- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AA siz o konu sahibisiniz. İşler çok karışmış. Size o zamanda ablanizin gönderin böyle evlilik olmaz dedik. Bakın kocanız yanlış yapmış ama buna onu siz itiyorsunuz. Ablanizin gönderin acilen.Geçen ki Konunda böyle birşeyden bahsetmişsiniz ablan 1 buçuk yıldır sizde kalıyordu ve yukarda yazdıkların biraz konuya açıklık getiriyor gibi bence acilen ablanla aralarındaki hali tavrı ölç biç ona göre davran çok sıkıntılı bir durum var gibi görünüyor. üzmek istemem ama çok dikkatli olmalısın..![]()
benPamuk yav arkadaş konuyu açıp gitme millet sahura kadar seni mi bekleyecek? Şu ablan meselesini beş on cümleyle açıklar mısın? Evet ablamı çekmiş olabilir yazmışsın en son.
Bende tam bunu yazacaktim. Kardesle konusmayip adam eve gelince bülbül gibi şakımak nedir ya.Daha önceden bir konusu vardı ablası 1 buçuk yıldır onlarda kalıyormuş
bak hatta şöyle yazmış ;
aslinda ablamida anlamıyorum sanki kendi evi gibo davraniyo bazende gun boyu benle evdeyken konusmaz esim gelince bulbul kesilir sakalasmaya calisir sanki ben misafirmisim gibi bi arada boyle sorunlar yasadik ben esime dedim sen kendini cek geri diye ablamada dedim yapma bidaha boyle diye is uzamamisti simdi is iyice cigrindan cikmadan bu isi bitirecegim artik yoksa herzamnki gibi susupta kaybeden ben olacagim
Üzücü çok hemde
Bende tam bunu yazacaktim. Kardesle konusmayip adam eve gelince bülbül gibi şakımak nedir ya.
Aslinda konu sahibini seytan dürtmemiş. Zaten aklina dusen bisey varmis ki eski konularda bunlari yazmış.
Hadi ablayla koca utanmazlar anladikta neden evden gondermedin 1,5 senedir izin verdin madem.
Yanlışlıkla mı?Hadi canım sende..Kizlar ablam konusu yanlislikla cekildigi belli.olan resimler ona aciklik getireyim dusundukce kafama oturuyor ki komustumda boyle bisyin olmayacagina inandim diyebilirim o konuda icim rahatladi ama diger kizlar konusunu bilmiyorum cunku ortada bi vatsap gurubu yok
Tamam. Inandik.Kizlar ablam konusu yanlislikla cekildigi belli.olan resimler ona aciklik getireyim dusundukce kafama oturuyor ki komustumda boyle bisyin olmayacagina inandim diyebilirim o konuda icim rahatladi ama diger kizlar konusunu bilmiyorum cunku ortada bi vatsap gurubu yok
Ya sen çok safsın ya da biz çok fesatız.. Bilemedim.![]()
Saf değil neye inanmak istiyorsa ona inanıyor ama normal birşey değil ne ablasının o kadar uzun süre onlarla yaşaması ne de eşi eve gelince ablasının bülbül olması. Foto'dan hiç bahsetmiyorum bile... Herkes tepki gösterince geri vites yaptı çünkü gerçekler acıdır.
Ya sorun kadin fotolari degil ki, ablasinin gizli cekilmis fotosu. Ve konu sahibinin ablasinin 1,5 yildir bunlarda kalmasi. Ve hic konusmayan abla eş eve gelince bülbül kesilmesi.Benimde eşimin iş arkadaslariyla grupları vardı ve cogusu bekar maalesef aynı şeyi bende yaşadım yani absürt resimler değil önce galeride gördüm sinirlendim sonra açıp mesajları gösterdi hiç konuya bile dahil olmamış sadece resimler galerisine inmişti bence biraz daha olayı didikleyin mesajlarına bakın gözlem yapın
hesabı üzgüne düşmüş büyük ihtimal kendini banlattı yazılar hoşuna gitmedi sanırsam
O zaman işin rengi değişir ben ilk yazdığına göre cevap verdimYa sorun kadin fotolari degil ki, ablasinin gizli cekilmis fotosu. Ve konu sahibinin ablasinin 1,5 yildir bunlarda kalmasi. Ve hic konusmayan abla eş eve gelince bülbül kesilmesi.
Anlatip anlatip sonra kocisi savunmakta ne bileyim.Saf değil neye inanmak istiyorsa ona inanıyor ama normal birşey değil ne ablasının o kadar uzun süre onlarla yaşaması ne de eşi eve gelince ablasının bülbül olması. Foto'dan hiç bahsetmiyorum bile... Herkes tepki gösterince geri vites yaptı çünkü gerçekler acıdır.
Aynen savunacak yer arıyor resmen biz olayın dışındayız diye mi daha net görüyoruz yoksa farkında da konduramiyor mu anlamadımAnlatip anlatip sonra kocisi savunmakta ne bileyim.
Neyse dağılalım biz![]()