Soğan suyunu içenler yazarmisniz ne sonuc aldınız

mezrabur

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
149
23
13
Merhabalar hanımlar soğan suyunu ictinizmi hiç gebelik durumunun öncesinde ben sıklıkla kızken de içerdim şuanda kürtaj durumu var diye temizlensin diye içiyorum

ben gebe kalayim diye iki kez ictim ama ise yaramamisti enfeksiyon varsa onu temizliyor ama

Son düzenleme:
ben de pcos var. bu ay adetten sonra 7 gün sabah akşam aç karna içtim. bakalım bu ay adetim gününde gelecek mi beklemedeyim

Merhabalar hanımlar soğan suyunu ictinizmi hiç gebelik durumunun öncesinde ben sıklıkla kızken de içerdim şuanda kürtaj durumu var diye temizlensin diye içiyorum
Ben hamile kaldığım aydan önceki ay 2 3 kere yaptım içtim ama yanında başka takviye vitaminler de kullanıyordum hangisi işe yaradı bilemiyorum 😂

Ben hamile kaldığım aydan önceki ay 2 3 kere yaptım içtim ama yanında başka takviye vitaminler de kullanıyordum hangisi işe yaradı bilemiyorum 😂
Şükür muradiniza kavuştunuz Allah isteyene nasip etsinde inşallah bende merak ediyorum sıklıkla içiyor şuan bile 😁rahimim temizlensin inşallah banada fayda eder

Bizde haber verin ama düzenli 15 gün deneyin farkını çok kişi görmüş
aslında benim başlarken planın 15 gün denemekti ama bu ay femara falan kullandım hamile kalırımda çocuk düşer belki diye uzun süreli içmedim. gelecek adetim bitiminde tekrar kullanıcam o zaman 15 gün içerim inşallah.
buraya yazarım yine sonucu

aslında benim başlarken planın 15 gün denemekti ama bu ay femara falan kullandım hamile kalırımda çocuk düşer belki diye uzun süreli içmedim. gelecek adetim bitiminde tekrar kullanıcam o zaman 15 gün içerim inşallah.
buraya yazarım yine sonucu
İns hayırlı sonuçlar alirsiniz ilk çocuk mu placak insalah olursa

Peki nasıl fark ettiniz pcos olmayı adet düzensizliği mi inşallah geçer bu günler
aslında evlenene kadar farketmemiştim. o zamana kadar hep aynı kilodaydım ve adetlerimde düzenliydi sadece adet döngüm uzundu (35 günde anca adet oluyordum.) evlendiktenn sonra bir anda 10 kilo falan aldım 😂 o yüzden adet döndüm değişti bayaa bir zaman adet olmadım hatta hamilemiyim acaba diye test yaptığım çok oldu. doktora gidince sende pcos var dediler. o şekilde öğrendim. yani biraz kilo verip ideal kiloma dönsem büyük ihtimalle adetlerim düzene girer diye düşünüyorum.

Ne kadar süredir deniyorsunuz normal yollardan? aşılama yaptınız mı hiç? eşinizde sorun varmı?
7 yildir deniyoruz cnm 3 negatif sonuclanan asilamam var esimde de bende bir sorun yok ama olmadi yarin transferim var iste ilk tup bebek denemem olucak insallah ilk denemede pozitif sonuc alirim

7 yildir deniyoruz cnm 3 negatif sonuclanan asilamam var esimde de bende bir sorun yok ama olmadi yarin transferim var iste ilk tup bebek denemem olucak insallah ilk denemede pozitif sonuc alirim
kaç yaşındasınız? inşallah biran önce güzel haberler alırsınız. bizi de bilgilendirin inşallah

Back
X