soğuk lipoliz

merhabalar herkese.. kesinlikle hiçbir faydası yoktur.. ben paramı boşa verdim sizler vermeyin. karın bölgesinde 5 bölgeye yaptırdım 5 saat saçma sapan artı bi dünya param gitti ve hiçbir faydasını görmedim adam akıllı spor yapın zayıflayın böyle şeylere bulaşmayın derim :)

Soğuk lipoliz yaptıran var mı?
bende yaptırdım hatta hala bir seansım kaldı, maalesef hiçbir işe yaradığını görmedim, belki birkaç seans daha gerekir mi bilmiyorum, kararsızım, internette liposaction a alternatif diye reklamını yapanlar var, güya liposaction sonrası kalan çıkıntıları lipoliz yöntemiyle gideriyorlarmış ama bu da bir çeşit propaganda olabilir.
yıllar önce LPG saçlamalığına inanıp bir sürü para verdim, şimdi de buna inandım, denize düşen yılana sarılır misali. 3 seans aldım henüz bir etkisini göremedim.

arkadaşlar bu tip yöntemlere kanmayın ben kilolu olmadığım halde sadece bölgesel fazlalığım olduğu halde iyi bir yerde yaptırdım hiçbir faydası olmadı sağlık bakanlığının bu tür yöntemleri yasaklaması gerekir aslında

az önce bu işlemi yapan bir doktorun kliniğini aradım
%20 - %40 arası yağlarda azalma etkisi sağlıyor dedi
bu kadarcık bişey için ben tonla para veremem

Arkadaşlar Merhaba,
Kavaklıdere Amastris güzellik salonunda resmen dolandırıldım. Kredi kartımdan 185 TL yerine 435 TL çekmiş. Bana sormadan yaptığı işlemlerin ücretiymiş. Kodu grupanyadan almıştım. Oraya da şikayet ettim. Böyle yerleri duyurmak lazım ki başkaları da dolandırılmasın

Back
X