Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hamile kaldığım aydan önceki ay 2 3 kere yaptım içtim ama yanında başka takviye vitaminler de kullanıyordum hangisi işe yaradı bilemiyorumMerhabalar hanımlar soğan suyunu ictinizmi hiç gebelik durumunun öncesinde ben sıklıkla kızken de içerdim şuanda kürtaj durumu var diye temizlensin diye içiyorum
Gebe kalmamak ta zaten enfeksiyon tarzı şeylerden geliyur devam edin belkide kalırsınızben gebe kalayim diye iki kez ictim ama ise yaramamisti enfeksiyon varsa onu temizliyor ama
Şükür muradiniza kavuştunuz Allah isteyene nasip etsinde inşallah bende merak ediyorum sıklıkla içiyor şuan bileBen hamile kaldığım aydan önceki ay 2 3 kere yaptım içtim ama yanında başka takviye vitaminler de kullanıyordum hangisi işe yaradı bilemiyorum![]()
Bizde haber verin ama düzenli 15 gün deneyin farkını çok kişi görmüşben de pcos var. bu ay adetten sonra 7 gün sabah akşam aç karna içtim. bakalım bu ay adetim gününde gelecek mi beklemedeyim
aslında benim başlarken planın 15 gün denemekti ama bu ay femara falan kullandım hamile kalırımda çocuk düşer belki diye uzun süreli içmedim. gelecek adetim bitiminde tekrar kullanıcam o zaman 15 gün içerim inşallah.Bizde haber verin ama düzenli 15 gün deneyin farkını çok kişi görmüş
Evet çok şükürŞükür muradiniza kavuştunuz Allah isteyene nasip etsinde inşallah bende merak ediyorum sıklıkla içiyor şuan bilerahimim temizlensin inşallah banada fayda eder
İns hayırlı sonuçlar alirsiniz ilk çocuk mu placak insalah olursaaslında benim başlarken planın 15 gün denemekti ama bu ay femara falan kullandım hamile kalırımda çocuk düşer belki diye uzun süreli içmedim. gelecek adetim bitiminde tekrar kullanıcam o zaman 15 gün içerim inşallah.
buraya yazarım yine sonucu
evet olursa ilk çocuğum olacak. 2 yıllık evliyim ve 11 aydır deniyoruz. pcos olunca olmadı benimİns hayırlı sonuçlar alirsiniz ilk çocuk mu placak insalah olursa
Peki nasıl fark ettiniz pcos olmayı adet düzensizliği mi inşallah geçer bu günlerevet olursa ilk çocuğum olacak. 2 yıllık evliyim ve 11 aydır deniyoruz. pcos olunca olmadı benim
aslında evlenene kadar farketmemiştim. o zamana kadar hep aynı kilodaydım ve adetlerimde düzenliydi sadece adet döngüm uzundu (35 günde anca adet oluyordum.) evlendiktenn sonra bir anda 10 kilo falan aldımPeki nasıl fark ettiniz pcos olmayı adet düzensizliği mi inşallah geçer bu günler
yarin tup bebek transferim var cnmGebe kalmamak ta zaten enfeksiyon tarzı şeylerden geliyur devam edin belkide kalırsınız![]()
Ne kadar süredir deniyorsunuz normal yollardan? aşılama yaptınız mı hiç? eşinizde sorun varmı?yarin tup bebek transferim var cnm![]()
Yaaa de hayırlı sonuçlar alirisniz inşallah Allah büyüktüryarin tup bebek transferim var cnm![]()
7 yildir deniyoruz cnm 3 negatif sonuclanan asilamam var esimde de bende bir sorun yok ama olmadi yarin transferim var iste ilk tup bebek denemem olucak insallah ilk denemede pozitif sonuc alirimNe kadar süredir deniyorsunuz normal yollardan? aşılama yaptınız mı hiç? eşinizde sorun varmı?
amin cnm sagol tesekkur ederiimYaaa de hayırlı sonuçlar alirisniz inşallah Allah büyüktür
kaç yaşındasınız? inşallah biran önce güzel haberler alırsınız. bizi de bilgilendirin inşallah7 yildir deniyoruz cnm 3 negatif sonuclanan asilamam var esimde de bende bir sorun yok ama olmadi yarin transferim var iste ilk tup bebek denemem olucak insallah ilk denemede pozitif sonuc alirim