Soğudum hem de çok

o kadar dogru yazmissiniz ki...Bende kariyeri icin elimden geleni yapica kendi ayaklarimin ustunde durmam lazim..Gelsin annesi babasi ben gelmesin demem..Aynisi ona yapmak hataya hatayla karsilik vermek olur..Ama haketmiyor degil
Sabredip buranin nimetlerini kullanip sonrada baktim olmadi hadi eyvallah diyim diyorum ama kursa gitmek icin bile ona bagliyim burda toplu tasima olsa otobuse atlayip gidicem kursuma falan herkes arabali..En yakin otobus duragi 30dk mesefade dusunun..Kizlar cok iyisiniz yaaa burda kimsem yok ama siz varsiniz cok saolun:1no2:

bazende hataya hatayla karşılık vereceksin, dişe diş göze göz olacaksın:mymeka:
bazı odunlar ancak bundan anlıyor:delphin:

içimden geçeni söyleyeyim mi;
bu adam sana zerre kadar değer vermiyor, seni önemsemiyor.
senin ne düşündüğün, üzülüp üzülmediğin, senin ailen onun umrunda bile değil.
bu kaçıncı konun, hepsini de bilyorum.
hep aynı şeyler; kocam bana köpek gibi davranıyor, annemin yanında bana demediği kalmıyor, annem geldiğinde kadının yüzüne bakmıyor....
hep aynı dertler...
nedense bu adam seni seviyor diyemiyorum ben..
gene herkes diyecek ki bana boşanmak bu kadr kolay mı?? böyle bir evliliği yürütmek kolay mı.
yok ben boşanırdım, hatta bu tiynette bi insanla zaten evlenmezdim ya neyse..
evlilik neyle yürür; saygı ve sevgiyle..
burda hangisi var? bence ikisi de yok

vereliniortak

şu anda çalışmadığın için aileninkini karşılıyorsun kardeşiminkinide karşıla cevabın hiç hoş olmamış. evet onun parası istediğine harcar bu zihniyeti kafasından silemezsin. bir evde senin paran benim param varsa bu kavgalarınız sürekli olacaktır. ailenin ihtiyacı yok veya var demek ne demek yaa anlamıyorum. Tr ye döndüğünüzde umarım güzel bir iş bulursun. o zamanda eşin benim param karışamazsın diyorsa buda benim param sende karışamazsın deyip çıkacaksın işin içinden. ona neden soracaksın ki sen çalışıp sen kazanacaksın.

canim bazi erkekler konusmaktan anlamiyor..sen sinirlenip tepki verince dirdir yapmis oluyorsun onlar yine ahkli oluyor.sakin olacaksin..tepkini soylemeyeceksin..sadece o senin ailene nasilsa aynen sende oyle olacaksin.eger kizarsa sana olur mu askim sana oyle gelmis,ben oyle yapmam diyeceksin.alttan alttanda yapacaksin.ya o yola gelecek yada sen omur boyu onu cekeceksin.sana tavsiyem sakin ve stratejik davran..

soğumakta çook haklısın canım :delphin: kendi ailesi "Baş tacı", senin ailen "sorumluluğunuzda değil" yok yaaaaaaa...büyüklere saygıyı sevgiyi çok iyi biliyorsa kendi annesine yapılan her şey ayrıcalık olmaktan çıkacak senin annene de ailene de yapılacak.. koy tavrını.. daha yeterince sürtülmemiş Burnu...

Kendi ailesine yaptığı gibi, sizin ailenizi de aynı şekilde davransaydı eşinize hak verebilirdim. Kendi ailesinin durumu yokmuymuş peki. Yoksa eğer, yeri geldiğinde gelmemeyi de bilmemeliler tabi. Böyle ayrım yaptığı sürece ve size danışmadığı sürece , konusunda sonuna kadar haksız.

Allah yardım etsin canım
ben gene aynı şeyi düşünüyorum
suç biraz olsun onları yetiştiren anneleirnde.

durumunuza üzüldüm hepimiz bazen böyle şeyler yaşıyoruz yanlız şunu belirtmeliyim eşiniz anne ve babasına bakmakla yükümlü sizde kendi anne babanıza bakabilirsiniz ama kardeşinize değil ayrıca eşinizle oturun kelimeleri dikkatli seçerek konuşun onun sorumluluklarını ve kendi sorumluluklarınızı anlatın eşiniz sizin her türlü ihtiyacınızı aşırıya kaçmadan karşılamak zorunda bunun için sıkıntıya girmeyi harçlık isteyin ve tasarrufunu kendiniz belirleyin şunuda belirtin sen ailene bakmakla yükümlü olabilirsin ama ben değilim deyin eğer benim aileme saygılı olmazsan aynı tepkiyi bendende görürsün buda hiç hoş olmaz deyin seçenekleri sunun kendi düşünsün ailesine siz istemediğiniz sürece hizmet yükümlülüğünüz yok eşinizde bunu bilsin üzülmeyin zamanla geçer zaten evlilikte sorunların çoğu senin ailen benim ailemden çıkıyor

durumunuza üzüldüm hepimiz bazen böyle şeyler yaşıyoruz yanlız şunu belirtmeliyim eşiniz anne ve babasına bakmakla yükümlü sizde kendi anne babanıza bakabilirsiniz ama kardeşinize değil ayrıca eşinizle oturun kelimeleri dikkatli seçerek konuşun onun sorumluluklarını ve kendi sorumluluklarınızı anlatın eşiniz sizin her türlü ihtiyacınızı aşırıya kaçmadan karşılamak zorunda bunun için sıkıntıya girmeyi harçlık isteyin ve tasarrufunu kendiniz belirleyin şunuda belirtin sen ailene bakmakla yükümlü olabilirsin ama ben değilim deyin eğer benim aileme saygılı olmazsan aynı tepkiyi bendende görürsün buda hiç hoş olmaz deyin seçenekleri sunun kendi düşünsün ailesine siz istemediğiniz sürece hizmet yükümlülüğünüz yok eşinizde bunu bilsin üzülmeyin zamanla geçer zaten evlilikte sorunların çoğu senin ailen benim ailemden çıkıyor

Inan ayrimcilik yapmasa senin ailen benim ailem diye bisey olmayacak!!Ben hediye alirken anneme ne aliyorsam kayinvalideme de aynisini aliyorum...Ben turkiyede calisiyordum..mutfak masraflarimizi ve kredi kartimi oduyordum..esimde kirayi..Ama bisey alicaksam ornegin;pahali bir elektronik ona sorarim..Ama esim bana sormaz sadece soyler aliyorum diye
Kaldi ki suan ben esimin yerinde olsaydim..Ben gorev icin gelseydim ve benim maasimla geciniyor olsaydik ASLA ona bu benim param ben kazaniyorumu hissettirmezdim..Cimrilik en sevmedigim sey..Geldi burnumda bitti resmen..
Dun onunla konusmaya calistim..Bak benim ailemin senin parana ihtiyaclari yok..Ama sen kendi ailen 10 yapiyorsan benimkilere 2 yapinca gozune batmasin dedim..Insan gibi konusmayi denedim..Ama anlamiyor...Bende vazgectim konusmaktan bilmiyorum nereye kadar gider
Ama suanda beni pinti gelin olarak gordugu kesin..Bu umutlarla evlenmedim ben cevremde goruyorum arkadaslarimin akrabalarimin esleri el ustunde tutuyorlar..gozunun icine bakiyorlar..Canimi bitanemi agizlarindan eksik etmiyorlar..Biz sanki herseyi yasamis tuketmisiz gibi..Bunu esime soyledigimde benim tarzim bu diyorr..Senin tarzin insani asagilamak mi?Seni tarzin sevgini belli etmemek saygisiz davranmak mi?dedigim de..Bazen susuyor bazende ben cogu seyi sakasina soyluyorum diyor..Saka anlayisimiz bile farkli

Biz sanki herseyi yasamis tuketmisiz gibi..Bunu esime soyledigimde benim tarzim bu diyorr..Senin tarzin insani asagilamak mi?Seni tarzin sevgini belli etmemek saygisiz davranmak mi?dedigim de..Bazen susuyor bazende ben cogu seyi sakasina soyluyorum diyor..Saka anlayisimiz bile farkli

bunları söyledin mi eşine?adem böyle hssediyorsun herşeyi söyle. Belki açıkça konuşmanın faydası olabilir...

cimri biriyle hayat zor geçer be yaa canım :delphin:
daha önceki konunuda biliyorum
bence açık açık konuşman lazım içinden geçenleri sölemen bi hal yoluna koy kendini demen lazım
kolay gelsin allah yardımcın olsun

bence hiç konuşma boşver naparsa yapsın..konuştukça üstünde durdukça inadınamı yapıyolar ne..daha bi kıymete geliyo....
sende vurdumduymaz davran....hiç ilgilenme bile..bu kezde hareketlerinle koy tavrını..ama surat asarak değil..iplemeyerek...
bakalım neolcakkk
bu erkek milleti böyle anlamıyo laftann..

Esim okumus ama bazen o kadar geri kafaliki!!Iyi yerlerde olmasi beni gurulandiriyor ama onuda asiri megoloman yapiyor bulundugu konum..
Herseyi o en iyi bilir en dogru odur...

valla canım sen her şeyi özetlemişsin zaten. okurken bile deli oldum sinirden. ne adamlar var yaa. çok sabırlısın gerçekten. onunkiler ana baba seninkiler yedi kat yabancı sanki. benim eşim benim anne babamı benden bile çok düşünür. bunları okuyunca inanamıyorum gerçekten. :olmaz:

canım benim eşimde bana çok soğuk davranır başkalarının yanında sadece beni istediği zaman nazik olur buda beni yoruyor ama adamın gerçekten yapısı bu ne yapabilirim çok uğraştım olmadı bende kendimi onun bu haline alıştırıyorum böylesi daha iyi canım benim eşimde kendi ailesine bir şey yapacaksa sormaz bile ama ben bir şey istiyeceksem kırk kere düşünürüm nasıl istesem diye birde çok gururluyum para istemek benim çok ağrıma gidiyor ama mecbur çalışmıyorum ben eşim müsade etmedi dolayısıyla eşimden para almaya mahkumum ayrıca bize bakmaya onlarda mecbur biz kendimizi kasıyoruz ne hanımlar var eşlerini bankamatik gibi kullanıyorlar sende kendine çekinmeden para iste eşinden o yapmıyorsada sen yap içinden geldiği gibi davran o çok özendiğin evliliklerdede çok sorunlar vardır canım siz sezmiyorsunuzdur burda neler okuyoruz bunlardan kendine pay çıkar bu dünya imtihan dünyası kimse tam anlamıyla mutlu olamaz o zaman cennetin özlemi olurmuydu birazda aynanın öbür yüzünü görmeye bak .eşinle konuşmuşsun olmuyorsa zamana bırak üzme kendini erkeklerin çoğu böyle benciller maalesef

Kizlar artik en ufak seyden nem kapar oldu...Kahvaltinin gec hazirlanmasi bile hakaret ve kavga cikarma sebebi...Sabahta bunun icin geldi catti..Birsuru laf soyledi..Bende gozunu acar acmaz bu kizin kalbini nasil kirarim diye mi dusunuyorsun dedim...
Tabi agir hakaretler ediyor..Yok seni yollicam falan yolla dedim bende daha once gitmek istedigimde neden kal diye israr ettin dedim...Artik etmicekmis ben duzelmezmisim iyice raydan cikmisim...Erkek gibi davraniyormusum..Bende senin yaninda duydugum hakaretler ve kufurler yuzunden erkeklesmis olabilirim cunku sen karsinda bi bayan oldugunu unutuyorsun dedim...
Off kizlar tamda universitelerle konusmaya gitcegim gun oldu bunlar..Bu beni kursa falan yazdirmicak odu kopuyo zaten para gidicek diye:sinifsinif:
Zaten cok buyuk ihtimal 15 gune donicem...Bana kalsa onunla su dakika ayni evde kalmak istemiyorum ama birakmiyor bekle 15 gun diyor

içimden geçeni söyleyeyim mi;
bu adam sana zerre kadar değer vermiyor, seni önemsemiyor.
senin ne düşündüğün, üzülüp üzülmediğin, senin ailen onun umrunda bile değil.
bu kaçıncı konun, hepsini de bilyorum.
hep aynı şeyler; kocam bana köpek gibi davranıyor, annemin yanında bana demediği kalmıyor, annem geldiğinde kadının yüzüne bakmıyor....
hep aynı dertler...
nedense bu adam seni seviyor diyemiyorum ben..
gene herkes diyecek ki bana boşanmak bu kadr kolay mı?? böyle bir evliliği yürütmek kolay mı.
yok ben boşanırdım, hatta bu tiynette bi insanla zaten evlenmezdim ya neyse..
evlilik neyle yürür; saygı ve sevgiyle..
burda hangisi var? bence ikisi de yok

Kizlar artik en ufak seyden nem kapar oldu...Kahvaltinin gec hazirlanmasi bile hakaret ve kavga cikarma sebebi...Sabahta bunun icin geldi catti..Birsuru laf soyledi..Bende gozunu acar acmaz bu kizin kalbini nasil kirarim diye mi dusunuyorsun dedim...
Tabi agir hakaretler ediyor..Yok seni yollicam falan yolla dedim bende daha once gitmek istedigimde neden kal diye israr ettin dedim...Artik etmicekmis ben duzelmezmisim iyice raydan cikmisim...Erkek gibi davraniyormusum..Bende senin yaninda duydugum hakaretler ve kufurler yuzunden erkeklesmis olabilirim cunku sen karsinda bi bayan oldugunu unutuyorsun dedim...
Off kizlar tamda universitelerle konusmaya gitcegim gun oldu bunlar..Bu beni kursa falan yazdirmicak odu kopuyo zaten para gidicek diye:sinifsinif:
Zaten cok buyuk ihtimal 15 gune donicem...Bana kalsa onunla su dakika ayni evde kalmak istemiyorum ama birakmiyor bekle 15 gun diyor

bunu yazmıştım konuyu ilk açtığınızda.
hala da aynısını düşünüyorum.
niye bu sadece ismi evlilik kalmış ilişkiyi sürdüryorsunuz?
niye bu hakaretleri yutuyorsunuz?
layık olduğunuz hayat bu mu?
anlamıyorum, anlayamıyorum..
madem bu şekilde yaşamayı kabul ediyorsunuz, şikayet etmemelisiniz.
eğer çok şikayetçiyseniz ve dayanamıyorsunuz son vereceksiniz..
bunlardan başka seçenek yok..

Zor bir durum sizde kardeşiniz gelene kadar kenara köseye para atın, o parayla karsılayın kardesinizin gelişini.

Back
X