M merveis Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2022 538 193 23 27 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi merveis #1 Arkadaşlar bu soğan suyu hakkında bilgisi olan varmı ben başladım adet 7. Günü şifa olsun da yumurtlama olunca bırakmak mı gerekir
Arkadaşlar bu soğan suyu hakkında bilgisi olan varmı ben başladım adet 7. Günü şifa olsun da yumurtlama olunca bırakmak mı gerekir
M Meyremasya Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 776 166 53 28 29 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi merveis #2 merveis .!.: Arkadaşlar bu soğan suyu hakkında bilgisi olan varmı ben başladım adet 7. Günü şifa olsun da yumurtlama olunca bırakmak mı gerekir Genişletmek için tıkla... Evet
merveis .!.: Arkadaşlar bu soğan suyu hakkında bilgisi olan varmı ben başladım adet 7. Günü şifa olsun da yumurtlama olunca bırakmak mı gerekir Genişletmek için tıkla... Evet
B Betulqasem Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2023 167 74 13 21 5 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi merveis #3 merveis .!.: Arkadaşlar bu soğan suyu hakkında bilgisi olan varmı ben başladım adet 7. Günü şifa olsun da yumurtlama olunca bırakmak mı gerekir Genişletmek için tıkla... Bir sey soracagim 10.gundeyim pcos var bende hamilelik icin basladim icinden sivi degil kati halde beyaz taneler geliyormu
merveis .!.: Arkadaşlar bu soğan suyu hakkında bilgisi olan varmı ben başladım adet 7. Günü şifa olsun da yumurtlama olunca bırakmak mı gerekir Genişletmek için tıkla... Bir sey soracagim 10.gundeyim pcos var bende hamilelik icin basladim icinden sivi degil kati halde beyaz taneler geliyormu
B Betulqasem Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2023 167 74 13 21 7 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi merveis #4 Sogan suyu 13. Gundetim aksam oyle kide bulantisi bacak agrisi ayaklarim cok agrigor sebebi nedir sizce
Sogan suyu 13. Gundetim aksam oyle kide bulantisi bacak agrisi ayaklarim cok agrigor sebebi nedir sizce