Soğuk bir insanmiyim? Yoksa herkes çok mu samimi?

Yani artik aramıyorum kimseyi... arada sorulacak birsey varsa soruyorum... bu kadar... aslında arkasında birseyler varmi arkamdan birileri iş mi ceviriyor diye de düşünmüyor degilim...
aman beni kimse aramazsa daha mutlu olurum. mesafeyi cok severim..kim ne derse ne düşünürse dusunsun, dert mi?
siz kendi aileniz ve arkadaslarinizla mutlu olun.

aman beni kimse aramazsa daha mutlu olurum. mesafeyi cok severim..kim ne derse ne düşünürse dusunsun, dert mi?
siz kendi aileniz ve arkadaslarinizla mutlu olun.
Dediğim gibi başta takmıyordum...ancak bu aralar iyice dert oldu bana...

Dediğim gibi başta takmıyordum...ancak bu aralar iyice dert oldu bana...
aman ne dert ediyorsun. ye iç gez hayat enerjinizi kendinizi mutlu etmeye yöneltin. yaşam bir armağan bunu kendinizi mutlu etmeye odaklanın. enerjinizi düşüren şeylere değil.

Eltiniz sürekli arıyordur belki onları da.onun çabası olabilir.normal konuştuğunuzda sıkıntı yoksa soğuk değillerse takmayın kafaya.

Mesafe iyidir,ne canınızı sıkan olur ne de haddini aşan.
Böyle devam edin bence.

Eltiniz sürekli arıyordur belki onları da.onun çabası olabilir.normal konuştuğunuzda sıkıntı yoksa soğuk değillerse takmayın kafaya.
Evet eltim ve eşi biraz bu konularda önde olmayı seven insanlar... eltim iyi niyetli biridir ama başkalarının bana olan ilgisini kiskanabilen biri... yani bile isteye yaptığını sanmam ama herkese bu kadar yakin olmaya çalışırken bana gelince sadece benim yapabilecegim ya da bileceğim şeyler de bile başkalarını arayıp sorması hani sanki beni yok saymaya çalışıyor gibi hissediyorum...

İnsanlar gereksiz samimi. Bence tabi..
Bende senin gibiyim, sıkılırım bunalırım. Habire ara yazış konus görüş.
Belki de birbirilerini gerçekten çok seviyorlardır o da bir ihtimal tabi.

Kuma gemisi yürümüş de elti gemisi yurumemiş derler eskiler eltınıze takmayın bazen ıclerınde sizinle sızın bilmediğiniz bı yarışın içine girebılıyorlar öyle bıseyde olabilir sız mesafe koyuyarsanız size karsı ondan yakın olamıyor da olabilir diğerleride aynı şekilde mesafenızden cekınıyor olabılırler mesafeli insanları bende zırt pırt arayamam ama yapmacık canım cıcımlere de hıc gelemem

En iyisini yapiyorsun bosver,birbirleriyle surekli muhabbet halinde insanlarin nerdeyse hepsi bir noktadan sonra problem yasiyor,butun baglar kopuyor.Bende senin gibiyim kafam rahat o yuzden. Vicik vicik muhabbetler bana gore degil,saygi ve sevginin korunmasi icin herkezin bir sinir cizgisi olmali bence,cok icli disli olunca o cizgi ortadan kalkiyor,iliskiler lackalasiyor.Kimseyi aramiyorum annem babam haric,esimin ailesiyle zaten evlerimiz karsi karsiya iki gunde bir muhakkak gorusuruz,gorumcem desen onceden arar sorardim ,ayni yakinligi goremeyince biraktim iki uc ayda bir anca gorurum yuzunu,ben boyle mutluyum ne yalan soyleyeyim...

Kuma gemisi yürümüş de elti gemisi yurumemiş derler eskiler eltınıze takmayın bazen ıclerınde sizinle sızın bilmediğiniz bı yarışın içine girebılıyorlar öyle bıseyde olabilir sız mesafe koyuyarsanız size karsı ondan yakın olamıyor da olabilir diğerleride aynı şekilde mesafenızden cekınıyor olabılırler mesafeli insanları bende zırt pırt arayamam ama yapmacık canım cıcımlere de hıc gelemem
Aslında ona karşı hiç mesafe koymuyorum.. yani koyduğumu hissetmiyorum... ama işte belki de akışına bırakmak en iyisi..

Boşver ya vıcık vıcık ilişkiler hiç cazip değil
Mesafe iyidir heleki eşinin ailesiyle

Evet eltim ve eşi biraz bu konularda önde olmayı seven insanlar... eltim iyi niyetli biridir ama başkalarının bana olan ilgisini kiskanabilen biri... yani bile isteye yaptığını sanmam ama herkese bu kadar yakin olmaya çalışırken bana gelince sadece benim yapabilecegim ya da bileceğim şeyler de bile başkalarını arayıp sorması hani sanki beni yok saymaya çalışıyor gibi hissediyorum...
Siz de Farkındasınız demek ki bile isteye yapıyor.kıskançlıktan.insanlar sizi olduğunuz gibi kabullenecektir.her böyle sık sık arayan görüşen de birbirini çok seviyor anlamına gelmiyor.takılmayın.

Back
X