Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün müthiş baş donmem vardı ben tansiyon düştüğü zaman çok kötü midem bulanıyor ve basım dönüyor sanırım tansiyonima bakılması lazım hangi bölüme gidilir bunun için bilen var mı?
Dün müthiş baş donmem vardı ben tansiyon düştüğü zaman çok kötü midem bulanıyor ve basım dönüyor sanırım tansiyonima bakılması lazım hangi bölüme gidilir bunun için bilen var mı?
geçmiş olsun cnm eminsin demi tansiyon olduğuna? benim de senelerdir geçmeyen dengesizliğim var ara sıra baş dönmelerim oluyor.. kristal değil sıvı kaybı değil.. denge siniri zayıflaması dendi.. onüçün merak ettim bende aletle mi ölçtün?
geçmiş olsun cnm eminsin demi tansiyon olduğuna? benim de senelerdir geçmeyen dengesizliğim va ara sıra baş dönmelerim oluyor.. kristal değil sıvı kaybı değil.. denge siniri zayıflaması dendi.. onüçün merak ettim bende aletle mi ölçtün?