• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğuk sevgilim :@

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
103
31
Merhaba kizlar
Sevgilimle 2 yildir birlikteyiz üniversite okuyoruz ve ayni siniftayiz.Sevgilimin bazi hal ve hareketleri beni cok rahatsiz ediyor mesela bisey söylüyorum gayet normal bisey dönüp ters ters bakıyor soru soruyorum yine aynı sekilde oyle bakip duruyor sonra e sen bana bunu niye soylemedin diye kiziyor hayatim soyledim ama yine dinlememissin diyorum yine suclu ben oluyorum nasil dersin bunu diye sinifta herkesin icinde oyle ters ters bakmasi hosuma gitmiyor arkadaslarim bu sana niye boyle bakiyor diyorlar hep söylüyorum askim niye oyle bakıyorsun diye kavga cikartiyor sonrada benden Özür bekliyor neymis gönlünü almam gerekmis ondan şikayetciymisim ayip etmisim offff aklim karisik ne yapmaliyim nasil davranmaliyim yardim edin bana :(

Etrafa horozlugunu kanıtlıyor, ondan. Böyle insanın özgüveni yoktur gercekte.

• Beğen
Reactions: mbz
Gönlümü al ..... Özür dile... Filan bi erkeğe yakışmıyo bence , sen çok şımartmışsın kendini bişe sandırmışsın o_O Erkek nazlanan taraf olmamalı , hele ki daha sevgiliyken :KK12:

• Beğen
Reactions: mbz
Gönlümü al ..... Özür dile... Filan bi erkeğe yakışmıyo bence , sen çok şımartmışsın kendini bişe sandırmışsın o_O Erkek nazlanan taraf olmamalı , hele ki daha sevgiliyken :KK12:
Evet bunun farkindayim ve suan ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ask degil de aliskanlik olmus artik bende vazgecemiyorum ondan

Evet bunun farkindayim ve suan ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ask degil de aliskanlik olmus artik bende vazgecemiyorum ondan
Cnm ne demek vazgeçememek allasen :110: Hergün sıkıntı yaşayacağına bikaç gün yaşarsın sonra unutursun bile ? Tabi geçmişinizi yada ilişkinizn ayrıntısını bilmiyom ama bu kıvama geldiyse ne bilim yani :KK43::KK43: Eşin bile değil elin adamı için kendini duygularını yıpratmaya hiiiçççç gerek yok valla . Naz çekecek enerjini duygularını eşine sakla çookkk gerek olacak :KK60:

Cnm ne demek vazgeçememek allasen :110: Hergün sıkıntı yaşayacağına bikaç gün yaşarsın sonra unutursun bile ? Tabi geçmişinizi yada ilişkinizn ayrıntısını bilmiyom ama bu kıvama geldiyse ne bilim yani :KK43::KK43: Eşin bile değil elin adamı için kendini duygularını yıpratmaya hiiiçççç gerek yok valla . Naz çekecek enerjini duygularını eşine sakla çookkk gerek olacak :KK60:
Galiba haklisin canim cok sagol :)

Off sinir oldum Bazı erkekler böyle. Özür dilemzler yetmiyormuş gibi özür beklerler:KK12:Çok yüz verme artık bakalım ne yapacak. Bir ihtimal düzelir. Düzelmezse de sırf alışkanlıktan katlanma bu tavırlara. 50 yıllık evlilikler bitiyor boşver. Hayat geçmez böyle. Üniverste hayatının tadını çıkar arkadaşlarınla:KK6:

bu adamlara nasıl tahammül ediyorsunuz?
erkek adam nazlanıp şınarırmı yahu?
verdiğin tavizleri geri al derim..

Back
X