Soğanı kırdık cücüğünü sevmeyene yok:D

He soyle iste. Bana da daral geliyor. Kendi ev isimi yapmiyorum bir de elin adami .

valla tatlım büyük konuşma diyim öyle bi konuştum 8 yıllık evliyim şuan :)

Umarım büyük konuştum diye evlenmem kız ciddiyim 37 kadar yolu var o yasa kadar evlendim kafa gidip evlendim yoksa 37sonrasi evlenmem de oda bebek için
kız ne 37 disi sen yaşlandıkça bebiş olması ve doğurması kolaylaşıyor mu sanıyorsun? bence 30 a gelmeden yap bebişi :)

kız ne 37 disi sen yaşlandıkça bebiş olması ve doğurması kolaylaşıyor mu sanıyorsun? bence 30 a gelmeden yap bebişi :)
Benim yenge hanım , 40 'a doğru doğum yaptı ,gayet iyiydi , teyzoş da öyle , büyük teyzem de öyle yaşlar da doğum yaptı hiç biri de demedi zor diye bilemedim şimdi

Benim yenge hanım , 40 'a doğru doğum yaptı ,gayet iyiydi , teyzoş da öyle , büyük teyzem de öyle yaşlar da doğum yaptı hiç biri de demedi zor diye bilemedim şimdi
tatlım yaşlandıkça hamile kalmak zorlaşır bunu unutma bence ve bende öyle olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…