_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.941
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.748 135.336 598 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.942 İşten geldim, koştur koştur pazara gittim. Eve geldim, pazarları yerleştir, makineye çamaşır at, evi süpür sil, ilk çıkan çamaşırları as, tekrar makineye çamaşır at, şimdide kuruyanları katla Maratona fena başladım sanırım
İşten geldim, koştur koştur pazara gittim. Eve geldim, pazarları yerleştir, makineye çamaşır at, evi süpür sil, ilk çıkan çamaşırları as, tekrar makineye çamaşır at, şimdide kuruyanları katla Maratona fena başladım sanırım
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.661 698 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.943 yasminsay .!.: İşten geldim, koştur koştur pazara gittim. Eve geldim, pazarları yerleştir, makineye çamaşır at, evi süpür sil, ilk çıkan çamaşırları as, tekrar makineye çamaşır at, şimdide kuruyanları katla Maratona fena başladım sanırım Genişletmek için tıkla... Çok çok kolay gelsin :))
yasminsay .!.: İşten geldim, koştur koştur pazara gittim. Eve geldim, pazarları yerleştir, makineye çamaşır at, evi süpür sil, ilk çıkan çamaşırları as, tekrar makineye çamaşır at, şimdide kuruyanları katla Maratona fena başladım sanırım Genişletmek için tıkla... Çok çok kolay gelsin :))
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.944 yasminsay .!.: İşten geldim, koştur koştur pazara gittim. Eve geldim, pazarları yerleştir, makineye çamaşır at, evi süpür sil, ilk çıkan çamaşırları as, tekrar makineye çamaşır at, şimdide kuruyanları katla Maratona fena başladım sanırım Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin canım
yasminsay .!.: İşten geldim, koştur koştur pazara gittim. Eve geldim, pazarları yerleştir, makineye çamaşır at, evi süpür sil, ilk çıkan çamaşırları as, tekrar makineye çamaşır at, şimdide kuruyanları katla Maratona fena başladım sanırım Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin canım
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.748 135.336 598 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.945 minik meleklerim .!.: Çok çok kolay gelsin :)) Genişletmek için tıkla... gurtmingotam .!.: Kolay gelsin canım Genişletmek için tıkla... Sağolasınız kızlar
minik meleklerim .!.: Çok çok kolay gelsin :)) Genişletmek için tıkla... gurtmingotam .!.: Kolay gelsin canım Genişletmek için tıkla... Sağolasınız kızlar
Makyajkolik13 ❤❤❤ SÜSLÜ ŞEF ❤❤❤ Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 4.806 14.268 208 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.946 İyi hafta sonu gezmeleriniz olsun fıstıklar Ben gidiyim de makyajımı tazeliyim (şaka ettim vitrin temizliyorum )
İyi hafta sonu gezmeleriniz olsun fıstıklar Ben gidiyim de makyajımı tazeliyim (şaka ettim vitrin temizliyorum )
can09e Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2018 19.088 51.057 548 46 Ankara 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.947 yasminsay kolay gelsin canim nasil kuruttun bu havada masallah hizlisin daben de hamarattim bugun.. 1 saatte peynirli kek kisir ve patates salatasi yaptim yedik
yasminsay kolay gelsin canim nasil kuruttun bu havada masallah hizlisin daben de hamarattim bugun.. 1 saatte peynirli kek kisir ve patates salatasi yaptim yedik
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.948 Makyajkolik13 .!.: İyi hafta sonu gezmeleriniz olsun fıstıklar Ben gidiyim de makyajımı tazeliyim (şaka ettim vitrin temizliyorum ) Genişletmek için tıkla... Ah nerde canım grip olduk yine evdeyiz burun çekiyoruz
Makyajkolik13 .!.: İyi hafta sonu gezmeleriniz olsun fıstıklar Ben gidiyim de makyajımı tazeliyim (şaka ettim vitrin temizliyorum ) Genişletmek için tıkla... Ah nerde canım grip olduk yine evdeyiz burun çekiyoruz
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.748 135.336 598 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.949 Makyajkolik13 .!.: İyi hafta sonu gezmeleriniz olsun fıstıklar Ben gidiyim de makyajımı tazeliyim (şaka ettim vitrin temizliyorum ) Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin ballım, önümüzdeki haftaiçi iş çıkışı full temizlik yapacağım inşallah Artık nasıl yetişeceksem haftasonu günüm var çünkü
Makyajkolik13 .!.: İyi hafta sonu gezmeleriniz olsun fıstıklar Ben gidiyim de makyajımı tazeliyim (şaka ettim vitrin temizliyorum ) Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin ballım, önümüzdeki haftaiçi iş çıkışı full temizlik yapacağım inşallah Artık nasıl yetişeceksem haftasonu günüm var çünkü
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.748 135.336 598 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.950 can09e .!.: yasminsay kolay gelsin canim nasil kuruttun bu havada masallah hizlisin daben de hamarattim bugun.. 1 saatte peynirli kek kisir ve patates salatasi yaptim yedik Genişletmek için tıkla... Balkona asmıştım, gece toplayıp içerde nemini aldırdım, bugünde katlayıp kaldırdım Fakat ütülerim birikti hiç kalkasım yok Ellerine sağlık canım benim, afiyet bal şeker olsun
can09e .!.: yasminsay kolay gelsin canim nasil kuruttun bu havada masallah hizlisin daben de hamarattim bugun.. 1 saatte peynirli kek kisir ve patates salatasi yaptim yedik Genişletmek için tıkla... Balkona asmıştım, gece toplayıp içerde nemini aldırdım, bugünde katlayıp kaldırdım Fakat ütülerim birikti hiç kalkasım yok Ellerine sağlık canım benim, afiyet bal şeker olsun
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.748 135.336 598 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.951 gurtmingotam .!.: Ah nerde canım grip olduk yine evdeyiz burun çekiyoruz Genişletmek için tıkla... Geçmişler olsun canım benim
gurtmingotam .!.: Ah nerde canım grip olduk yine evdeyiz burun çekiyoruz Genişletmek için tıkla... Geçmişler olsun canım benim
can09e Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2018 19.088 51.057 548 46 Ankara 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.952 yasminsay .!.: Balkona asmıştım, gece toplayıp içerde nemini aldırdım, bugünde katlayıp kaldırdım Fakat ütülerim birikti hiç kalkasım yok Ellerine sağlık canım benim, afiyet bal şeker olsun Genişletmek için tıkla... Sagol canim.. guzel gitti ozlemisiz.. Benim de katlancak camasirlar var yeni yikancaklar da var duruyor utu az dursa da olur.. lavabolar var.. yemegi yedik agirlik coktu cay iciyorum...
yasminsay .!.: Balkona asmıştım, gece toplayıp içerde nemini aldırdım, bugünde katlayıp kaldırdım Fakat ütülerim birikti hiç kalkasım yok Ellerine sağlık canım benim, afiyet bal şeker olsun Genişletmek için tıkla... Sagol canim.. guzel gitti ozlemisiz.. Benim de katlancak camasirlar var yeni yikancaklar da var duruyor utu az dursa da olur.. lavabolar var.. yemegi yedik agirlik coktu cay iciyorum...
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.953 yasminsay .!.: İşten geldim, koştur koştur pazara gittim. Eve geldim, pazarları yerleştir, makineye çamaşır at, evi süpür sil, ilk çıkan çamaşırları as, tekrar makineye çamaşır at, şimdide kuruyanları katla Maratona fena başladım sanırım Genişletmek için tıkla... Maşallah
yasminsay .!.: İşten geldim, koştur koştur pazara gittim. Eve geldim, pazarları yerleştir, makineye çamaşır at, evi süpür sil, ilk çıkan çamaşırları as, tekrar makineye çamaşır at, şimdide kuruyanları katla Maratona fena başladım sanırım Genişletmek için tıkla... Maşallah
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.907 1.423 Malatya 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.954 yasminsay kolay gelsin canım gurtmingotam geçmiş olsun canım
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.748 135.336 598 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.955 _CaNanSu_ .!.: Maşallah Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: yasminsay kolay gelsin canım gurtmingotam geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla... Sağolun bacılarım
_CaNanSu_ .!.: Maşallah Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: yasminsay kolay gelsin canım gurtmingotam geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla... Sağolun bacılarım
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.956 Nevreste .!.: yasminsay kolay gelsin canım gurtmingotam geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla... yasminsay .!.: Geçmişler olsun canım benim Genişletmek için tıkla... Sağolasınız kıymetlilerim ben ağır geçiriyorum oğlum 1 günde atlattı maşallah iyi Son düzenleme: 15 Aralık 2018
Nevreste .!.: yasminsay kolay gelsin canım gurtmingotam geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla... yasminsay .!.: Geçmişler olsun canım benim Genişletmek için tıkla... Sağolasınız kıymetlilerim ben ağır geçiriyorum oğlum 1 günde atlattı maşallah iyi
can09e Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2018 19.088 51.057 548 46 Ankara 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.957 gurtmingotam .!.: Sağolasınız kıymetlilerim ben ağır geçiriyorum oğlum 1 günde atlattı maşallah iyi Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun canim..
gurtmingotam .!.: Sağolasınız kıymetlilerim ben ağır geçiriyorum oğlum 1 günde atlattı maşallah iyi Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun canim..
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.958 can09e .!.: Gecmis olsun canim.. Genişletmek için tıkla... Sağol canım bnm dikkat edin hasta olmayın
can09e Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2018 19.088 51.057 548 46 Ankara 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.959 gurtmingotam .!.: Sağol canım bnm dikkat edin hasta olmayın Genişletmek için tıkla... Benim kuzu da hastaydi dun, bugun daha iyi sukur.. bogaz agrisi yutkunurken aciyo diyordu... biraz nazladik baktik falan bugun iyi gibi canim.
gurtmingotam .!.: Sağol canım bnm dikkat edin hasta olmayın Genişletmek için tıkla... Benim kuzu da hastaydi dun, bugun daha iyi sukur.. bogaz agrisi yutkunurken aciyo diyordu... biraz nazladik baktik falan bugun iyi gibi canim.
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.960 can09e .!.: Benim kuzu da hastaydi dun, bugun daha iyi sukur.. bogaz agrisi yutkunurken aciyo diyordu... biraz nazladik baktik falan bugun iyi gibi canim. Genişletmek için tıkla... Maşllah ona çabucak düzelmiş Allah beterinden korusun
can09e .!.: Benim kuzu da hastaydi dun, bugun daha iyi sukur.. bogaz agrisi yutkunurken aciyo diyordu... biraz nazladik baktik falan bugun iyi gibi canim. Genişletmek için tıkla... Maşllah ona çabucak düzelmiş Allah beterinden korusun