soğan suyu

benimde adet düzensizliğim var. yıllar önce dr. Diana verdi bana 6 yıldır fln kullanıyordum.evlendim.sonra 1 ay ara verdik tekrar başladım.sonra cynelle ve sonra yasmine geçtik. şimdide yumurtalıklarım zayıfmış.hormon testi yaptırdım. çok ilaç içmekten yumurtalıklarım zayıflamış :( çocuk istiyoruz. bikaç ilaç daha verdi başka bi dr. şuan onları içeceğim. ne yapacağımı bilmiyorum

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?
bende de kist vardı geçen sene ögrenmiştim 3,5cmdi sol tarafımda sogan kürü uyguladım
daha sonra doktora gitme fırsatım olmadı gecen hafta gittim hala 3.5 cmdi ne büyümüs ne kücülmüs

Soğan kürünü uyguladıktan sonra kanama miktarında artış oldu mu? kullanan bazı kişiler kanama miktarının arttığını yazmışlar.

Soğan kürünü uyguladıktan sonra kanama miktarında artış oldu mu? kullanan bazı kişiler kanama miktarının arttığını yazmışlar.
benim kanamam zaten hep fazlaydı aynı gibi daha cok oldu diyemem sadece adetlerim inanılmaz agrılıydı hastaneye gidip igne olurdum veya tüm gün yatakdan cıkamazdım bütün gün agrı kesiclerdi. simdi agrım yok denilcek kadar az
ne agrı kesıcı ne sıcak su torbasi kullanıyorum baya düzelme oldu tabi bu ona mi baglı bilemiyorum

benimde hem miyom hemde kist var. bu ay ağrı çok azdı.
doktora gittigimde kist hamile kaldıgında kücülüp kaybolacaktir dedi ve bana hemen hamile kalmamı önerdi
ablamdan bildigimde o hamile kaldıgında miyomları vardı onlar sezeryan sırasında temizlendi biraz agrılı geçti oyüzdne onun dogum sonrası

benim doğal yolla hamile kalma şansım yok. yumurta rezervim çok düşük. yumurtalıklarım çok zayıflamış. menapoza girmeme çok az kaldı. tüp bebek şansım kist erirse o zaman olacak. dr lar böyle karamsar konuştukları zaman karamsarlığa düşmemek elde değil.

Back
X