Sen yazın biber ve patlıcan fiyatlarını görmedin galiba:)Ben o pahalılıkta biber ve patlıcan kuruttumYeni alsam bağı 25-30 olmuşFıstık yanında hafif kalırYa asma yaprağı ve içine koyduğum kıymalar ne olacak.Peki pirinç ne kadar olmuşKuru soğan 4-5 tl
Sen yazın biber ve patlıcan fiyatlarını görmedin galiba:)Ben o pahalılıkta biber ve patlıcan kuruttumYeni alsam bağı 25-30 olmuşFıstık yanında hafif kalırYa asma yaprağı ve içine koyduğum kıymalar ne olacak.Peki pirinç ne kadar olmuşKuru soğan 4-5 tl
Biz öyle yapmıyoruz yerli malını:)Biz de sadece kuru yemişler ,kuru meyveler ve meyveler var:)Çocuklar yöresel kıyafet giydiler.Şiir okudular:)
Ama şimdi okullarda bayağı bayağı gün haline geldi:) Eki Görüntüle 2215150
valla idolümsünüz. yeni tariflerinizi bekliyorum.
benimde mutfağım iyidir. ama şimdilik bekar olunca evde anne de var anca haftasonları kızlar filan gelince yapıyorum.