Soğuk hipoliz yaptıran varmı

Ygmrkya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
1
0
1
27
Herkese merhaba ben yeni üyeyim. Fazla kilolarımdan rahatsızım bu yüzden soğuk hipoliz düşünüyorum ankarada bildiğiniz güvenilir sonuç veren bir yer varmı acaba?
Bir de ankara kızılayda dr hüseyin çiçek e soğuk hipoliz yaptırıp memnun kalan varmı? Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba Y Ygmrkya

Ben de bir ara soğuk lipoliz düşünmüş ama işe yaramadığına dair çok yorum duymuş ve vazgeçmiştim. Burada bir çok konu ve yorum var konu ile ilgili, geçmiş başlıklara bakmanı öneririm :)

merhaba,
bu cumartesi yani 13.06.2020 tarihinde bağdat caddesinde ünlü bir güzellik merkezinde soğuk lipoliz işlemi karın bölgeme yaptıracağım. ilgili merkezin sahibinin you tube videolarını ve televizyon programlarında ki soğuk lipoliz cihazı ile ilgili anlattıklarını dinlemiştim ve ön görüşmeye gittim. ilk görüşmede yağ ölçümü yaptılar ve bu cumartesi uygulamaya gideceğim, bu güzellik merkezinde diyetisyen ile görüşme ve diyet programı oluşturmak ücretsiz ayrıca ölçümden sonra vücudumda ödem olduğunu belirttiler ve soğuk lipolizin uygulanacağı gün ödem attırıcı kürleride bu uygulamaya kattılar. normalde ödem attırıcı kür içinde var mıydı bilmiyorum sanki hediye edilmiş gibi konuşuldu. Saat 10:00 da randevum ve 12:30 da bitişi var gerçekten çok merak ediyorum nasıl geçeceğini sizinle pazar günü deneyimlerimi paylaşacağım. bu arada etkisini 10 gün sonra görecekmişim. bol su içmek en önemli kritermiş.

Bende düşünüyorum bizi de bilgilendirirsen iyi olur canım

Merhaba,
soğuk lipolize gittim gerçekten etimden et koparıyorlar sandım sonrasında beni masaj yatağına aldılar ve çok rahatlattı. hafif morartı oldu bugün ayın 17.06 sı 4 gün geçti hala karnımda hafif ağrı var. birazcıkta morartı ama sorun olmadığını belirttiler. yürüyüş yapmak çok önemli tabi ki boğazımızı da tutmak :) gittiğim yer diyetisyenle ve psikolog ile çalışmakta ve bu görüşler ücretsiz sağlanmaktadır. vücut analiz yapıldıktan sonra size yemeniz ve yememeniz gereken şeyleri söylüyorlar ve ödem varsa vücutta bir ödem attırıcı kür tarifi veriyorlar ki bana verdiler. psikolog ile görüşmenizin sebebi yemeden duramadığınız ya da görünce yediğiniz yiyecek ve içeceklerin hafızamızda ya da bilinçaltımızdaki yeriyle ilgiliymiş. ben randevuma 40 dakka geçiktiğimden psikolog ile görüşmemi ertelediler bu nedenle şuan net bir şey söyleyemiyorum çünkü o görüşmemi haftaya pazartesiye aldırdım. EMslim diye bir cihaz var ona da gireceğim. şuan için bir şey hissetmiyorum karnımda ilk yapıldığında şişmişti vakumdan ve -10 dereceden dolayı. Allah'ttan iki güne indi sonuçları sizinle 10 ya da 15 gün sonra paylaşacağım. aslında tam etkisi 3 ay sonra alınıyormuş hep beraber göreceğiz.

Merhaba, nasıl oldunuz şu an? Sonuç aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…