Soğudum uzaklaştım diyen bir eş

limonlukeek

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
13
11
8
31
Merhabalar 2 yıllık evliyim hamileyim. Eşim senden soğudum uzaklaştım dedi kavga ederken. Ve bu beni çok üzdü evli insanlar böyle şeyler söylememeli. Yakında bebeğimiz olacak ve beni sevmediğini düşünüyorum. Bende böyle sevgisiz beni sevmeyen evde pek benimle konuşmayan ilgilenmeyen biriyle olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum

Merhabalar 2 yıllık evliyim hamileyim. Eşim senden soğudum uzaklaştım dedi kavga ederken. Ve bu beni çok üzdü evli insanlar böyle şeyler söylememeli. Yakında bebeğimiz olacak ve beni sevmediğini düşünüyorum. Bende böyle sevgisiz beni sevmeyen evde pek benimle konuşmayan ilgilenmeyen biriyle olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Ağır bir laf. Aldatıyor olabilir mi
Kavga nedeniniz ne. Yani negatif birimiziniz. Gerçi hamilesiniz yani uç birsey olmadığı sürece idare etmeli

Son 1 aydır hep telefona bakıyordu benimle ilgilenmiyordu. Derdin mi var dedim sordum benimle mi ilgili. Hep yok bişey dedi. Arkadaşlarıyla gayet telefonda gülüyor eğleniyor benimle konuşmuyor bile. Hep kendimi suçladım naptım diye. Galiba üzerine çok düştüm çok sevdiğim için bunaldı. Çünkü arada yalnız kalmak istiyordu hep iç içe olmak istemiyordu. Çok ilgi gösterdiğim içinde beni degersizlestirdi ve soğudum kelimesini kolayca kurabildi.
Canım içine kurt düşürmek gibi olmasın ama başka biri falan olmasın sakın? İnşallah yoktur öyle bir şey.

Tartışma anında öylesine söylenen birsey olduğunu düşünmüyorum, bir süredir böyle hissediyor muhtemelen tartışma anında ağzından kaçırdı.
Olabiliyorlar her evlilik sonsuza kadar mutlu mesut devam etmiyor. Seviyordur ama kalbinde ilk günkü sıcaklık yoktur.
Hamile olduğunuz için biraz daha dikkatli konuşması gerekirdi ama olan olmuş malesef. Çok üstüne düştüm diye yazmışsınız, geri çekin biraz kendinizi.

Evet eski düzenli ilişkimiz yok. O istemiyor o yüzden sevmediginden şüphelendim. Soğudum uzaklaştım da deyince emin oldum
Bazi erkekler böyle cinsellik olmayinca eskisi gibi olmayib soguyorlar ve evlilikdede cinsellik önemli birşey.Tabi bunu erkekde anlamali sonucta hamilesiniz onun çocugunu taşiyorsunuz eskisi gibi rahat olamazsiniz tabiki.Bakiminiza dikkat edin guzel dikkat iddali giyinin evde aşiri kaçmayin tabi zaten hamilesiniz madem sogudum filan diyor sizde ona onun davrandigi gibi davranin bakin bakalim ilgisini çekiyormu giyiminiz onda birşeyleri uyandiriyormu.Bundan rahatsizmi sizin ilgisizliginizden yani.Bence bir erkrk seviyorsa böyle şeylere asla kayitsiz kalamaz.

Bazi erkekler böyle cinsellik olmayinca eskisi gibi olmayib soguyorlar ve evlilikdede cinsellik önemli birşey.Tabi bunu erkekde anlamali sonucta hamilesiniz onun çocugunu taşiyorsunuz eskisi gibi rahat olamazsiniz tabiki.Bakiminiza dikkat edin guzel dikkat iddali giyinin evde aşiri kaçmayin tabi zaten hamilesiniz madem sogudum filan diyor sizde ona onun davrandigi gibi davranin bakin bakalim ilgisini çekiyormu giyiminiz onda birşeyleri uyandiriyormu.Bundan rahatsizmi sizin ilgisizliginizden yani.Bence bir erkrk seviyorsa böyle şeylere asla kayitsiz kalamaz.
Evet doğru bir gözlemleme için

Sakinleşince gerçekten söylediğinde samimi mi diye sorun bence. Eğer gerçekse sevgisiz bir evliliği yürütmeyin derim. Her evlilikte sorunlar yaşanır aşılır, üstü örtülür, kimi zaman kadın alttan alır kimi zaman erkek. Ama bir denge varsa o evlilik yürür. Hep tek tarafın idare ettiği evlilik, bir süre sonra katlanılamaz olur biter. Yada mutsuzluğa alışır devam eder.

Çok olgun ve güzel şeyler yazdığınız için teşekkürler
2 minik bebek, bilmem kac yillik ilk iki senesi bogusmayla gecmis bir evlilik, devasa problemler yasadigimi zannettiren baska devasa problemlerden sonra ogrendiklerim :)

keske dertsiz tasasiz buyuyup olgunlassak da hayattan dersler cikarmak zorunda kalmasak, hayat tozpembe kalabilse ❤️

ama olmuyor iste, herkesin bir yerden kuyrugunu tutup ordan oraya savuruyor hayat...

Gececek bu gunler, hiiccc uzulup o karninizdaki pamuk yavruyu da üzmeyin, ❤️

Erkekler gerçekten acımasız ve bencil. Böyle biri için 1 dakika bile üzülme. Hamile bşr kadına böyle birşey söylenmez. Muhtemelen sinirle söyledi ama yanlış. Bir süre tepkisiz kal. Bana da 10 yıllık eşim 2 çocuğum varken biri de bebek kucağımda aradığım sen değilmişsin dedi! Şaka gibi 10 yıl ve 2 çocuktan sonra anlamış demek ki. Ama bizdeki sinirle söylenmiş birşey değildi.

İlk 2 yıl çok zor Bazen öfke anında söylenebiliyor öyle şeyler bende eşime iki kere nerden evlendim seninle lanet olsun demiştim ikinci söyleyişimde ailenin baskısı olmasa benden hemen boşanırsın dimi zorla duruyorsun benimle sevmiyosun bile diye çok içerlemişti. Tabi sonradan pişman oldum keşke öyle demeseydim hiç.. şuan evliliğimizin dördüncü yılına gidiyoruz çok şükür oturdu her şey kavgalarımız bitti huzurlu dingin bi evliliğe dönüştü. Hemen sevmiyor diye düşünme ona biraz alan bırak kendine gelsin yüzde verme ama yüzüne beni sevmiyorsun gibi şeyler söyleme bende yaptım o hareket aşırı pohpohluyor onları cidden sanki onun sevgisine muhtaçmışız gibi davranıyorlar. Onun soğuması çokta umrunda değilmiş gibi davran.

Benim eşimde şakalaşırken ve kavga ederken ki kavga bile değil onlar o esnada ağzına geleni pat pat söyler. Aynı şekilde hamileyken banada sürekli şaka kisvesi altında yardırırdı gülerdi ama ben hormonlardan kaynaklı hep ağlardım ciddiye alıp. Şimdi düşününce komiğime gidiyor. Ciddi söylediği şeylerde yine ağlıyordum çok takıyordum senaryo yazıyordum niye öyle dedi, ne demek istedi, ne anlatmak istedi vs. Şimdi hamileyken yaptıklarını yine yapıyor özellikle şakaları çok ağırdır herkes kaldıramaz ama benim umrumda olmuyor. Bu yazdıklarınızla şimdi durumun evvelini vs bilmiyoruz. Hamilelik herşeyi çok başka yaşatıyor bunuda bir düşünün.

Son 1 aydır hep telefona bakıyordu benimle ilgilenmiyordu. Derdin mi var dedim sordum benimle mi ilgili. Hep yok bişey dedi. Arkadaşlarıyla gayet telefonda gülüyor eğleniyor benimle konuşmuyor bile. Hep kendimi suçladım naptım diye. Galiba üzerine çok düştüm çok sevdiğim için bunaldı. Çünkü arada yalnız kalmak istiyordu hep iç içe olmak istemiyordu. Çok ilgi gösterdiğim içinde beni degersizlestirdi ve soğudum kelimesini kolayca kurabildi.
Ailenize yakınsanız birinde kalmaya gidebilirsiniz. Mesafe iyi olacaktır ikiniz içinde. Şuan maalesef sizin hormonlar çorba gibi ve eşinizde tipik erkek olduğu için farkında değil sizi duygusal, fiziksel tatmin etmesini gerektiğinin. Boşuna üzmeyin kendinizi. Eşiniz yerine bebeğinize kafayı takın. Bir şeyleri bazen salmak lazım istediğimiz gibi olması için.

Tartışma anında söylenen sözleri fazla ciddiye almamak gerek .
Bende askimdan olduguum adama sen beni hak etmedin demistim yerini yadirgadin vs .
Olabiliyor maalesef.
Çok mu üstüne gidiyorsun acaba .
Bilemiyorum bence biraz sakin kalmayı dene .
Biz kadınlar bazen sevdiğimiz için çok üstüne gidebiliyoruz çok sorguluyoruz buda maalesef karşı tarafı soğutuyor .
Biraz kaybetme korkusu yaşatman lazım bu adama.
Kendini tamamen geri cekmeni öneriyorum.

bir anlık sinirle söylemiş olabilir kaldı ki ilişkilerin tek düze olduğunu düşünüyorum zaman zaman duygularda azalma zaman zaman artma olabiliyor
8 yıllık evli biri olarak bu yoruma çok katılıyorum 👍🏻👍🏻 kendimden de biliyorum zaman zaman tartışınca gerçekten uzak ve soğumuş hissediyorum, ama 2 gün sonra normale dönünce tamamen sinir ve öfkeden olduğunu anlıyorum.
Kavga esnasında asla söylenmemesi gereken bir söz. Eşiniz öfkesine yenik düşmüştür.

Back
X