- 12 Ekim 2013
- 424
- 124
- 53
Kac sene oldu cikali?
Senin bilmemde benimkisi cokta guzel haketmisti bi mesajla bitirmeyi.
5 sene oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac sene oldu cikali?
Senin bilmemde benimkisi cokta guzel haketmisti bi mesajla bitirmeyi.
arada laf taşıyan erkek olur mu yaKendi bilir ama gelecek dusunemiyorum onunla. Bu sekilde devam etmesi de mumkun degil. Duzelse de duzelmese de ayrilmam lazim.
arada laf taşıyan erkek olur mu ya
canım annesinden sana laf taşıyan sendende annesine laf taşır emin ol. evlendiğinizde bu adamla hiç olmaz. arada laf taşır kaynanayla ve erkek tarafından başka insanlarla hep sıkıntı olur. sevgilin çok dedikoducu yani böyle şey olmaz. annesinden gelen lafları sana taşıyıp kavga ettirmeye çalışıyo siziBana annesini laflarını taşıyor.
Iliskiler bu kadar basit bitmemeli diye dusunuyorum son bir sans herzaman verilmeli cunku en azindan iyi veya kotu bazi huylarini biliyor kendini belli etmeyenlerden korkacaksin kalbi temiz iyi insanlara herzamn son bir sans verilmeli kestirip atilmamali diye düşünüyorum bir iliski kolay kurulmuyor herturlu insan var iyi ve guzel insanlari seven insanlari kaybetmeyinKesinlikle hemen bitir sonuçta seninde zamanına yazık üzülür diye düşünüyorsun ama bir erkek kız arkadaşından ayrılmak istediği asla bunları düşünmez ve yol verir ,taş kalpli olmaslısın biraz da ,aradığında , mesaj attığında.
Bende 7 ay önce bir ilişkimi bitirdim ve engelledim her yerden sosyal hesaplardan , whatsappdan telefondan , naptı geçen hafta ısrarla defalarca işyerini aradı bu sefer engeli kaldırmak zorunda kaldım .kendini acındırma halinde ne yazıkki çok bunaldım sıkıldım ve engelledim tekrardan konuştukça mutsuz oluyordum moralimi bozuyordu .
Daha fazla zamanını çalmadan dediğim gbi kararını ver ve mesaj mı atarsın yüz yüze mi konuşursun bilmem sonrasında heryerden engelle.
Iliskiler bu kadar basit bitmemeli diye dusunuyorum son bir sans herzaman verilmeli cunku en azindan iyi veya kotu bazi huylarini biliyor kendini belli etmeyenlerden korkacaksin kalbi temiz iyi insanlara herzamn son bir sans verilmeli kestirip atilmamali diye düşünüyorum bir iliski kolay kurulmuyor herturlu insan var iyi ve guzel insanlari seven insanlari kaybetmeyin
Yinede kalbinizin sesini dinleyin iyi ve güzel yonlerini dusunun buradakilere kalsa asalim keselim hemen bitir gitsin mantiginda bu dusunce tarziyla hayatda mutlu olunmaz mutlulugu bulamaz burdaki cogu insan karsi tarafida anlamaya calisin biraz hep kendi pencerenizden bakmayiniz olaylara en dogru karari siz vereceksiniz sadece istetimki iyi insanlara sans verin istiyorum burada yapilan kotu yorumlara bakip karar vermeyin istiyorumHaklısınız çok düşündüm her zaman da şans verdim. Yine aynı... Çok iyi biri hakkını yiyemem. Gerçekten çok iyi biri. Ama gelecekte onunla bir hayat kurabileceğimi düşünmüyorum. Çabalamak isterdim ama aşık değilim. Saygı duyuyorum seviyorum. Soğudum ve birbirimiz anlamadığımızı düşünüyorum.
Yinede kalbinizin sesini dinleyin iyi ve güzel yonlerini dusunun buradakilere kalsa asalim keselim hemen bitir gitsin mantiginda bu dusunce tarziyla hayatda mutlu olunmaz mutlulugu bulamaz burdaki cogu insan karsi tarafida anlamaya calisin biraz hep kendi pencerenizden bakmayiniz olaylara en dogru karari siz vereceksiniz sadece istetimki iyi insanlara sans verin istiyorum burada yapilan kotu yorumlara bakip karar vermeyin istiyorum
Iliskiler bu kadar basit bitmemeli diye dusunuyorum son bir sans herzaman verilmeli cunku en azindan iyi veya kotu bazi huylarini biliyor kendini belli etmeyenlerden korkacaksin kalbi temiz iyi insanlara herzamn son bir sans verilmeli kestirip atilmamali diye düşünüyorum bir iliski kolay kurulmuyor herturlu insan var iyi ve guzel insanlari seven insanlari kaybetmeyin
Mantik bir yere kadar diye düşünüyorum sevginin olmadigi hicbir olusumun icinde olmama taraftarayim görüyoruz tv de evlenme programlari en mantikli dusunenler onlar duygu sifir sevgi sifir direk karsisindakine ev araba para pul mantik evliliginden ben bunu anlıyorum kusura bakmayin koca bir hayat sirf mantigi calistircam diye icinde sevgi ask olmayan bir evlilik yapilmaz o hayat gecmez kendinizi kandirmis olursunuz boyle bir evlilikte uzun surmez acikcasi zaten sirf bu mantik yüzünden bosanmalar artti eger karsinizdaki insanin gercekten sizi sevdigine inaniyorsaniz ona sımsıkı sarilin hic birakmayin sevgi benim için cok önemli toplumda boyle insanlar sevgiden uzaklastikca daha hircin daha agresif birbirine daha nefretle bakiyor lutfen hayatinizda sevgiye askada yer verin
Ama sonucda 5 seneni vermissin bu iliskiye iyi kötü birbirinizi tanidiniz ayrildin diyelim herseye yeniden baslayacasin karsindakini tanimaya calisacaksin 5 yilini daha verebilirmisin bir iliskiye kaldiki karsina herzaman iyi insanlar cikmayabilirElbette mantık evliligi yapacagim demiyorum. Bu insanın beni sevdigini dusunuyorum her ne kadar cabalamasa da hissettirmese de saygili iyi biri. Her ne kadar ayri kaldigimizda baskalariyla konusmus olsa da bosluguna veriyorum. Ben onu seviyorum ama bu sevgi aşk gibi degil. Onca senenin verdigi aliskanlik gibi. Aşk hissetmiyorum. Zamaninda ayni konsere farkli kisilerle gittik,bana gitmeyecegini soyleyip arkadaslariyla gitti. Akrabalari bana laf soyledi ve o beni savunmadi. Hayatimda pasif kalan biri oldu her zaman. Iyi biri evet buna lafim yok ama mutlu degilim. Senelerce şans verdim 5 senemiz gecti. Artik yapamadigimi farkettim. Bende hissetmek isterdim onca seneden sonra birakmak istemezdim. Ama artık olmayacagini goruyorum.