En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Netten gata'ya bakarak bölümü varmı bulabilirsin aslında,yada telefonla.
Ben İstanbul'dayım.
tamam ordan bakacağım sağol.. başımın etini yiyolar bir baktır diye.. 40 olmadım gerçi ama az kaldı :) bi ultrasonla baksınlar istiyorum..

lehmacun ne zamandan beri soğuk meze oldu bacım
Haha soguk sicak her turlu gider o : ) ya cocuklar isteyince buzluktada kalmamis.. mecbur yapicam: ( aksamdan ic malzemesini hazir edersem.. sahi aksamdan hic mayali hamur yogurup buzdolabina koydunuz mu bacilar? Nasil oluyo?

Haha soguk sicak her turlu gider o : ) ya cocuklar isteyince buzluktada kalmamis.. mecbur yapicam: ( aksamdan ic malzemesini hazir edersem.. sahi aksamdan hic mayali hamur yogurup buzdolabina koydunuz mu bacilar? Nasil oluyo?
Buzluğa bile koyuyorum bişey olmuyor :)

Lahmacunmu yiyozz

evet haklısın ihmale gelmez en sinsisi değil mi :/ Evlerden ırak..

Aynen ihmalegelmez çünkü..

Gayet güzel oluyor, tadı biraz ekşiyor da, ohhhh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…