Ne kadar geç çıkarsa o kara iyi canım:)
Mesela 5 aylıkken çıkan diş 5 yaşında düşüyor.7 aylıkken çıkan diş 7 yaşında düşüyor.Yani erken diş düşüp o yaşta çıkması diş sağlığı için iyi değil:)Yani erken çıkan diş bir eksiklikten veya fazlalıktan olabiliyor:)
Ne kadar geç çıkarsa o kara iyi canım:)
Mesela 5 aylıkken çıkan diş 5 yaşında düşüyor.7 aylıkken çıkan diş 7 yaşında düşüyor.Yani erken diş düşüp o yaşta çıkması diş sağlığı için iyi değil:)Yani erken çıkan diş bir eksiklikten veya fazlalıktan olabiliyor:)
ben çok geç çıkarmışım yaşıma gelmişim hala dişim yokmuş ama çocukluğum diş problemleriyle geçti hala öyle uğraşıyorum dişlerimle inşaallah oğlum öyle olmaz
ah bu şekerlik biliyor musun aynı seninkinin rengi de vardı aldığım yerde iyi ki onu almamışım aslında o renk hoşuma gitmişti ama tabaklarıma uymuyo diye bunu almıştım
Bu tarif rezerve etme işi hiç iyi olmadı fırsat bulup yapamadım yapmasam aklım kalıyor, yapsam zamanım yok şarjım da az kalmış karnım acıktı diye ağlıyor
ah bu şekerlik biliyor musun aynı seninkinin rengi de vardı aldığım yerde iyi ki onu almamışım aslında o renk hoşuma gitmişti ama tabaklarıma uymuyo diye bunu almıştım
Geçmiş olsun canım maşallah hayırlı olsun erkenden yaptırmakla çok iyi yapmışsınız
Bende almadım arkadaşım gelirken hediye almış bana :)) ama çok hoşuma gitti bende künefe nin yanina yakıştıramadım ama içinde kalmış Antep fıstığı sayende yedik
Bende almadım arkadaşım gelirken hediye almış bana :)) ama çok hoşuma gitti bende künefe nin yanina yakıştıramadım ama içinde kalmış Antep fıstığı sayende yedik
Hehehe biri beni hatirlamis cok sukur
Arada okuyup kaciyorum kimse yazmiyor kimseler yok. Dukkani bile gec aciyonuz erken kapatiyonuz artik bu kategori sessizlige burunduk
Biraz yogun bir ay geciriyorum.
Ama cagirin gelirim sohbete
Geçmiş olsun canım maşallah hayırlı olsun erkenden yaptırmakla çok iyi yapmışsınız
hayırlı olsun emiracım damatlığını da görürsün inşaallah
erken sünnet gerçekten çok iyi biz de 2,5 aylıkken yaptırdık ben de bi daha oğlum olursa hastaneden taburcu olmadan yaptıracağım
ben çok geç çıkarmışım yaşıma gelmişim hala dişim yokmuş ama çocukluğum diş problemleriyle geçti hala öyle uğraşıyorum dişlerimle inşaallah oğlum öyle olmaz
Hehehe biri beni hatirlamis cok sukur
Arada okuyup kaciyorum kimse yazmiyor kimseler yok. Dukkani bile gec aciyonuz erken kapatiyonuz artik bu kategori sessizlige burunduk
Biraz yogun bir ay geciriyorum.
Ama cagirin gelirim sohbete
Seni unutmak mümkün mü
Aynen bu kategori soğuk geçiyor.Aynı dönemde herkesin bir yoğunluğu oldu.Yeniden toparlanırız sorun değil:)
Çağırmadan gel hatta gelirken kek,börek falan getir:)Çaylar müessesemizden:)
neler yapıyorsun..? bir de rejimdesin sanırım hamur işi kızartma falan yoktur sende.. neden yüksek ki?
hadi bem yiyorum yani. her gün pide kebap tavuk et..
Rabbim Şifa versin inşallah bizeee..