Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakiyim da bi direk meme polk varsa oraya yoksa genel cerrahiye o zmn.
Ya bu arada barbunya yaptimdi gume gitti goruyon mu ahh o foto cekip bilmem ne isleri olmasa yuz kez katildiydim simdiye
Ya bu arada barbunya yaptimdi gume gitti goruyon mu ahh o foto cekip bilmem ne isleri olmasa yuz kez katildiydim simdiye
Geçmiş olsun canım şimdiden :)
Ben geçen yaz sol kolumun altında bi şişlik hissettim, onun için 4 5 doktora gittim. Yağ yada süt bezesi dendi. Hala duruyor, agrı yok
Evet abla yaştan dolayıdır. Zaten belirli bir yaşa kadar mamografi çekmiyorlar
Geçmiş olsun canım şimdiden :)
Ben geçen yaz sol kolumun altında bi şişlik hissettim, onun için 4 5 doktora gittim. Yağ yada süt bezesi dendi. Hala duruyor, agrı yok
Evet abla yaştan dolayıdır. Zaten belirli bir yaşa kadar mamografi çekmiyorlar