Aynen katiliyorum biyeri yaparken digerini bozmayalim peki incir kurunun yerine onerebileceginiz bisey varmiBn sormustum doktoruma canim kullanabilirsin inciri dedi o yuzden kullandim. Zaten bu gibi seyleri yapinca danisin dktorunuza gizli tutmayin.
gilifor bende içiyorum çok düzwnsizdi gününde adet oluyorum değerlerimide yükseltti 4 ay korundum 2 aydır korunmadan iöçiyorum ama gebe kalmadım dahaBenmde ilaç kullnmazsam 1 yıl olmadgmı bile oluyodu ilaçsz adet göremyodm glikofor ne bi arkadaşmdada war pko doktoru diaformn die bi şker hapı wermş kullndgı ilk ay hamle kalmş ama sogan suyuda içtm dio inş bzde çok zorlanmayz.bide ben sogan suyunu çalştgm için bi akşam işten gelr gelmez bi de ytmadan önce içiyorm incride böle ypsm olur sanrm
ya bişey sorcam bu giligor kaç ay kullanılmalı banada devam dedi ama sonuçta hap gebe kalsam bırakcaktımDevam dedi glifora ve folikasite. epeydir ara vermistim bi kac ay once tekrar basladim arada fireler oluyor ama napalim :)
Canim kelime i tevhid hatmini nasil yaptinfakat 8 haftalıkkken karnımda öldü bende soğan kürü denedim hemde ilk denememde oldu bende 1 yıldır bekliyordum birde benim 10 cm kistim vardı ona rağmen hamile kaldım.(ben birde KELİME-İ TEVHİT HATMİ ) yapmıştım hamile kalmadan önce, muhakkak onunda faydasını gördüm, rabbim şifanı versin hepimize bir an önce bebişlerimizi kucağımıza alalım
Sndemi pko lusun?gilifor bende içiyorum çok düzwnsizdi gününde adet oluyorum değerlerimide yükseltti 4 ay korundum 2 aydır korunmadan iöçiyorum ama gebe kalmadım daha
öyle bişey demedi drlar canım progesteron düşüktü evlenince adet düzensizleşti gebe kaldım ben kalbi atmadı kürtaj oldumSndemi pko lusun?
evet yazarmısın bizde yapalımCanim kelime i tevhid hatmini nasil yaptin
canım ben progesteron düşüktü oyüzden verdi düzelti adetimde oda dr bana tedaviye gerek kalamdan olabilir demişti bende normal yolla deniyorum kaybıma klomen ile gebe kalmıştım.haziranda başladım halen kullanıyorum geçen ay dr kullan çok iyi ilaç devam et dedi bende anlamadımCanim gliforun bi kutusu uc aylik zaten. Iki kutu iciyosun alti aylik bi sure yani ara veriyorsun. Bi sure sonra tekrar bildgim kadaru ile. Bide hamile kalincada biraz icmem gerekiyormus snra birakiyormussun die biliyorum yani benim doktor oyle demisti. Bide glifor gebelik olusturucu bi ilac degil ki. Inslin direnci icin canim.
amin canım inşş sğlCanim ins tez zamanda alirsin guzel haberini..
Benim adet yeni bitti bu ay tekrardan icecem insallahNe alemdesiniz kizlaar. Benim akinti devam. Bi bakiyorum sari yogun akinti bi bakiyorum seffaf temiz. Sizde ne var ne yok.
Adetin 7.cu gunu basliyon 15 gun sabah aksam yemekten 10 Dk once iciyonkızlar merhaba bana soğan kürü nasıl yapılıyo yazarmısınız adetten sonramı başlanıyodu
Insallah faydasini gorursun sogan kuruyle baska kuru birbirine karistirmayin diyorlarMerhaba arkadaşlar bende başladım soğan kürü ve bal-çörek otu-tarçın kürüne
Soğanı sabah işe gitmeden önce sabah içiyorum akşam iş çıkışına yakın bak kürünü içiyorum eve gittiğimde saat 17 gibi yine soğan kürü ve yatmadan önce bak kürü.Umarım sıkıntı olmaz ikisi birden :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inanalım, şükredelimmmm :)
Adetine kac gun varBenmfe bugn 13.gün herhangi bir belrti yok inşALLAH faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?