapladım ve o gece çok sızladı elimi sag yumurtalıgıma koydugumda şişti bir anda ve bişey aktı indi gibi geldi ama bilmiyorum.şu ana kadar bunlar oldu.haftaya salı kür bitiyor bakalım.sen kaçıncı gün başladın? inş.yardımcı olmuşumdur.

tarif eder misin cnm nasıl yapıyorsun

6,gunumdeyımm bazen bendede hasta oluomusum gıbı agrı oluo akıntı bendede var bakalım ıns ıse yarar

Ben soğan kürü sayesinde düzenli adet oldum şimdi incir kürü deniyorum ama eşim gitti :@ bakalım bu ay işe yarayacakmı

kuzumm ıse basladım cok nadır gırıorumm kusura bakma tatlım knt yok arayamıorumda cok yoruluorum valla ıns ıse yarar canımm ıncır kuru benım sogan kuru bıtsınde ondan sonrada ıncır kuru yapcamm

Kızlar... Ben tam 15 gün boyunca bu kürü içtim... Sabah akşam aç karnına... İçerkende kasıklarımda ağrı olmuştu hiç bitmedi ağrı... Maalesef adettim 2 gün önce geldi... Herşey Allah'tan inşallah bu ay nasip olur...
Sanıyorum ki içim temşzleniyor... 27. Günümde sancılı bir adet oldum ve uzun zamandır bu kadar yoğun bir kanamam olmamıştı... İnşallah bebeğime yer açılıyordur.... Vesile soğandan mucize Allah'tan... Hepimize şifa olsun inşallah arkadaşlar...

Back
X