- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
hahahtemeeem kocama dicem hadi leyn 2.yi yapıyoz arkadaş tembihledi diye
oo yaşın daha genç:) düşünme şimdi boşver:)
ula bari Manisa yapmayaydı bunuManisa Saruhanlı dün akşam 7 den beri beşik gibi bı yarım saat önce 4.4 oldu yine
sende bi 3 çocuk bekliyorum en az :))bakarız hayattım , ben düşünmeyi uzun seneler yaptığım için daha zamanı var
şarj et gel telefonu görüşürüz ❤♡❤♡❤♡Şarj bityor i gelcem birazdan @JustPeace kız göremiyorum yazdigni telden zor oluyor takip etmek
Anlamadım manis naptiula bari Manisa yapmayaydı bunuallah beterinden korusun canım
Şarj bityor i gelcem birazdan @JustPeace kız göremiyorum yazdigni telden zor oluyor takip etmek
ben kafayı yiyecektim bilgisayara geçtimçabııık gelll tatlım ,aynen ben de mobilden giriyorum .
düşünmek iyidir iyi:))bakarız hayattım , ben düşünmeyi uzun seneler yaptığım için daha zamanı var
Hadi ordan hamiş 3ü doğurursam salarım kendimi uzay boşluğunasende bi 3 çocuk bekliyorum en az :))
şarj et gel telefonu görüşürüz ❤♡❤♡❤♡
Benden beklentin ne :))sende bi 3 çocuk bekliyorum en az :))
şarj et gel telefonu görüşürüz ❤♡❤♡❤♡
olur olur tatlımHadi ordan hamiş 3ü doğurursam salarım kendimi uzay boşluğuna
Aynen canımdüşünmek iyidir iyi:))
senin 3 yeterli bacım beklentim yokBenden beklentin ne :))
sende bi 3 çocuk bekliyorum en az :))
yok tatlım hahah :) onda o ışığı gördüğüm için dedim :))kız herkesi doğurtuyon ne la nüfus müdürlüğünde tanıdığın mı var komisyon mu alıyon :))
Kız bakk benle iddaalaşma 11 tane takım kuracak kadar devam ederimolur olur tatlımolmazsa şaşırırım senin :)
manisa deprem olmayan şirin kendi halinde bi şehirdi. sallamicaktı, yapmicaktı bunu :)Şarj bityor i gelcem birazdan @JustPeace kız göremiyorum yazdigni telden zor oluyor takip etmek
Anlamadım manis napti
Bizim evde net yok pc boş da , mobilden devam boynaaben kafayı yiyecektim bilgisayara geçtim
yaparsın tatlım ama seneler yeter mi ona bilememKız bakk benle iddaalaşma 11 tane takım kuracak kadar devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?