İyi akşamlar canımİyi akşamlariiko![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar canımİyi akşamlariiko![]()
Kadir İnanır bile inanmazNedeeeeennn?!
Kalbim kırıldı,
Kalbim kırıldı,
C A N O bana hiç inanmadı...
Bana da yazÖzelden yazayım cancağızım![]()
TemamBana da yaz![]()
TiramisuAranızda benden başka Dnya mutfağı kategorisinde yarışan yok mu?
Evet yanlış okumadınız ben katıldım. Tahmin edin bakalım hangisi benim tarifim
Anket - Dünya Mutfağı Yemekleri Oylaması
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: :KK200:TARİFLERİMİZ :KK200: DETAYLI TARİFLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN!:KK56: Pizza İtalya Mutfağından-İçim Kaşar Sponsorluğunda:KK56: Çerkes...www.kadinlarkulubu.com
Ben pizza diye biliyorum önceden bakmıştımAranızda benden başka Dnya mutfağı kategorisinde yarışan yok mu?
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: :KK200:TARİFLERİMİZ :KK200: DETAYLI TARİFLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN!:KK56: Pizza İtalya Mutfağından-İçim Kaşar Sponsorluğunda:KK56: Çerkes...www.kadinlarkulubu.com
En son yarışma milattan önce yapılmışAranızda benden başka Dnya mutfağı kategorisinde yarışan yok mu?
Yok mu mu başka tahmini olanTiramisu![]()
YenileyelimEn son yarışma milattan önce yapılmış![]()
İkimiz yoktuk o zaman yarışmalarda Canom, dinazorların olduğu vakitti.En son yarışma milattan önce yapılmış![]()

Aklıma gelse kaçırmaz yapardımBen pizza diye biliyorum önceden bakmıştım
Bencede yeni bir sürüm gelmeliYenileyelim![]()
Tahmin değil, delilli benimki.Yok mu mu başka tahmini olan![]()
Yani ben dinozor muyumİkimiz yoktuk o zaman yarışmalarda Canom, dinazorların olduğu vakitti.![]()

Birinci olan tarif kalmış aklımdaAklıma gelse kaçırmaz yapardım![]()
O zaman konuları Kazen açıyorduİkimiz yoktuk o zaman yarışmalarda Canom, dinazorların olduğu vakitti.![]()