• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk Eş (erkek)

Ayni olduğunu savunduguma dair bi kanıya nasil vardın? Az cok benzer bi örneklendirme ile hemcinsimle empati kurdum yalniz oldugunu düşünmesin diye. Empati yapmak yerine Yargi dağıtmak daha kolay geliyor tabi size

Zamanla geçer herhalde dediğiniz için olabilir mi? Geçecek bir durum mu sizce?

Eşiniz gay değil çok yüksek ihtimalle aseksuel size tövbe yok demiş olabilir ama yüksek ihitmalle olan bu cinsellikten igreniyor galiba. Çok zor bir durum gerçekten tedavisi var mı bilmem kesinlikle hem bir ürolog hem de psikolog-psikiyatrist ile gorusulmeli bu durum . Fakat aseksuelse bu durumu cozseniz bile eşinizin çok tutkulu bir adama dönüşmesi çok zor. Aseksueller sadece psikolojik olarak değil nörolojik olarak ta cinsel istek duymuyorlar. İlaçlarla biraz artirlabiliyor ama mükemmel olmuyor bunu bilip öne göre karar vermelisiniz. Acaba sizoid kişilik bozukluğu yahut sizoid kişilik örüntüsü olabilir mi esinizde ? Sizinde psikologa ihtiyacınız var . Bu sizin sucunuz değil kendinize yüklenmeyin lütfen. Olan olmuş keşke demenin mantığı yok artık.

Üyelik iptali geldiğine göre eleştirebilirim, bu kız küçük yaşta aile zoruyla evlenmiş, dünyadan bir haber biri değilmiş, sevgilisiyle aynı evde bile kalmış ara ara, adam ayda bir kere sevişirken çarşaf marşaf sere sere zorla sevişiyormuş, bunlara rağmen bir de çocuk yapmış, maşallah ayda bir seks de doğurgan döneme denk gelmiş, bile bile yapılan şeyler ya, gerçekten kadınlar kendilerine bile bile eziyet ediyor. Sevgiliyken bu adam benle öpüşmüyor dememiş, kanki gibi takılıyoruz dememiş, gecelik muhabbetinde uyanmamış, sevişme muhabbetinde uyanmamış. Şimdi kocasının gay olma ihtimali ile de yüzleşince terapi alacak deyip hesabı kapattı hemen. Gerçeklerle yüzleşmek yerine hayatını ziyan edip onu kandıran adamla ev arkadaşı kalmayı tercih etmiş.

Hepinizi ekledim kızlar kusura bakmayın. Tek tek mesaj yazamıyorum. Psikolojik olarak çok kaotik bir dönemdeyim. Hepinizin mesajlarını okuyorum. Teşekkür ederim herkese. Şu an kimseye Tepki veremiyorum ama. İçime kabuğuma çekilmiş haldeyim. Şöyle bir güncellemem var dün gece enine boyuna konuştuk eşimin dediği şeyler şunlar;

Cinselliği eşine yakıştıramıyor, onun sadece hayat kadınlarına, kötü kişilere ait olduğunu düşünüyormuş.

Cinselliği ayıp ve kötü insanların yaptığı bir şey gibi hissediyormuş.

Cinsellik sırasındaki vücut sıvılarından midesi bulanıyormuş o yüzden koltuğa yatağa vs daima her yere çarşaf sermek istiyormuş.

Benim için cinsellik bir tabu dedi. Yıkılamayan bir şeymiş.

karşı tarafı memnun etmek gereken bir şey olduğundan zor geliyormuş, mastürbasyon her yönden daha kolaymış.

Sonrasındaki yıkanma ve temizlik ona ağır geliyormuş.

Bir de şeyden bahsetti biz ne abimle ne babamla evde böyle şeyler konuşmadık bana zamanı gelince her şeyi annem anlattı erkekle alakalı dedi. Annemle babam da hiç yanımızda birbirine sarılmazdı bile ben cinselliği kadın erkek arasında çok uzak görüyorum tabulaştırıyorum dedi.

Kızlar yani çok neden saydı ve bunların hepsini dün gece ben ağlayıp senden boşanacağım dediğimde saymaya başladı. Benim psikoloğa gitmem lazım seni çok seviyorum diyor da diyor. Bilmiyorum çok üzgünüm. Tedavi olsa iyileşir mi acaba bilmiyorum. Çok kötüyüm ama.
Bu yorumu yeni gördüm ve net olarak söyleyebilirim ki Esin de Cinsel Tiksinti bozukluğu + Madonna Fahise sendromu (kompleksi ) + OKB ve cinsel kaçınma bozukluğu var . Bu adam bu yorumuna göre aseksuel gay felan değil. Çünkü Aseksueller sekse tamamen ilgisiz ve seks ile iligili düşünceleri ise nötr dür yani igrenme utanma yaşamazlar sadece dümdüz libidosuz ve ilgisizdirler. Kocan ise seksten tiksinti olarak bahsediyor ve açıkça igrendigini söylüyor bu aseksuellik kesinlikle değil . Gay de değil. İlginç . Tedavi olabilir ama kesin değil. Uzun sabırlı ve sancılı bir yol. Üroloji + psikiyatri + cinsel terapi üçlüsüne birden beraber gideceksiniz ve çok sabr edeceksiniz belki de aşılabilir ama esinizinde istemesi gerekiyor. Bunları düşünüp karar vermelisin konu sahibi . Sana iyi dileklerimi yolluyorum umarım iyi şeyler olur senin için

Öncelikle herkese merhaba. Siteye yeni geldim ve konum yanlış yerdeyse özür dilerim mümkün olduğunca ifadelerime dikkat edeceğim.

3 yıllık evliyim. Eşimle üniversitede tanıştık, beni daima çok sevdiğini çok güzel olduğumu falan söylerdi. Evlenmeden evvel birkaç kez evinde kaldım ama o zamanlarda değil özel bir şeyler ima etmek elimi bile romantik olarak tutmamıştı evdeyken. Normal kız arkadaşıma gelmiş gibi sohbet eder sonra ayrı odalara gider yatardık. Evlilik olacağında ben ünlü bir markadan her kadının yaptığı gibi dantelli gecelik jartiyer vs aldım ama yanlış beden almışım mağazaya değişime uğradık aldıklarımı gördü, bunları ne yapacaksın iade et dedi iade ettirip günlük ev kıyafetleri aldık.

Evlendikten sonra her şey daha da belirginleşti. Eşim birlikteliklerimizi bir görev gibi yerine getiriyor ve asla spontan bir şey olmuyordu. Saati saatine belirlenmiş, yatağa ek çarşaf vs serilmiş herkes temiz bir şekilde olacak ve tek bir birliktelik şeklinde yaşıyorduk. Ama zorla oluyor gibiydi bir şeyler. Ben spontan beraberlikleri de sevdiğimi söyleyince eşim benimle dalga geçti onlar tvde olan şeyler dedi. Tv lerde olmadığını az çok çevremden biliyordum ama bir şey diyemedim. Erkek olarak onun beni ayıplar gibi konuşması çok gururuma dokunmuştu

Bizim yakınlaşma sıklığımız zamanla git gide düştü. Yani 3 yılda zaten toplasanız 20 kez falan belki anca olmuştur. Geçen sene doğum yaptım ve son 15 ayda 1 kez ilişki yaşadık. Ben istemesem onu da yaşayamıyorduk. Eşim benimle ilişkiyi başlatma konusunda çok zorlanıyor ve o durumunu da koruyamıyor. Aseksüel misin diye sordum ama hayır dedi, bende mi sorun dedim hayır dedi. Doktora gitmesi gerektiğini söyledim ama ses çıkarmadı.

Olay sadece ilişki de değil ev arkadaşı gibiyiz tamamen, yani aylar geçer birbirimize aynı ev içinde yan yana geçerken değmeyiz bile. Bir imalı bakış, hoşlandığını belli eden bir ima, bir öpücük vs hiçbir sıcaklık yok o açıdan aramızda.

Ama eşim çok iyi bir arkadaş. Çok iyi bir sırdaş çok iyi bir baba. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık. Bunu kime söylesem beni ayıplar. Yani bazen diyorum böyle geçsin yıllar arzulanmayayım ne var ben artık anne oldum çocuğum mutlu olsun. Ama olmuyor kendime yediremiyorum. Gururum inciniyor. Sizce çok mu büyütüyorum? Güzel yorumlara ihtiyacım var.

Okuyan herkese teşekkür ederim.
Merhabalar,düzelme var mı? İnan ki yalnız degilsin.ayni dertleri bende çekiyorum.

İnanılmaz ciddi bir konu malesef. 35 yaşından sonra daha da ciddi hal alacak hatta sizin için. O yüzden bıktıracaksınız ve sorunun kendinde olduğuna emin olacak. Ya çözüm arayacak ya da ayrılmaya koşa koşa razı olacak. Size tavsiyem normal bir erkeğin çok mutlu olacağı şeyleri ısrarla yapmanız.Daha önce yapmışsınız simdi göze göze soka soka yapıp daha çok sorun çıkartacaksınız. Sonra ben mutlu değilim diyeceksiniz haklı olarak.Eşiniz boğa ama siz de oğlak burcu filan mısınız :) cilveli işveli olun lütfen bol bol, kaçar zaten sizden. 6 yıl sonra size yazması bile bundan olabilir paravan evliliğe.
Ben anlamadım normal bir erkeğin çok mutlu olacağı şeyleri onun gözüne sokarak yapmasini mi kasteddiniz?

başta iyi olup sonra değişmiş olsa umut olurdu. Ama adam hep öyleymiş. Bir anda asla ama değişmez. Düzelmez. Aksine daha da kötü olur.
Benimki sonradan böyle oldu ve yaşı 46.ben 36 taş ndayim.bana öfkeli hep ,çözüm odaklı değil sorun odaklı .ben ne yapabilirim

normal erkekleri tanıyoruz. belki konu sahibi tanımıyor hatta belli ki tanımıyor. şayet tanısaydı eşinin anormal olduğunu daha erken idrak ederdi. normal erkekler kadını her fırsatta sıkıştırır. hiç sevmese bile sırf cinsellik için geceleri yanına gider. normal erkekler sık sık cinsellik ister. eller dokunur sağda solda sıkıştırır. hele ki evlilik öncesi aynı evde kalmışsınız. imkan yok ki o fırsatı değerlendirmesin. bir şekilde seni razı eder hiçbir şey yapmasa öper koklardı. normali budur erkeklerin. ilk sevgilinse daha önce erkek tanımadınsa bahanelere sığına bilirsin. allah korkusu vs erkeklerin hormonuna engel değil. en dindarı da en dinsizi de aynı. o yüzden sokak ağzında; kalkmışın imanı olmaz diyorlar.

anormal erkekler evlenmeden önce kendini belli ediyor bu hikayedeki gibi. kadınlar emareleri doğru okuyamıyor işte.

bu konudaki erkek hep böyleymiş. bakın kilit nokta bu. müthiş bir cinsellikten sonra değişmemiş ki. zaten isteksizmiş. adamda istek yok. fantezi yok. yanındaki kadına duyduğu arzu yok. bu adam hangi telkinle, hangi tedaviyle değişecek bana söyler misiniz? istediği kadar terapi görsün. rol yapacak. evliliği bozulmasın diye görev icabı cinsellik yaşayacak ama asla tipik bir erkek gibi olmayacak. tecrübesiz bacılarımın umudu olabilir ama benim gibi azcık hayat tecrübesi olan kadınlar bu adamın değişmeyeceğinden emin. cinsellik konusu ve erkeğin kadını arzulaması ya vardır ya yoktur. bu ilişkide işler baştan beri olumsuzmuş. isteksiz bir erkeği ancak suni olarak değiştirirsiniz. ilaçla falan biraz hareketlenir ama o coşku o arzu asla olmaz. arzulu olmak başka görev icabı yapmak başka.
Benimki 46 yaşında,ben 36 .benim eş 40 yaşına kadar tavşan gibiydi.sonra gitgide azaldı son 2 senede tlk yok.sonradan oldu bu ve kaçıyor sürekli.duzelir mi?

İstersen özelden konuşalım. Senin gençliğini ziyan etmeni istemiyorum. Kurtul şu eksik heriften. Ben yaşadım yıllarca. Düzelmeyecek. Terapi dedim ben araştırdım, üroloji dedim ben randevu aldım, kitap aldım, makale gönderdim. Adamı benimle sevişmeye ikna etmek için uğraşmışım. Günün sonunda bana beni böyle kabul et dedi. Etmedim boşandık. Kısa bir süre sonra da evlendi. Bu yüzden sana intikam al diyorum. Bu yüzden sana bedel ödet diyorum.
Boşandın mi ,bende mi bosanayim,benim ki 46 yasinda

Boşandın mi ,bende mi bosanayim,benim ki 46 yasinda
Ben boşandım diye boşanacak, ben evliysem evli mi kalacaksınız? Aynı şartlar aynı umutlar taşımıyor olabiliriz. Kendi hayatınız özelinde değerlendirip karar verin.

Benimki 46 yaşında,ben 36 .benim eş 40 yaşına kadar tavşan gibiydi.sonra gitgide azaldı son 2 senede tlk yok.sonradan oldu bu ve kaçıyor sürekli.duzelir mi?
Hani sana göre cinsellik önemli değildi cesut lotus ?
Yok çekiyirdin Cebrayıla ?
Noldu Paşinyan he ?

Benimki sonradan böyle oldu ve yaşı 46.ben 36 taş ndayim.bana öfkeli hep ,çözüm odaklı değil sorun odaklı .ben ne yapabilirim
Cinsellik sadece fiziksel değil, bedenle de bağlantılıdır. Direk eşinizi eleştirel ya da net "beni neden istemiyorsun" gibi sitemler ediyorsanız bunların hepsi onu etkiler. Tabi yaş ve hormonlar da etkiliyor. Örneğin; eşinizle bir faaliyete başlayın. Yürüyüş yapmak vb. Bu faaliyeti gerçekleştirirken, onun sakin zamanını kollayın ve diyin ki "seninle eski zamandaki gibi yakın hissettiğim günleri özlüyorum., aramızdaki bağı seviyorum" bu cümleler gibi olumlama cümleleri kurun.

Bu arada bu işler sabır işi, o yüzden yoga önerebilirim. Sen kendi üzerinde çalışarak dişil enerji meditasyonları ile kadınlığını yani dişil enerjini yükseltebilirsin. Bu sırada sağlıklı dengeli beslenme, bakıma da önem vermelisin. Sen değişirsen, ortam değişir. O değişikliği fark eder.

MErhaba aynı durumu birebir bende yaşıyorum. 3 yıllık evliyim bir bebeğim var ve eşim aynı sizin eşiniz gibi hatta daha beter. Bunun ne kadar yıpratıcı bir şey olduğunu yaşamayan bilemez. Günler gelip geçiyor rutin bir şekilde belki bazen çok mutlu olduğunuz anlar oluyor ama kafanızın içinde susmayan bir ses var sürekli neden böyle diye sorguluyorsunuz hep içinşze sinmeyen bir şeyler var. Ben hep diyorum ki 3 yıllıken böyle bi 13 yıl geçse nasıl olacak daha beter olacak eminim. E azından erkenden yolumu ayırayım yıllarım boşa geçmesin diyorum. Bazı erkekleri iyi edemezsin bunlarda o cinsten savaşmaya değmezler oldukları yerde bırakmak gerek hakettikleri şekilde.

MErhaba aynı durumu birebir bende yaşıyorum. 3 yıllık evliyim bir bebeğim var ve eşim aynı sizin eşiniz gibi hatta daha beter. Bunun ne kadar yıpratıcı bir şey olduğunu yaşamayan bilemez. Günler gelip geçiyor rutin bir şekilde belki bazen çok mutlu olduğunuz anlar oluyor ama kafanızın içinde susmayan bir ses var sürekli neden böyle diye sorguluyorsunuz hep içinşze sinmeyen bir şeyler var. Ben hep diyorum ki 3 yıllıken böyle bi 13 yıl geçse nasıl olacak daha beter olacak eminim. E azından erkenden yolumu ayırayım yıllarım boşa geçmesin diyorum. Bazı erkekleri iyi edemezsin bunlarda o cinsten savaşmaya değmezler oldukları yerde bırakmak gerek hakettikleri şekilde.
Bu arada eşim mükemmel bi baba demişsiniz emin olun dediğiniz gibi biri olsa çocuğunun annesine bunu yaşatmaz. Çocuklar anne baba bir arada mutsuz bir evde büyüyeceklerine ayrı ayrı sağlıklı anne babayla büyüsünker ben böyle düşünüyorum. Ama işte şu alışılan düzen varya insan onu yıkmaya kolay kolay cesaret edemiyor

Back
X