Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim eşinin arkanda olması çok önemli başta benimki arkamda değildi abartıyorum sandı ama gözlerinle görünce hak verdi.Ne demişler uzak olsun tatlı olsun...
bence akşamları eşinle birlikte git.zaten önceden sorun yaşamışsın söylemediğin şeyi söyledi derler yapmadığın şeyi yaptı derler sonra üzülebilirsin.
Yaptılar zaten yapmadıgım seyi yaptı diye gidip şikayet ettiler aileme..Mesafeli olmak en güzelii valla..
aileme şikayet ne demek yaa , , sınırlenıyorum yaa boyle seyler okudukca, ailen ne cevap verdı çok merak ettım,umarım eşin hep yanında olur.
Böyle bir konuyu konuşuyor olmak bile beni çok uyuz ediyor.Ne demektir bu ya.Neden gelin kv ve kp in işini yapmak zorunda olsun var mı böyle bir saçmalık.Az yesinde kendine bir hizmetçi tutsun.Ama ben şundan eminim ki kp dolduran o üvey kv.Hatta adama ne dediğini de size söyleyeyim 'ben senin çocuğuna yada çocuklarına baktım şimdi hizmet edilme sırası bende.Benim olmayan çocuğa ben nasıl baktıysam şimdi karısı da bana bakacak' vs vs... Benim annem bile bana gel şu işimi yap demiyor ya eli ayağı tutan biri bunu nasıl söyler utanmadan bilmiyorum.Aklım almıyor benim.Ezdirmeyin sakın kendinizi.Eşiniz yokken neden gidesiniz ki siz oraya siz yokken eşiniz ailenize gidip sabahtan akşama oturur mu? neden herşeyi kadınlar yapmak zorunda? İstemediğiniz hiç birşeyi hiç kimse için yapmayın.Kendinize olan saygınız herşeyden daha önemli.
annem cok agir konusmus.siz kimsiniz kizimi bana sikayet ediyosunuz demis.baya snirlenmis annem yani :) esimde yanmda ailesinin yaptklarini görüyo zaten canimm.cehaletle ugrasmak okadar zorki kaynanam uvey oldugu icin dolduruyo kesin kaynpederimi
iyi demiş,aferin teyzeciğime, yalnız değilsin görsunler. eşin ailen yanında ne güzel:)
öncelikle en kısa zamanda çalışmaya başlamalısın. milletin lafı sözü işi diye vaktini boşa harcama, huzurunu kaçırma. sabah erkenden evden çıkar bir güzel çalışır akşam olunca da evine gider yemeğinizi hazırlar eşinle oturur bir güzel yersin. hem kendi paranı kazanırsın hem de milletin ağız kokusunu çekmemiş olursun
İş araştırması içindeyim suanda ama eşimde her işte çalısmama izin vermiyor..C.tesi pazar izinli eşim benimde izinli olmamı istiyor.Yeni evliyiz sn çalısıp ben evde olamam diyor..Bu yuzden zorlanıyorum açıkçası iş bulmakta.Calıssam kesinlikle daha iyi oluurr ama en kısa zamanda olucak canımm
o zaman annesi babasının yanına gitmene de izin vermemesi lazım, sonuçta anne babasının yanına gitmen iş hayatından daha tehlikeli, hem onlar sabah akşam yanında olmanı istiyorlar, iş hayatı ise sadece hafta içi ve cumartesi öğleye kadar istiyor
inşallah en kısa zamanda uygun bir iş bulursun ve kurtulursunçok sıkıcı bir durum gerçekten kolay gelsin
![]()