@-cantanem- in anne-babası geldi, o giremez bir süre. @H E yeni elemana eğitim veriyordu en son.
Ben sabah 6 da kalkıyorum, anca molalarda gelebiliyorum, akşamda erkenden uyuyorum
Senin koşturman malûm, bitmiyor
Küçük çocukluların işi daha zor, hele ki okullularsa, sürekli evde hastalık durumu hakimdir bu mevsimde
Olabilir canım yetişemiyoruz.İnan tek boş oturduğum zaman buraya yazdığım zamanlar.O sıradada sürekli kalkıp bir şeyler yapıyorum veya pcde başka işlere bakıyorum:)Uyumak dışında boş anım yok.Oda bu hafta bugün dışında 4-5 saat ancak uyudum:)
Olabilir canım yetişemiyoruz.İnan tek boş oturduğum zaman buraya yazdığım zamanlar.O sıradada sürekli kalkıp bir şeyler yapıyorum veya pcde başka işlere bakıyorum:)Uyumak dışında boş anım yok.Oda bu hafta bugün dışında 4-5 saat ancak uyudum:)
Canım fazla kabarıyor.Ben 2-3 saat bekletiyorum.O durumda bile taşıyor.Ama derin bir kaba az yapsan.Yatacğın zaman mayalasan belki ancak kap boyutunda taşar:)
Canım fazla kabarıyor.Ben 2-3 saat bekletiyorum.O durumda bile taşıyor.Ama derin bir kaba az yapsan.Yatacğın zaman mayalasan belki ancak kap boyutunda taşar:)
Yorucu bacım, makina başında olacağım günü dört gözle bekliyorum. Şef direk kalite kontrole verdi, bir işi fazla bilmemek gerekiyor demekki.
8 saat ayaktayım
Canim bazlama hamuru lahmacun hamuruyla aynidir. Ben aksamdan gecen yogurdum buzdolabina koydum.. lahmacuna iyi oldu ama bazlamaya puf puf olmaz. Hamur cok soguk oluyo cunku.. birde uzun sure beklerse hamur eksiyo
Yorucu bacım, makina başında olacağım günü dört gözle bekliyorum. Şef direk kalite kontrole verdi, bir işi fazla bilmemek gerekiyor demekki.
8 saat ayaktayım