Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman beni kimse aramazsa daha mutlu olurum. mesafeyi cok severim..kim ne derse ne düşünürse dusunsun, dert mi?Yani artik aramıyorum kimseyi... arada sorulacak birsey varsa soruyorum... bu kadar... aslında arkasında birseyler varmi arkamdan birileri iş mi ceviriyor diye de düşünmüyor degilim...
Dediğim gibi başta takmıyordum...ancak bu aralar iyice dert oldu bana...aman beni kimse aramazsa daha mutlu olurum. mesafeyi cok severim..kim ne derse ne düşünürse dusunsun, dert mi?
siz kendi aileniz ve arkadaslarinizla mutlu olun.
aman ne dert ediyorsun. ye iç gez hayat enerjinizi kendinizi mutlu etmeye yöneltin. yaşam bir armağan bunu kendinizi mutlu etmeye odaklanın. enerjinizi düşüren şeylere değil.Dediğim gibi başta takmıyordum...ancak bu aralar iyice dert oldu bana...
Evet eltim ve eşi biraz bu konularda önde olmayı seven insanlar... eltim iyi niyetli biridir ama başkalarının bana olan ilgisini kiskanabilen biri... yani bile isteye yaptığını sanmam ama herkese bu kadar yakin olmaya çalışırken bana gelince sadece benim yapabilecegim ya da bileceğim şeyler de bile başkalarını arayıp sorması hani sanki beni yok saymaya çalışıyor gibi hissediyorum...Eltiniz sürekli arıyordur belki onları da.onun çabası olabilir.normal konuştuğunuzda sıkıntı yoksa soğuk değillerse takmayın kafaya.
Aslında ona karşı hiç mesafe koymuyorum.. yani koyduğumu hissetmiyorum... ama işte belki de akışına bırakmak en iyisi..Kuma gemisi yürümüş de elti gemisi yurumemiş derler eskiler eltınıze takmayın bazen ıclerınde sizinle sızın bilmediğiniz bı yarışın içine girebılıyorlar öyle bıseyde olabilir sız mesafe koyuyarsanız size karsı ondan yakın olamıyor da olabilir diğerleride aynı şekilde mesafenızden cekınıyor olabılırler mesafeli insanları bende zırt pırt arayamam ama yapmacık canım cıcımlere de hıc gelemem
Siz de Farkındasınız demek ki bile isteye yapıyor.kıskançlıktan.insanlar sizi olduğunuz gibi kabullenecektir.her böyle sık sık arayan görüşen de birbirini çok seviyor anlamına gelmiyor.takılmayın.Evet eltim ve eşi biraz bu konularda önde olmayı seven insanlar... eltim iyi niyetli biridir ama başkalarının bana olan ilgisini kiskanabilen biri... yani bile isteye yaptığını sanmam ama herkese bu kadar yakin olmaya çalışırken bana gelince sadece benim yapabilecegim ya da bileceğim şeyler de bile başkalarını arayıp sorması hani sanki beni yok saymaya çalışıyor gibi hissediyorum...