Aynen öyle yapıcam bende teşekkürlermesafe koyun bırakın vermeyn beşik falan
Iyi yapmışsın sana gerçekten onlarınkisi adam kullanmak.aynen öyle bende buyur edene giderim etmeyeninde eve çağırmam ama zaten görüşmem kimseyle gerek yok huzursuzluğa.eleştiren insanlardan nefret ederim kendi çöpüne bakmaz başkalarına laf ederler ama bende sessiz kaldım sen iyi söylemişsin afferin vallabende yazlık yerde oturuyorum.benide kocaa kış ne eltim ne görümcem arayıp sormazdı.öldümmü kaldımmı..kızımda gelişim geriliği var ve ben onunla beraber 5 senedir okula gidip geliyorum okulda onu bekliyorum bütün gün.kendim için değil kızım için üzülürdüm.kayınvalidem eşimi arar konuşur iyilermi iyiler tamam.neyse..
koca kış arayıp sorulmayan biz mayıs sonu haziran başı aranmaya başlanırız.eşimi arayanda görümcemin eşi.neyse sonra pat diye toplanıp tatile gelinir bide uçak bileti garantiye alınır 15 gün gidiş gelişbide evime gelinip terbiyesizlik yapılır.surat yapılır vs.en sonunda bikaç sene önce görümcem sanki yokmuş gibi hareket ettim.amacı kavga edip rahatlayıp gitmekti.şimdi görüşmüyoruz.eşime derdim seni özlediği için gelmiyor evine geliyor diye.haklı çıktım abisiyle derdi yok aramıyor onuda.
eltimde lafta bu yaz ablasına geldi yakın bi beldeye.ablasınında 2 gün sonra işi çıkmış toplanmış buda çocuğuyla pat diye bize geldi.kayınvalidemde bendeydi.hamileliğimin ilk 3 ayındaydım vve çok sıcaktı.aslında iyi oldu.hormonlardanmıdır nedir bende sakin sakin saydırdım.bi rahatladım ama
benim evim pansiyon zaten yazın gelen geliyor tatili bitenin umrunda değiliz sonra vs vs
hadi bende gariplik var diycem ama ee evime yazları eşimin kuzenleri cümbür cemaat geliyor ama kışın her hafta arıyorlar..
uzattım biliyorum ama yazdıklarını okuyunca yalnız olmadığını anlatmak istedim.
şimdi felsefem arayanı ararım soranı sorarım o kadar.boşver az eşya az insan çok huzur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?