- 27 Nisan 2013
- 1.050
- 374
- 83
Günaydın arkadaşlar.oğlumun doğumgününe birkaç ay kala teyzemlerdeyken doğumgünü yapmayı düşünüyorum dedim.herkes aa yap geliriz falan dedi.neyse 15 gün varken doğumgününe aramaya başladılar devamlı yapıcakmısın falan zorladılar bende yapıcam dedim.devamlı arayıp ne yapıcaksın yemek olarak yok onu yap yok bunu yap bende dedim merak etmeyin aç kalmazsınız yapıcam işte diye.annemle birsürü hazırlıklar yaptım.akrabalarım çok kalabalık benimde birtek salonum var.teyzemin kızı eşimizde getiricem dedi sonra diğer kuzenimde kocamı getirmek istiyorum dedi sende biz yapıca getirirsin dedi.neyse 20kişi falandık geldiler.yedik içtik güzel geçti.eşimide buyur ettiler sende gel mutlaka bize görüşelim falan neyse kuzenim yeni evliydi evine çağırdı erkekler olmıcak evim ufak dedi hediyemi aldım gittim geldim.halbuki sığardık.diğer kuzenim doğumgünü yaptı kocanla gelirsin dedi telefonu kapattı.bende eşime dedim gideriz diye tamam dedi oda benim akrabalarıma gitmeyi görüşmeyi çok seviyo.sonra kuzenim tekrar aradı Ceren ben erkeklerin gelmesini istemiyorum kocanla gelme dedi herkes getirir şimdi kocasını dedi iyi dedim kapattım.eşime söyledim kızdı sende gitmiceksin dedi tamam dedim bende.doğumgünü yapıldı bitti sonra herkes bi tuhaf oldu ne aradılar ne sordular ne başka zaman davet ettiler ben kırgınım onlara ne oluyo.neyse teyzemin gelini hamile önceden msjlaşırdık sonra hiç ne msj attı ne bişey.davet ettim gelmedi ben gitmek istedim davet etmedi.bi ara toplanalım dedi durdu.benimde çok güzel beşiğim var.annem teyzeme demişki cerenin beşiği var size verir demiş.arayıp sormayan kız ha bire msjlar atmaya başladı ay bu ne çıkarcı dünya durumları çok iyi.annem biraz siyasetçi ol boşver diyo ama benimde yapımda yok bir insan bana samimiyetsiz geliyorsa ben onunla görüşmem.sizce olayı büyütüyormuyum ama resmen dışlanmış hissettim.bide çok eleştirirler burunları havada bi garipler yani.ıspanaklı böreğimi herkes çok sever mesela 3defa yaptım diye ay yok bıktık iyiki öğrenmişsin bi ıspanaklı falan diye eleştirirler uyuz oldum artık görüşmek bile istemiyorum