Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla ben iyim de artik kkonu komsuya uzuluyorumben komsularimin yerinde olsam tasinmistim bu binadansabahdan beri benim oglanlar ciyak ciyak inletiyolar binayi
Valla ben iyim de artik kkonu komsuya uzuluyorumben komsularimin yerinde olsam tasinmistim bu binadansabahdan beri benim oglanlar ciyak ciyak inletiyolar binayi
O sıkıntı bizde de var çocuk durmuyor ki hiç bşyler atıyor düşürüyor oyuncaklarını filan ses gidiyor haliyle alt kata, hiç tanışmamıştık parkta denk gelince çok sesimizin çıktığını söylemişti tabi üzülüyorum ama ne kadar kısıtlayabilirim ki dur demekten anlamıyorlar ki Allahtan gündüz çalışıyorlar bi akşam evdeler yoksa kesin kapıya gelir yani bu sese müstakil ev gibisi varmı valla rahatsın kendi evimizde diken üstündeyiz akşamları