• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sogudum mu ne

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Mrb kizlar,

Konu annem.

Ona karsi biraz icim sogudu. Gecmiste cok fazla agir sozler, siddet. Psykolojim bozulucak kadar ileri gitti. Hep dua ettim allahima, dualarim sabrederek karsima altin kalpli esim cikti. Allahima cok sukrediyorum. Cok zor donemler yasadim, uvey baba bir yandan annemin davranislari. Yinede bu yasima kadar hic birseyimi eksik etmedi. Ezdirmedi baskalarina. Bunlarin hatrina iyi olmaya calisiyorum onunla. Ama evlendigimden beri hic evlerine gidesim yok, bazen 3 ayda bir giderim. Aa Sanki hic huzur yokmus gibi o evde. Hic icimden gelmiyor.

Nezaman arayip sorsam hep ayni seyleri senelerdir tekrarliyor, icim skiliyor. Ama inanin papagin gibi hep ayni konular. Mesala sogani sevmiyorum. Yemegi neden sogansiz yapion diye kizar. Esim sorun yapmiyor senmi yapiyorsun senmi yiyorsun diyorum gecistiriyorum. Diyor ki b** mu var ki tiskiyorsun sogandan. Niye oyle konusuyorsun diyorum
Bikinlik geldi iste

Ruyalarima girip agliyarak uyandigim gunler oldu. Cok kalbim kirildi.

Ama annem yinede.
Esimin annesine bakiyorum nekadar melek bir annesi var diye dusunuyorum.

Oz babamlada kontagimi kesmistim o zaten hic yoktu hayatimda nerdeyse sonradan tanismak istedi benimle.
Iste Tum mutsuzluklarimi arkada birakmak istedim, esime ve yakinda dogucak ogluma sim ski sarilmak istiyorum sadece hic kimse olmadan.

hayirsiz bi evlatmiyim sizce kizlar?

Annendir vs diyenler olur.
Ben onlardan değilim,aynı şeyleri yaşıyorum bulduğu her fırsatta.
Görüşmeyi en azda tutuyorum.
Ona rağmen konuyu nasıl oraya getirir bilmem ama hep bi fitne,hep olumsuzluk sokar kafama ve huzurum bomb.k olur.
Allah sağlığına zeval vermesin canım kanım ama o da sonuçta kusurlu yaratılmış bir insan hepimiz gibi.

Yaşadığı kötü tecrübeleri yılların hıncını belkide sizden çıkarıyor. Anneniz işte sonuçta. siz çok merhametlisiniz ve iyi bir anne olacaksınız.

Yaşadığı kötü tecrübeleri yılların hıncını belkide sizden çıkarıyor. Anneniz işte sonuçta. siz çok merhametlisiniz ve iyi bir anne olacaksınız.

Evet yasadigi kotu tecrubeleri var annemin. 1 ci ve suanki evliligi hic iyi olmadi. Acisini benden cikardigini biliyorum. istedigi kadar cikartsin ama cok yiprandim.
Cok sagolun insallah evladima iyi bir anne olabilirim. Duygulandirdiniz beni.

Olursunuz Hendek çok güzel. Sağlıkla kucağınıza alın ve mutlu olun eşinizle ve (çocuklarınızla) demek geldi içimden:)))

Evet yasadigi kotu tecrubeleri var annemin. 1 ci ve suanki evliligi hic iyi olmadi. Acisini benden cikardigini biliyorum. istedigi kadar cikartsin ama cok yiprandim.

Gitmek istemiyorsanız gitmeyin. Ben 5 sene yaptım eşim gidelim dedi ben istemedim. Ama eşim zorlamalarıyla gittik. Elinizden geldiğe kadar uzak durun. Ne kadar samimiyet okadar kötü olursun.tamamen soğursun benim gibi.dahada üzülürsün. Bazen diyorsun bir anne baba nasıl böyle olur. Oluyor üzgünüm. Benimde öyle. Ve emin ol hiç kıymet bilmiyecek. O yüzden az ama öz görüş. Samimi olmamaya çalış.millete kulak asöa içinden geleni yap. Annendir diyeni umursama. Kimse senin yaşadığını yaşamadan anlamaz
Senin akıl sağlığından ruh sağlığından önemli değil. Kendi psikolojini bozma. Sarıl eşine. Yine ara veya git ama bayramda git.ihtiyacı olduğunda git. Ara ama hergün arama alıştırma.haftada bir ara.yani sence neyi hakediyorsa onu ver fazlasını verme. Benim gibi çok üzülürsün.iyilik yapcam diye uğraşma. O sana ne kadar analık yaptıysa fazlasını verme okadar ver.üzülme sende. Ben ölümü düşünüyordum. allah bana bir evlat verdide ben kendimi topladım. Bir insan elinden heleni yapıp,yaranmak için herşeyi yapıp, gerektiğinde sırf onlara para vermek için aç kalıyorsa ve kıymet bilmez insanlarsa bunlar ana babada olsa değmez. Bana acıyan tonla akrabam var ve ben bir gün teyzemlere sordum annem beni ne zaman sevmeye başladı diye. Cevabı biliyordum onlarda biliyormuş :( o yüzden kendi bildiğinden şaşma.

Bakın psikolojisi bozuk olması sizden çıkarması gerekmez. Herkes akıl sağlığını psikolojisini kendi korumak zorunda. Kimse mükemmel bir hayata doğmuyor. Ne yani senin psikolojin bozulsa bunlara sen evladına işgencemi etceksin.
Hakmı bu o bebeğe, çocuğa. Ne suçu var nerden bilebilirdi size gelirken. Hiç bir şeyin bahanesi olamaz bu
Psikolojisi bozukmuş. Ayy ne hoş şimdi hadi gelin herkes çocuklardan çıkarsın. Haklılar dimi.psikolojileri bozuk olmasının nedeni sen değilsin. Ve seninde psikolojinle oynuyor. İlerde olucak çocuğun için uzak dur derim. Mesafe koy.

Anneniz iyi bir anne olsa onunla gorusmek isterdiniz. Psikologlarin bir sozu geldi aklima once anne terkeder

Back
X