• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim çok soğuk ve kötü

Şunu halledeyim bunu halledeyim öyle gideyim dedikçe gidemeyeceksiniz. Evet çaresizsiniz para konusunda şu an kapıdan çıksanız geceyi geçirecek bir yeriniz bile yok anladığım kadarıyla bu yüzden cesaret edememenizide anlarım ama kadın sığınma evi gibi bir imkan var. Polise gidip talep ediyorsunuz eşe uzaklaştırma alıyorsunuz sizi sığınma evine yerleştiriyorlar işiniz yoksa iş ayarlıyorlar ve bir süre kazancınızı biriktirene kadar orada barınıyorsunuz adresinizde gizleniyor zarar görmemeniz açısından. Maddi olarak kendinizi toparladığınızda da ev tutma eşya alma vs işlerini halledersiniz ki bu esnada da sığınmadan çıkan kadınlara kadın dernekleri destek oluyor.
 
Yani konu sahibi Allah yardımcın olsun ama demeden de geçemeyeceğim 25 yaşında 2. evlilik niye biri bitmiş diğeri başlamış. Ailen çok mu kötü bir aileydi? Bilmediğim için soruyorum. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun.
Kredi çekiyorsun, eşin prezervatif kullanmak istemiyor diye korunmuyorsun. Yazık değil mi sana da? Sana olacağını söyleyeyim eşin çocuk isteyecek sende dayanamayıp yapacaksın. Bu eşin olacak kişi de tam ruh hastası. Ayrılsan borçla harçla kalacaksın. Ayrılmasan canın tehlikede. Neye güvenip kredi çekiyorsun. Adım kadar eminim ki hiç tanımadan evlendin. Gerçekten üzülüyorum. Pisi pisine ateşe atıyorsun kendini.
 
Esas sen ne anlatıyorsun değişik?
Evde kötü davranmaz hiç bir anne baba kolay kolay.sen kafana göre hareket edemiyorsundur zaten ilk evliligi de o sebeple yapmışsındır kesin klasik ülkemin kızları evden kaçmak için evlenir yanlış adamla sonra ikinciye de aynı hatayı yapar:)kime ne anlatıyorsun esas.
Boşanmaya da maçan yemediği için maddi birikim zart zurt diyorsun e eve de dönemezsin kisitliyorlar dimi kendi kendine yaşayacak kapasiten ve zekan da yok buraya yazıp ah cinimm seni çok seviyor düzelir demelerini bekliyorsun ama daha çok beklersin ben sana söyleyeyim:))
Tamam
 
Kızı sakın aramayın çünkü boşanamayacaksınız adamı daha da cesaretlendirirsin.
Yapacağın tek şey hamile kalma çok çok iyi korun.. dişini sık para biriktir. Gerekirse merdiven sil, günlük temizliğe git bir şey yap para biriktir ve o adamdan en kısa sürede kurtul
 
İlgisi yok bu sadece zinada gecerli. Bosanma sebepleri birden fazladir, cogu gerekceyle dava edilebilir hususlar mevcut anlatilanda. Af hususu zinada goz onune alinir aile mahkemesinde onun disindakiler af da edilse one surulebilir, ortak hayat cekilmez hale gelmis.
Ben söylenemez dilekçede demedim.Söylenir tabii ama örneğin 6 ay önce dayak yiyen kadın dilekçesinde "Ben altı ayda önce dayak yemiştim."dese hakim tek başına bu olayın üstünde çok fazla durmaz.Davaya yakın zamanda olanlarla daha çok ilgileniyorlar.
 
Back
X