Soğuk davranan sevgiliye nasıl davranmalı?

streshanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
713
1.514
113
Sevgilimle uzak şehirlerdeyiz corona yüzünden yüzyüze görüşemiyoruz. Neredeyse 1 aydır bana soğuk davranıyor. Eskisi gibi ilgili değil. Bütün bir gün sadece günaydın aşkım mesajı yazıyor. Içerisinde sevgili olduğumuzu belirten tek cümle bu. Onun dışında ben aramasam aramıyor. Nasılsın ne yapıyorsun, özledim seviyorum tarzı şeyler demiyor. Sadece arada arkadaşıymış gibi soğuk 1 2 mesaj atıyor karikatür tarzı şeyler gönderiyor. 1 aydır ikimiz de evde karantinadayız. Şirketi onu ücretsiz izne çıkardı çalışamıyor. Hep bu yüzden canı sıkkındır o yüzden böyledir düzelir dedim. Ama bi insan sevgilisine de bu kadar soğuk olur mu? Ne yapmam lazım inanın bilmiyorum. Günlerdir arada kendi kendime ağlıyorum benden soğudu ayrılmak istiyor sanırım diye. Bu olaylar olmasaydı bu ay ailesi istemeye gelecekti. Birlikte mutluyduk. Nasıl böyle olduk bilmiyorum. O soğuk oldukça ben sıcak oldum işe yaramadı. Şimdi ben de ona soğuk davranıyorum onun bana yaptığı gibi. Sadece günaydın ve gerekmedikçe konuşmuyorum. Bakalım belki böyle kendine gelir diyorum. Ne olur nasil davranmam gerektiğini soyleyin. Konuş derseniz soğudum demesinden ve ayrilacagimizdan korkuyorum:( ama böyle giderse mecbur konusacagim ve malesef ayrılırız gibi. Ayrılmadan o noktaya gelmeden bu işi düzeltmenin yolu yok mudur? Gerçekten seviyorum onu. Eskisi gibi olalım istiyorum. Ben de ona soğuk mu davranayım ne yapayım kızlar? Bu durumu daha önce yaşayanlar var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Zor bir dönemden geçiyor herkes. Üstelik sevgiliniz ücretsiz izne çıkarılmış, morali bozuktur, keyifsizdir, bu işin sonu ne olacak, ne zaman bitecek belli değil. Belirsizlikler de insanı yıpratır. Benden soğudun mu diyeceğinize, canım farkediyorum moralin bozuk keyfin yok deyip moral vermeye çalışabilirsiniz.

Benim eşim de ücretsiz izinde hatta belki iş yeri bir daha açılmayacak. Gün içinde sürekli morali bozuluyor. Köşesine çekilip moralsiz şekilde hesap kitap yapıyor. Gerçekten üzücü ve zor bir dönem. Hemen kötü şeyler düşünmek yerine sen de bir süre kendini geri çek bakalım. İlla ki merak edip sorar yazar ne oldu diye

Birkaç gün kendini geri çek.
O yazmadıkça sende yazma, soğuk davran.
Eğer hala birşeyler değişmediyse "farkında mısın, uzun zamandır soğuk davranıyorsun benimde artık yazmak gelmiyor içimden.. Sebebi nedir söyler misin?" diyerek konuya giriş yap. Saygıyı elden bırakmadan ayrılmak en doğrusu.

Biri olma ihtimali yüksek
hahahaha ay şu karantina döneminde evden çıkmadan kim olacak lütfen sokmayın konu sahibinin aklına böyle şeyler. Bence başka biri ile hiç alakası yok konu sahibi. Sürekli evde, ücretsiz izinde, ne olacak belli değil, keyfi yoktur. Moral verin ona.

Daha önceki konunuzdan hatırladım. Ücretsiz izin dışında birkaç sorunu daha vardı diye hatırlıyorum. Bence moral olun yani yanında olduğunuzu bilsin ama sürekli yazıp da darlamayın normal olun. İnşallah düzelir. Bence sorun bunlar gibi geliyor bana.
Evet o zamandan beri düzelme yok canım. Uzadığı icin iyice yıprandım ben de... umarim düzelir..

Erkekler kendini geri çektiğ i zaman başka bir kadınla iletişim halinde oluyorlar. Can sıkıntısından insan on kez sevgilisini arar normalde. Biriyle yazisiyordur kendini uzme. Yakında ne olduğu ortaya çıkar zaten.

Eskiden nasıldı? Sık sık canım cicimli Mesajlar atar mıydı? Belki mesajlaşmayı veya telefonla konuşmayı sevmiyordur.. bence konuşun..

Sevgilimle uzak şehirlerdeyiz corona yüzünden yüzyüze görüşemiyoruz. Neredeyse 1 aydır bana soğuk davranıyor. Eskisi gibi ilgili değil. Bütün bir gün sadece günaydın aşkım mesajı yazıyor. Içerisinde sevgili olduğumuzu belirten tek cümle bu. Onun dışında ben aramasam aramıyor. Nasılsın ne yapıyorsun, özledim seviyorum tarzı şeyler demiyor. Sadece arada arkadaşıymış gibi soğuk 1 2 mesaj atıyor karikatür tarzı şeyler gönderiyor. 1 aydır ikimiz de evde karantinadayız. Şirketi onu ücretsiz izne çıkardı çalışamıyor. Hep bu yüzden canı sıkkındır o yüzden böyledir düzelir dedim. Ama bi insan sevgilisine de bu kadar soğuk olur mu? Ne yapmam lazım inanın bilmiyorum. Günlerdir arada kendi kendime ağlıyorum benden soğudu ayrılmak istiyor sanırım diye. Bu olaylar olmasaydı bu ay ailesi istemeye gelecekti. Birlikte mutluyduk. Nasıl böyle olduk bilmiyorum. O soğuk oldukça ben sıcak oldum işe yaramadı. Şimdi ben de ona soğuk davranıyorum onun bana yaptığı gibi. Sadece günaydın ve gerekmedikçe konuşmuyorum. Bakalım belki böyle kendine gelir diyorum. Ne olur nasil davranmam gerektiğini soyleyin. Konuş derseniz soğudum demesinden ve ayrilacagimizdan korkuyorum:( ama böyle giderse mecbur konusacagim ve malesef ayrılırız gibi. Ayrılmadan o noktaya gelmeden bu işi düzeltmenin yolu yok mudur? Gerçekten seviyorum onu. Eskisi gibi olalım istiyorum. Ben de ona soğuk mu davranayım ne yapayım kızlar? Bu durumu daha önce yaşayanlar var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Hiç "davranma" boşver ,
Dönerse senindir ...

Aynısı başıma geldi 😅 biz ayrıldık umarım siz durumu düzeltirsiniz
Sizde geri çekilin zaten araya soğukluk girdi demişsiniz fazla üstüne gitmeyin zamana bırakın dönerse senindir 😂
Siz de bu dönemde mi ayrıldınız çok önceden mi? Size ne kadar süre soğuk yaptı?

Eskiden nasıldı? Sık sık canım cicimli Mesajlar atar mıydı? Belki mesajlaşmayı veya telefonla konuşmayı sevmiyordur.. bence konuşun..
Eskiden atardı işte. Sürekli ne yaptığımı sorardı bi muhabbete girerdi. Canim cicimli mesajlar atardı. Artık hiçbiri yok.. O yüzden batıyor ya zaten..

Morali bozuksa üstüne gitmeyin. Hemen neden bana ilgisizsin moduna girmeyin. Kendinizi geri cekmeyin ama cok sıcakta davranmayın. İssizlik lanet bir şey. Ona destek olduğunuzu belli edin ama sıkboğaz etmeyin. Neden beni sevmiyorsun,ilgilenmiyorsun diye

Adil Yıldırım'ın Youtube'da ilişkilerle ilgili videoları var konu konu. Dinleyebilirsin senin durumunla ilgili videosunu.

Bende her zaman dedikleri işe aradı.
ya o adamın taktikleri efsane ah bi de uygulamayı başarabilsem :KK70: gerçekten her dediği işe yarıyo mu acaba ama ya

Back
X